Αναζήτηση για περισσότερες από 1537 εγγραφές
- Τρί 28 Απρ 2026, 10:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Καλα απο περσι έχουν συνεργασία στο open οπως κ στη παε ασχολείται. Το ειχα γραψει το καλοκαίρι κ καποιοι εδω μεσα με βρίζανε. Τεσπα. Επιχειρηματίας ειναι ας βαλει όποιον θελει αρκεί να οργανώθει η ομαδα. Τωρα αν ο συγκεκριμένος μπορει η οχι θα φανεί στη πορεια
- Τρί 28 Απρ 2026, 10:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ότι χειρότερο μπορούσαμε να διαβάσουμε πρωινιάτικα.
Ευτυχώς παίρνουμε και τις αποστάσεις μας από τη ΝΔ..
Μακριά οι ποδοσφαιράνθρωποι από την ομάδα μας.
Τουλάχιστον πλέον δεν θα υπάρχει η όποια δικαιολογία για την κακή νδ που βάζει εμπόδια στο γηπεδικο.
Θα δούμε
Ο Σαμαρας διαγραφηκε απο τη ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν και ειναι ασχετο σας το λενε αναλυτικα καποιοι και κανετε πως δεν καταλαβαινετε. Ο Ιβαν ποτε δεν ειχε θεμα με την ΝΔ. Και γενικα αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν θεματα με τα κομματα. Με τον Μητσοτακη εχει θεμα οπως θα επρεπε να εχουν και ολοι οι ντεμεκ Νεοδημοκρατες αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι παντως περιεργη η χρονικη στιγμη που ανακοινωθηκε. Εχουμε σημερα και το ραντεβου Ιβαν-Ραζβαν.
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξαναρωταω, ο παπαμιμικος ηρθε διπλα στον ιβαν τωρα? ή εχει παντρευτει την ανηψια του και ουσιαστικα ειναι συμβουλος του χρονια τωρα. Κραξτε επειδη δεν γουσταρετε τη φατσα του ναι, ουτε εγω την γουσταρω. Αυτη η αστεια συνδεση με τη ΝΔ απο που προκυπτει? Ο παπαμιμικος ειδικα με τον μητσοτακη
Το ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ηρεμήσουμε. Ας δούμε τι θα μας πει σε μια ώρα από τώρα ο Παπαμιμίκος. Εδώ είμαστε, να δούμε αν μας κάνει σοφότερους.
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας κάνει η ΠΑΕ μια λίστα με στελέχη να ψηφίσει ο σοφός συνοπαδος ποιος θα μπει στην διοίκηση. Μετά να ακολουθήσει λίστα για προπονητή και παίχτες
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ άλλο θέλω να σχολιασω...
Ρε σεις όλοι χοροπηδηξατε με τη νδ ,αν δεν τους γουστάρει κάνεις πως σκατα βγαινουν
;
Ρε σεις όλοι χοροπηδηξατε με τη νδ ,αν δεν τους γουστάρει κάνεις πως σκατα βγαινουν
- Τρί 28 Απρ 2026, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Εξακολουθεί να υπάρχει ένα σύμπλεγμα ακατάσχετης αοριστολογίας αναμεμειγμένης με ψήγματα μπουρδολογίας.
Γενικά οι σελίδες μετά τον εξευτελισμό από τα αμούστακα του ΟΦΗ, είναι ένα γενικότερο τουρλουμπούκι χωρίς να υπάρχουν ακριβείς θέσεις, προτάσεις, στοιχεία και επιχειρήματα.
Αυτό που έλεγε και η ...
Γενικά οι σελίδες μετά τον εξευτελισμό από τα αμούστακα του ΟΦΗ, είναι ένα γενικότερο τουρλουμπούκι χωρίς να υπάρχουν ακριβείς θέσεις, προτάσεις, στοιχεία και επιχειρήματα.
Αυτό που έλεγε και η ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Πάντως η δαπ εργοστάσιο φίλε όλους ίδιους τους βγάζει ως προς τον λόγο...
Για τα υπόλοιπα εδώ θα ειμαστε να τα δούμε..
Για τα υπόλοιπα εδώ θα ειμαστε να τα δούμε..
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Μετα το τελος της σεζον ειπε θα ενημερωθούμε
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάλλον δεν ακούμε την ίδια συνέντευξη γιατί εγώ αυτό που άκουσα είναι ότι θα γίνουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα αλλ επειδή έχουμε ακόμη 4 παιχνίδια ακόμη, θα ανακοινωθούν μετά το τέλος της σεζόν. Ίσως δεν ακούω εγώ καλά, δεν ξέρω
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εγώ θεωρώ υπέρ του δέοντος υπερβολικές τις αντιδράσεις;
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Άραξε βρε που θα βρεις καλύτεραgeorge188 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:55 Αποχωρω γιατι θα μπαναριστω με τις μαλακιες που γραφονται εδω μεσα και τις υπονοιες του καλοκαιριου. καλη δυναμη
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Την περίπτωση να είχαν ούτως ή άλλως σκοπό να κάνουν κάποιες αλλαγές, και απλά να πιέστηκαν από τις εξελίξεις και να βγήκε σήμερα για μια basic συνέντευξη φαντάζομαι την ξέρετε όλοι, απλά δεν τη λέμε καθότι όπως συμφωνήσαμε και νωρίτερα, ετσι. Έχουμε τα νεύρα μας.
Από εκεί και πέρα οι πράξεις ...
Από εκεί και πέρα οι πράξεις ...