Αναζήτηση για περισσότερες από 1533 εγγραφές

Return

από Kabamaru11
Δευ 26 Ιαν 2026, 20:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Εκατσα πριν κανα διβδομαδο που ακουστηκε το ονομα του πρωτη φορα,να ψαχνω πληροφοριες γι αυτον (Μεξικανο).Ενω σε πρωτη φαση απο τα στατιστικα,μου φανηκε καλος επιθετικα αλλα φλουφλης στο αμυντικο κομματι,στα βιντεο ειδα ενα ταυρι/σκυλο στο αμυντικο κ ικανοποιητικο στο επιθετικο κομματι (εξαλλου δεν ...
από makispaspartou
Τρί 03 Φεβ 2026, 13:38
Jump to forum
Jump to topic

Ασχέτως αποτελέσματος η φιλοσοφία κάποιων μεταγραφών είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Ο Τσαλόφ σαν φιλοσοφία μεταγραφής ήταν σωστή κίνηση ασχέτως εάν δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Ομοίως φέτος τόσο ο Ντρκούσιτς όσο και ο Σάντσεζ είναι παίκτες που έχουν βιογραφικό, καλή ηλικία και αξίζουν επένδυσης ...
από Psagmenos4
Κυρ 08 Φεβ 2026, 11:58
Jump to forum
Jump to topic

prist64 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 00:10 αφηστε τις μ@λ@κιες και τελειωνετε
Πιστεύω για την αγορά Γιακουμακη αναφέρετε
από aivas19
Τρί 19 Μάιος 2026, 16:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

george188 έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 16:16 O γερεμεγεφ μια χαρα την εκανε τη δουλεια του κ σε κακη περιοδο της ομαδας, δεν ξερω γιατι να απαξιωθει
Καμία απαξίωση από εμένα, απλά θέλω Μύθου 3ο και 2 άλλους φορ
από nunies4
Τρί 19 Μάιος 2026, 18:55
Jump to forum
Jump to topic

Και η κουλα περυσι 0/6 έκανε στα πλέι οφ …

Να θυμίσω ότι στα πλέι οφ κάναμε μια ήττα ε…
Να μου πεις και μόνο μια νίκη αλλα και πάλι

Και άλλαξε ότι αλλάζεται. Δεν έμεινε να λέει το 22-23 τους γάμησα όλους

Έλα βρε εσύ μαζί τα λέμε όλο το χειμώνα. Κυρίως οργανωτικά άλλαξε (Λυσάνδρου ...
από Ιάσονας
Τρί 19 Μάιος 2026, 23:09
Jump to forum
Jump to topic

Στους παίκτες που θα μπορούσε ο ΠΑΟκ να πουλήσει από τους σημαντικότερους του ρόστερ εγώ θα έβαζα τρεις.
Καμαρά Ντεσποτοφ και Τσιφτση. Ο τρίτος όχι επειδή δεν μου αρέσει αλλά επειδή πιστεύω πως εύκολα τον αντικαθιστά η ομάδα
Επίσης ότι πάρεις από Γκόμεζ Σορετιρε Τσαλοφ Γκουγκερασβιλι Τέιλορ είναι ...
από Equalizer
Τετ 20 Μάιος 2026, 13:20
Jump to forum
Jump to topic

Και υπάρχει άνθρωπος που θεωρεί οτι ο Σαμπράκος βοηθά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πετύχει δόλιους σκοπούς μεταχείρισης των απόψεων του κοινού;

Μωρε μπράβο
από embuji
Τετ 20 Μάιος 2026, 13:24
Jump to forum
Jump to topic

PablitoV2 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 13:07 Πριν λίγο είδα ένα video που ανέβασε ο Σαμπράκος στο S24.
Ανεφερε και στο βιντεο πουθενα εαν η στουτγκαρδη θα παει φετος στο CAS?
από aivas19
Τετ 20 Μάιος 2026, 13:44
Jump to forum
Jump to topic

Το ποσο σοβαρός είναι κάποιος δεν είναι το πρώτο που κοιτάς αν η πρόθεση του είναι να επιτεθεί στον ΠΑΟΚ (βλεπε υπόθεση Ντέλια)
από nunies4
Σάβ 23 Μάιος 2026, 11:55
Jump to forum
Jump to topic

Επίσης, αυτό που τρελαίνει εμένα και ίσως τους περισσότερους ειναι το εξής:

Στο εκατομμύριο λένε η διαφορά για τον Γιαννούλη. Θα το παλεύουμε πάλι ενα μήνα και βάλε και τελικά θα δώσουμε τα ίδια ή και παραπάνω λεφτά για παίκτη που δεν είναι η πρώτη μας επιλογή.

Αυτό γίνεται σε όλες τις θέσεις ...
από ΑποστόληςΑ
Τρί 09 Δεκ 2025, 19:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Youth League 2025-26

Πιο έτοιμη ομάδα η Λέγκια από πλευράς φυσικής κατάστασης με αλληλοκαλύψεις που εξουδετέρωναν τους κινδύνους που πήγαμε να δημιουργήσουμε. Βέβαια τους ήθελε και η μπάλα στην ισοφάριση (κόντρα, φάλτσα, δοκάρι και μέσα).
Τον δεύτερο γκολ τους ήταν φανταστική εκτέλεση φάουλ. Ήδη όμως παίζαμε με δέκα ...
από palok
Παρ 27 Ιουν 2025, 08:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

μακάρι να είχαμε και εμείς έναν δισεκατομμυριούχο να μας αγοράσει και να μην είμαστε η μοναδική αθλητική ομάδα στο ρεκόρ γκίνες με 16 χρόνια διοίκηση πρωτοδικείου. Αλλά πού να τον βρείς τον δισεκατομμυριούχο θα μου πείς.
από palok
Παρ 11 Ιούλ 2025, 06:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Από περιεργεια: δλδ μπορούσε να πει όχι δεν τη δίνω? Μήπως έχουμε χάσει κάτι με τις ΑΜΚ? Μήπως ο Χατζοπουλος έχει μεγάλο κομμάτι της ΚΑΕ σε μετοχές? Η λέω βλακειες σε νομικό επίπεδο?