Καλό θα είναι από όλους όσους ειρωνευονται και χλευαζουν, το μοναδικό που αποδεδειγμένα κράτησε το τμημα, να κάνουν λιγο υπομονή.
Εινια το λιγότερο ντροπή να χλευαζεται κάποιος την ώρα που κάνεις δε γνωρίζει!!
Ο άνθρωπος είπε δεν μπορεί να πει παραπάνω. Ας δούμε τι μέλει γενέσθαι κα μετά μιλάμε ...
Η αναζήτηση βρήκε 621 εγγραφές
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
παντως καλυτερα σε εναν Ελληνα Θεσσαλονικιο ΠΑΟΚτση επιχειρηματια παρα σε αγνωστους αμφιβολου προθεσεων αμερικανους
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαβάζω σχόλια και νομίζω ότι έχουμε πάθει λοβοτομή. Ο Χατζόπουλος είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ανθρωπος που έσωσε το τμήμα μπάσκετ, όταν βγήκε μπροστά σε mision impossible που όλοι του έλεγαν ότι είναι τρελός για δεσιμο, αγνόησε τον κίνδυνο, εβαλε μπροστά το συναισθημα κόντρα στη λογική και εδω και 5 (πέντε ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Fossa,μπορεις να κανεις υπομονη και να περιμενεις,εκτος κ αν δεν εμπιστευεσαι τον Χατζοπουλο που δικαιωματικα εχει κερδισει την εμπιστοσυνη ολου του οργανισμου ΠΑΟΚ.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:17
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Έχω 100% εμπιστοσύνη στον Χατζό, ότι θα πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση.
2. Επειδή δεν γνωρίζουμε το ποιον των Αμερικανών, καλό είναι να μην προτρέχουμε. Τι εννοώ; Διαφορετικά τα δεδομένα αν είναι κάποιος δισεκατομμυριούχος Ελληνοαμερικάνος, κάποιος γνωστός επιχειρηματίας, κάποια μεγάλη/γνωστή ...
2. Επειδή δεν γνωρίζουμε το ποιον των Αμερικανών, καλό είναι να μην προτρέχουμε. Τι εννοώ; Διαφορετικά τα δεδομένα αν είναι κάποιος δισεκατομμυριούχος Ελληνοαμερικάνος, κάποιος γνωστός επιχειρηματίας, κάποια μεγάλη/γνωστή ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:21
- Jump to forum
- Jump to topic
ο χατζο εχει βαλει στον ΠΑΟΚ σε 5 χρονια ΕΠΤΑΨΗΦΙΟ ποσο που το μεγαλυτερο ποσοστο το εχει μετοχοποιησει ,κοψτε τις βλακειες οτι διοικει με τα λεφτα μας και οποιουδηποτε αλλου ,με το μπραντ του ΠΑΟΚ(ναι υπαρχει ακομα) διοικει και με τις εταιρικες/επαγγελματικες του γνωσεις ,μην σας θυμησω ποσοι ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ας παρεξηγηθώ δεν έχω πρόβλημα.
Μέσα σε λίγες ώρες έχετε καταρρίψει τα πάντα. Δεν έχει κανείς μας ιδέα τι έχει συζητηθεί και τι έχουν ζητήσει από τον Χατζόπουλο, αλλά ταυτόχρονα όλοι έχετε βγάλει συμπέρασμα ότι ο Χατζόπουλος λέει μπαρουφες, εσείς οι ίδιοι που τον αποθεώναται για πιθανή πώληση ...
Μέσα σε λίγες ώρες έχετε καταρρίψει τα πάντα. Δεν έχει κανείς μας ιδέα τι έχει συζητηθεί και τι έχουν ζητήσει από τον Χατζόπουλο, αλλά ταυτόχρονα όλοι έχετε βγάλει συμπέρασμα ότι ο Χατζόπουλος λέει μπαρουφες, εσείς οι ίδιοι που τον αποθεώναται για πιθανή πώληση ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω εμπιστοσύνη στο Χατζόπουλο και στους αμερικάνους.
Δικαίωμα σου να μην έχεις.
Στον τέλη πάντως όπως τον λες γιατί μάλλον είναι και φίλος σου τυφλή Ε;
Εσύ στους αμερικάνους που δεν τους ξέρεις, τι είναι;
Δεν είπα ποτέ ότι έχω πίστη σε κανέναν..στον μόνο που έχω πίστη είναι στον ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Χατζόπουλος θα πουλήσει έτσι και αλλιώς. Όποιος τον κράξει επειδή πουλήσει (είτε στους Αμερικανούς είτε στο Τέλη) δε θα είναι απλώς αχάριστος αλλά καραγκιόζης. Έβαλε τον ΠΑΟΚ πάνω και από την υγεία του και θα βγει τωρα το κάθε τσουτσεκι να του πει τι? Μη πουλάς στον Τέλη ή στον Χ Αμερικανό? Για να ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι ο Χατζο παρουσιάζει fake ενδιαφέρον για να χαλάσει το ντιλ με τον Τέλη! Είναι δυνατόν; :shock:
Τί μπορεί να κερδίσει από αυτό ο Χατζό; Από ήρωας να τον κυνηγάει η μισή πόλη;
Το μόνο θολό σημείο για το ευρύ κοινό (που είναι και φυσιολογικό σε αυτό το χρονικό σημείο ...
Τί μπορεί να κερδίσει από αυτό ο Χατζό; Από ήρωας να τον κυνηγάει η μισή πόλη;
Το μόνο θολό σημείο για το ευρύ κοινό (που είναι και φυσιολογικό σε αυτό το χρονικό σημείο ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Με κατι τετοια εμετικα πρω(κ)τοσελιδα,αντι να μου φανει σουπερ ντουπερ λυση ο Μυστακιδης,φερνει το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα.ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ,πληρη εμπιστοσυνη στον Χατζοπουλο,ας δωσει αυτος την ομαδα εκει που θα ειναι καλυτερα.
Υ.Γ. Μπαρκα ρε μ@λακα,λειπει το παρεακι σου εδω μεσα......να εισαι καλα ...
Υ.Γ. Μπαρκα ρε μ@λακα,λειπει το παρεακι σου εδω μεσα......να εισαι καλα ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία, ας δώσουμε την ομάδα στον διαχειριστή και όχι στον δισεκατομμυριούχο.
Εμείς που θέλουμε Ιβάν στο ποδόσφαιρο και Μυστακίδη στο μπάσκετ μάλλον δεν θέλουμε το καλό του ΠΑΟΚ
Ποιος τα είπε όλα αυτά που και πότε;
Επιβεβαιώνεις αυτό που λέμε από χθες ότι πέσατε με τα μούτρα να δημιουργήσετε ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπω αναρτήσεις από ΠΑΟΚάρχες του Χ για τον Χατζόπουλο και θέλω να ξεράσω, είμαστε κοντά στο να πιάσουμε πάτο.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά το να την ακούει ο Χατζόπουλος είναι όχι απλά τραγικό, ντροπή είναι..
Ένας άνθρωπος πάνω απ' όλα ΠΑΟΚΤΣΗΣ, που έβαλε στις πλάτες του την ομάδα καταχρεωμενη και στα όρια της διάλυσης, με δικές του οικονομίες και με επιπτώσεις στην ψυχική του υγεία και κατάφερε να ξαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο ...
Ένας άνθρωπος πάνω απ' όλα ΠΑΟΚΤΣΗΣ, που έβαλε στις πλάτες του την ομάδα καταχρεωμενη και στα όρια της διάλυσης, με δικές του οικονομίες και με επιπτώσεις στην ψυχική του υγεία και κατάφερε να ξαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο ...