Η αναζήτηση βρήκε 902 εγγραφές

Return

από sn0ufel4
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

omerta76 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:18 Πάμε για ναυάγιο, θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος
Και θα κλάψει και ο κάθε ΠΑΟΚτσης
από Odi
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:59
Jump to forum
Jump to topic

Επίσης , με όλη την αγάπη ρε Θανάση, δεν μπορείς να βγάζεις ανακοίνωση τη μέρα των χαρμόσυνων με την ΕΕΑ και μετά να απορείς με το timing της απάντησης.

Ωραίο μπουρδελο την κάνατε τη φάση. Συγχαρητήρια.
από Psaras
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ προβλέπω πως, αν υπάρξει ναυάγιο, θα εξαναγκαστεί να μπλεχτεί ο Ιβάν με την ΚΑΕ μετοχικά, γιατί τα κουκιά δεν θα βγαίνουν.

Καλός, χρυσός ο Χατζόπουλος και τον υπεραγαπάμε, αλλά η όρεξη του ΠΑΟΚτσή ανοίγει…και οι απαιτήσεις μεγαλώνουν. Κάπως έτσι άρχισε και η φθορά του Ζαγοράκη και του Μπάνε ...
από Franky
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:27
Jump to forum
Jump to topic

Ελπίζω ο Ιβάν να μην ξανασχοληθεί με οτιδήποτε εκτός του Ποδοσφαίρου, του Γηπέδου και του Προπονητικού της ομάδας του ΠΑΟΚ και μόνον.
από Michael Scott
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:03
Jump to forum
Jump to topic

Να βρεθούν απο κοντά. Τέλος. Εδω και πόσους μηνες παίζουμε κρυφτό. Έχει γίνει ολο το σωματείο μπουρδελο απο το καλοκαιρι, σε μια χρονια σημαδιακή για τα 100 χρονια της ομάδας. Εχουμε χωριστεί σε στρατόπεδα που όμοιά τους δεν υπήρχαν ουτε στα πέτρινα χρόνια. Φτάνει!!!!! Ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να γινεται ...
από Mitsospaoki4
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 01:17
Jump to forum
Jump to topic

Μεγάλο πισωγυρισμα, τεράστια ξενέρα και δυστυχώς πολύ αβέβαιο το μέλλον ΑΝ χαλάσει τελικά αυτό το ντιλ.

Μου φαίνεται πάντως λίγο δύσκολο να πω την αλήθεια 3 μήνες τώρα να έχουν γίνει συζητήσεις, οικονομικοί έλεγχοι, εγκρίσεις από ΕΕΑ και να συνειδητοποιήσουν τώρα στο 90' πως διαφωνούν σε κάτι ...
από DamoN
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 01:29
Jump to forum
Jump to topic

Περίεργα πράγματα αδερφέ …
από navigator11
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 02:41
Jump to forum
Jump to topic

Δικιο εχεις σ αυτο Damon βεβαια δικιο υπαρχει και στην αλλη πλευρα, οτι ειναι ψιλο παραλογο να μην εμπιστευεσαι οτι θα πληρωσει τα χρέη. Δεν μιλαμε για βλάση τσακα

Έχει δώσει κάποιο ουσιώδες δείγμα γραφής ως τώρα στα του ΠΑΟΚ; Σόρι κιόλας αλλά ό,τι έχει δώσει ως τώρα, αποδεδειγμένα, δεν ...
από joshua
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 08:38
Jump to forum
Jump to topic

Εγω με οσα εχουν συμβει δεν μπορω να δηλωσω σιγουρος ουτε για το κατα ποσο καιγεται η πλευρα Μυστακιδη να παρει την ΚΑΕ, ουτε ομως και για το κατα ποσο καιγεται Ο Χατζοπουλος να του τη δωσει.
Εχω ομως μια απορια που οταν την εκφρασω ξερω οτι θα δεχτω τις συνηθεις επιθεσεις απο οσους αρεσκονται να ...
από icue
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:19
Jump to forum
Jump to topic

Χωρίς να έχω καταλάβει ακόμα ποιο είναι το θέμα, εμένα μου φαίνεται αδύνατο να μην θέλει η μία ή άλλη πλευρά να μην γίνει από την αρχή και να έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο.

Αν κάποιος δεν ήθελε, μπορούσε να βρει χίλιους δύο τρόπους πολύ πιο μπροστά.
από shogoon
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:00
Jump to forum
Jump to topic

Χωρίς κανένας να ξέρει τις λεπτομέρειες θεωρώ ότι το μόνο δεδομένο και συμφωνημένο είναι το ύψος των χρεών. Αν και αυτό μετά από τόσους μήνες δεν είναι συμφωνημένο τότε μιλάμε για μπακάλικο. Από εκεί και πέρα πρώτα παίρνεις την ΚΑΕ και μετά ξεχρεωνεις σε λογαριασμούς των πραγματικών νόμιμων ...
από Thax
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:09
Jump to forum
Jump to topic

Ας ελπίσουμε να επικρατήσει η λογική και να γίνει η μεταβίβαση. Η ΚΑΕ οφείλει πολλά στον Χατζόπουλο αλλά πρέπει να γίνει το παραπάνω βήμα. Αν ο Ιβάν και ο Τέλης θέλουν να κοντραριστούν ας κοντραριστούν στο ποιος θα φέρει περισσότερους τίτλους. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ μπορεί να αγκαλιάσει με την ίδια ...
από Mitsospaoki4
Τρί 25 Νοέμ 2025, 13:29
Jump to forum
Jump to topic

:opaokara: :opaokara:
Πως το έκανες αυτό ρε τρελέ;

Όχι τίποτα άλλο, θα κατηγορηθώ για κάτι που δεν είπα :lol:
από Mitsospaoki4
Τρί 25 Νοέμ 2025, 16:28
Jump to forum
Jump to topic

Ακούγεται πως αύριο θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις.
από Dimitris_L4
Τετ 26 Νοέμ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

Το ανακοινωσαν στο κυβερνητικο του Τελη μολις...Καλει σε εκτακτη γενικη η ΚΑΕ σημερα..Τελειωσαν ολα αδερφια....ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ...
ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΩ...