Αναζήτηση για περισσότερες από 1533 εγγραφές

Return

από Dimitris_L4
Τετ 17 Δεκ 2025, 00:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Εαν ο ψηλος ερθει ως 3ος ειναι μια χαρα λυση...νομιζω συμφωνουμε ολοι σ αυτο!!
Αν ειναι να ερθει ως 2ος σφιξαμε πολυ ασχημα...
Επισης σε σας που σας ξινιζουν τα εξτρεμοφορ..αν αυριο κλεισει ο Λιβαι, παλι θα κραζετε??γτ ειναι ο ορισμος του εξτρεμοφορ...
από trouman
Τετ 17 Δεκ 2025, 00:36
Jump to forum
Jump to topic

Τζάμπα ψυχοθεραπεία κάνετε μερικοί εδώ μέσα και δεν το ξέρετε...

Η ορμή με την οποία ξεκίνησε το θρεντ, ενδεικτική.

Εκτόνωση.

Χαλάλι..
από Jean Valjean
Τετ 17 Δεκ 2025, 09:12
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω αν με ενοχλεί περισσότερο η επιλογή αυτή ή το γεγονός ότι έχει βγει μαζικά όλος ο μηχανισμός Ιβαν να μας πει ότι εμείς δεν ξέρουμε και αυτοί ξέρουν και αλλλα τέτοια κουραφέξαλα . Έχει αποδειχθεί επι σειρά μεταγραφικών περιόδων ότι ΔΕΝ ξέρουν και αυτή η κίνηση επιβεβαιώνει ότι ίσως δεν ...
από Nassos
Τετ 17 Δεκ 2025, 11:48
Jump to forum
Jump to topic

Η αλλαγή στάσης του προέδρου απο το ντάμπλ και μετά είναι αισθητή. Και αυτό δεν έγινε πέρυσι. Έχει αρκετό χρόνο... πότε παύει να είναι " γρήγορη" η αρση της στήριξης;Μετά τα 10 χρόνια ;

Πρόπερσι οηρες τίτλο, εσύ πες ότι ήρθε κατά λάθος γιατί μιλάς για μια 10ετια, απο το 2015 δηλαδή? Ή η ...
από navigator11
Τετ 17 Δεκ 2025, 13:00
Jump to forum
Jump to topic

Πρόπερσι οηρες τίτλο, εσύ πες ότι ήρθε κατά λάθος γιατί μιλάς για μια 10ετια, απο το 2015 δηλαδή? Ή η ομάδα δεν πρωταγωνιστει? Εχθρός του καλού το καλύτερο αλλα όταν βάζεις ζυγαριά να μπαίνουν όλα. Οχι να βαζεις μόνο γερεμεγεφ και οχι ζαφειρη. Μεταγραφή είναι οχι στο μπλα μπλα. 17/12 οχι 31 ...
από navigator11
Τετ 17 Δεκ 2025, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

Έχει λάβει ντροπιαστικές διαστάσεις το όλο πράγμα. Ακραία θλιβερότερη η εικόνα εδώ μέσα - χωρίς να έχω εικόνα από το τι γίνεται εκτός φόρουμ παρότι υποψιάζομαι - κι από την εικόνα της ομάδας εσχάτως.
από omerta76
Τετ 17 Δεκ 2025, 22:28
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει, το να βρίζουμε ή να αποδοκιμάζουμε παίχτες της ομάδας μας είναι τραγικό....ούτε καν τον Τσάλωφ.

Σε τελική ανάλυση, αυτοί που τους φέρνουν έχουν την ευθύνη.
από Dimitrisou
Τετ 17 Δεκ 2025, 23:36
Jump to forum
Jump to topic

Η αρνητικότητά είναι από το καλοκαίρι πάνω από την ομάδα και δεν ήρθε τώρα παρέα με τον Γιερεμεγιεφ..δικαίωμα του καθενός να θέλει η όχι κάποιον παίκτη και να έχει και όποια άποψη θέλει για τον προπονητή και την διοικηση...και εγώ αν ήρθε για 2ος δεν μου αρέσει...αλλά αυτός ο χαμός που γίνετε στα ...
από Sera4
Πέμ 18 Δεκ 2025, 08:59
Jump to forum
Jump to topic

Άμα το γράψουμε άλλες 5000 φορές ίσως το εμπεδώσουμε. Είναι σαν την τιμωρία στο σχολείο που μας έβαζαν :lol:
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 25 Δεκ 2025, 11:35
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ καλή η πίεση των μεξικάνων γισ να πληρώσουμε την ρήτρα 5 εκατομμυρίων χωρίς να βγάλουμε αχνά.
Ωστόσο νομίζω ότι για να σπάσει δανεισμός πρέπει να συμφωνούν και οι 3 πλευρές

ο δανεισμός μπορεί να σπάσει ανά πάσα στιγμή απλά σου πληρώνουν αντίτιμο που έχει συμφωνηθεί εξ´αρχης

Αυτό ...
από Montrealiotis
Δευ 29 Δεκ 2025, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο εμπαθείς αρνούνται ότι ο Ιβαν έχει ξοδέψει πολλά, παρά πολλά για τον ΠΑΟΚ.
από Hayate
Πέμ 01 Ιαν 2026, 16:45
Jump to forum
Jump to topic

Για αεκ καλός είναι ,για εμάς όχι..Δε ξέρω βέβαια γιατί μιλάμε γιαυτους εδώ...

Αυτό με την άδεια βαλιτσα όντως τι έχει παιχτεί? Περιμενα να έχουμε πρωτοχρονιάτικα αποκαλυπτήρια...Άντε όντως με ένα καλό σέντερ μπακ και είμαστε φαβορί...
από Τρόμος
Πέμ 01 Ιαν 2026, 17:09
Jump to forum
Jump to topic

george188 έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 16:42 Ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ για βαργκας τώρα ή το καλοκαιρι?
Έγινε μια νύξη στον Λουτσέσκου από τον μάνατζερ του ( του Λουτσέσκου), αλλά τον απέρριψε. Δεν έφτασε ποτέ σε επίπεδο ομάδας ήταν απλά μια πρόταση λόγου συνεργαζόμενων μάνατζερ που δεν κάλυπτε τα θέλω του προπονητή.
από Kabamaru11
Σάβ 03 Ιαν 2026, 00:23
Jump to forum
Jump to topic

Με καλο στοπερ οπως ο Σλοβενος και σαν κερασακι εστω για το καλοκαιρι ο Τσαπρας,θα ειμαι σουπερ ευχαριστημενος.
από Sera4
Τετ 21 Ιαν 2026, 08:42
Jump to forum
Jump to topic

Περίμενε ο άλλος αμυντικό ένα ολόκληρο καλοκαίρι και ακούγαμε πως χαλαρά να δούμε αν ο παλαίμαχος σωματικά Λόβρεν μπορεί να βγάλει 5 ματς μετα τον τραυματισμό του το Γενάρη.

Νομίζω ο Βολιάκο το καλοκαίρι ήρθε.

Να δούμε και το Μπαταουλα αν μπορεί να σταθεί στο ροτεισιον.

Έχει αρκετούς παίχτες ...