Όση διαφορά είχε όταν μας τα κάνατε Ζέπελιν τόσα χρόνια για τον εξαφανισμένο Ιβάν την ώρα που η ΠΑΕ είχε απρόσκοπτη λειτουργία και ο Ιβάν καθημερινή επαφή με στελέχη και παίκτες και η ομάδα κατακτούσε τίτλους
Αλλά εκεί απαιτούσατε να "εμφανιστεί" στο πόπολο
Η αναζήτηση βρήκε 621 εγγραφές
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Θαναση κοψε τις δηλωσεις , τις "διαρροες". Κουβεντα σε κανεναν,στην εχουν στημενη τα τρ@βελια του μετρο.Οσοι στηριζουν σε εχουν εμπιστοσυνη.Και τελειωνουμε εδω.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Nunies4
Μία μέρα εκτός για οφ τόπικ και εριστικό σχόλιο.
Όποιος απαντάει στο ίδιο ύφος προκαλώντας εντάσεις, θα έχει την ίδια κατάληξη.
Εριστικός το σχόλιο του Nunies4 ενώ λίγα ποστ πιο πριν γράφονται ότι μας ενδιαφέρουν περισσότερο οι τσέπες του Σαββίδη και ότι οι δηλώσεις Χατζοπούλου ήταν η ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Κλαιω με το "πρασινα αλογα"
Αγραμματοσυνη σε ολο της το μεγαλειο.
Αγραμματοσυνη σε ολο της το μεγαλειο.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 16:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Περί τής Θύρας 4 και όσα λέγονται θα πάρω θέση, ως παλιό της μέλος (εγγεγραμμένος από τον Μάκη το 1985)
Ξεχωρίστε όλοι, και οι υποστηρικτές και οι κριτικοί δύο πράγματα:
- Την Θύρα 4 ως έναν ιστορικό σύνδεσμο, συνυφασμένο με την ιστορία τού ΠΑΟΚ, την οποία οφείλουμε όλοι οι ΠΑΟΚτζήδες να την ...
Ξεχωρίστε όλοι, και οι υποστηρικτές και οι κριτικοί δύο πράγματα:
- Την Θύρα 4 ως έναν ιστορικό σύνδεσμο, συνυφασμένο με την ιστορία τού ΠΑΟΚ, την οποία οφείλουμε όλοι οι ΠΑΟΚτζήδες να την ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 17:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ολες μα ολες τις επιχειρησεις γινεται πρωτα οικονομικος ελεγχος που μπορει να κρατησει καποιο διαστημα.Ειναι το φυσιολογικο.
Το να βλεπουν καποιοι δρακους εκει που δεν υπαρχουν,ειναι δικο τους προβλημα και οχι του Χατζοπουλου.
Το να βλεπουν καποιοι δρακους εκει που δεν υπαρχουν,ειναι δικο τους προβλημα και οχι του Χατζοπουλου.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 18:05
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.paok24.com/mpasket/575621/k ... mystakidi/
Ορίστε
Δεν απέσυρε το ενδιαφέρον του
Ξεκινάνε τα πιο ουσιώδη κομμάτια
Και θα τελειώσει σύντομα, αυτό λέει η λογικη
Ορίστε
Δεν απέσυρε το ενδιαφέρον του
Ξεκινάνε τα πιο ουσιώδη κομμάτια
Και θα τελειώσει σύντομα, αυτό λέει η λογικη
- Δευ 08 Σεπ 2025, 19:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα θελα να το χα σκεφτεί εγώ να το σερβίρω στους ποδοσφαιρικούς μας αδελφούς που ΔΕ νοιάζονται και τόσο για το μπάσκετ .
Το λες, το ξαναλές, και το έχεις κάνει καραμέλα από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον ο Μυστακίδης.
Γιατί επιμένεις να μας τσουβαλιάζεις όλους;
Αν εσύ το βλέπεις ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 19:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγκίνηση.πριν τον σαββιδη όλα ήταν τέλεια. Ήρθε η κατάρα του σαββιδη και έφερε το πισωγύρισμα. Έφυγαν τα ποντίκια και καθάρισε ο τόπος. Πίτσα με το μέτρο αγοράζεις, ΠΑΕ όχι. Δυστυχώς μάλλον όλο το τοπίο προ σαββιδη φαίνεται ότι θα μαζευτεί γύρω από την ΚΑΕ.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ τις 10 δικές μου τις πουλάω γιατί με νοιάζει μόνο ο κωλος μου και όχι το καλό του ΠΑΟΚ
Ελάτε να τις πάρετε
(σαν άλλος Πρέκας)
Ελάτε να τις πάρετε

- Δευ 08 Σεπ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπαρχουμε καποιοι (πολλοι) που αν και ποδοσφαιρικοί (σαν αθλημα) αγαπάμε και γουσταρουμε να ασχολούμαστε με όλα τα αθλήματα Γιάννη, αδικεις πολλους με αυτη σου τη τοποθετηση. ΠΑΟΚ ειμαι και στο χαντμπολ ΠΑΟΚ ειμαι και στο βόλλει και στο Πολο. Το οτι δεν ειμαι αυθεντια δεν σημαινει οτι δεν αγαπώ τα ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσοι ζήσαμε την εποχή του ολετήρα Δρόσου νομίζω ότι άνετα παραμένουμε ψύχραιμοι.
Κι όσοι άγχεσθε να ξέρετε ότι στη Σαλόνικα το μεγαλύτερο άγχος το βιώνουν τα γκαλάκια. Πάνω που πίστεψαν ότι ο temu θα τους κάνει ομάδα ευρωλίγκας και θα ρίχνουν κατοστάρες στον ΠΑΟΚ στράβωσε το σενάριο.
Κι όσοι άγχεσθε να ξέρετε ότι στη Σαλόνικα το μεγαλύτερο άγχος το βιώνουν τα γκαλάκια. Πάνω που πίστεψαν ότι ο temu θα τους κάνει ομάδα ευρωλίγκας και θα ρίχνουν κατοστάρες στον ΠΑΟΚ στράβωσε το σενάριο.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν αντεξα να μη σχολιασω στο ποστ του

- Δευ 08 Σεπ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Πανάκας πάντως λέει ότι θα κρατήσει(κάτω από 1% έχει) για να συνεχίσει να ασκεί έλεγχο και στη επόμενη διοίκηση της ΚΑΕ :mrgreen:
Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος μας κάνει πλάκα, κάτι χάλασε, κάτι στράβωσε.
Τα 100 χρόνια μας θέλουμε να γιορτάσουμε, όχι να τα ζήσουμε όλα μαζεμένα σε μία ...
Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος μας κάνει πλάκα, κάτι χάλασε, κάτι στράβωσε.
Τα 100 χρόνια μας θέλουμε να γιορτάσουμε, όχι να τα ζήσουμε όλα μαζεμένα σε μία ...