Η αναζήτηση βρήκε 621 εγγραφές

Return

από Sera4
Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η μόνη σχέση που μπορεί να έχει η ΚΑΕ με την ΠΑΕ, είναι αυτή η εξαγορά να χρησιμοποιηθεί από τον ΑΣ ως συγχωροχάρτι για τη διαχείριση των άλλων εκκρεμοτήτων, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ένας ενδιαφερόμενος επενδυτής, προσωπικά είμαι επιφυλακτικός μαζί του, λόγω της ...
από PAOKevolution
Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:45
Jump to forum
Jump to topic

Οι συνεχόμενες αντεγκλήσεις δε βοηθούν σε τίποτα. Αν ο Χατζόπουλος θεωρήσει πως όσα έχει στα χέρια του αρκούν για την πώληση, θα το κάνει. Εμείς τι ουρλιάζουμε εδώ μέσα;
ΑΝ γίνει η στραβή αργότερα, το συζητάμε.
Τώρα, δε βοηθάει σε τίποτα, γιατί κυρίως δεν επηρεάζουμε τέτοιες καταστάσεις.
Ξαναλέω ...
από astral
Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:33
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα είναι η ιστορία με τον ΑΣ, το γήπεδο, τις υπογραφές και τον πόλεμο λάσπης που βλέπουμε όλο το καλοκαίρι. όχι μια απλή πρόταση αγοράς της ΠΑΕ
από astral
Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:15
Jump to forum
Jump to topic

Είστε offtopic και εξοργίζετε τον @john4serres
από Мир
Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:31
Jump to forum
Jump to topic

Πως γίνεται να διαφωνείτε συμφωνόντας ενώ λέτε το ίδιο πράμα :D
από renegade
Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:49
Jump to forum
Jump to topic

Ότι έγραψε ο @Blackgr4

Δηλαδή έστω ότι παίρνει Ευρωλίγκες και τίτλους ο Τέλης.
Θα πει ότι με κάποιο τρόπο επειδή θα τον πάρει με ευνοϊκό μάτι ο λαός θα πάρει το λιμάνι και θα αναγκάσει τον Ιβάν να πουλήσει τη ΠΑΕ;
Μα τι βλακείες διαβάζουμε.

Μ αρέσει που κάνετε τους χαζούς.

Η σημερινή ...
από aivas19
Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:54
Jump to forum
Jump to topic

«4) Ο Μυστακίδης, ο Μαρινάκης, ο Γιαννακόπουλος και ο Θεός ο ίδιος, δεν μπορούν να διώξουν τον Ιβάν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με κανένα πούστη τρόπο. Τον κώλο τους να χτυπάνε κάτω, ακόμα και 20 Ευρωλίγκες να σηκώσει το μπάσκετ, ο Ιβάν θα φύγει μόνο όταν το θελήσει ο ίδιος.»

Δεν ειναι θεμα αυτο καθ ...
από Guitarman
Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:02
Jump to forum
Jump to topic

Ότι έγραψε ο @Blackgr4

Δηλαδή έστω ότι παίρνει Ευρωλίγκες και τίτλους ο Τέλης.
Θα πει ότι με κάποιο τρόπο επειδή θα τον πάρει με ευνοϊκό μάτι ο λαός θα πάρει το λιμάνι και θα αναγκάσει τον Ιβάν να πουλήσει τη ΠΑΕ;
Μα τι βλακείες διαβάζουμε.

Μ αρέσει που κάνετε τους χαζούς.

Η σημερινή ...
από gergeo4
Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:47
Jump to forum
Jump to topic

Και πάμε τώρα στην ερώτηση του ενός εκατομμυρίου: θα πάρει και την Τούμπα τώρα; Μα ο ίδιος ο Μυστακίδης είχε συναινέσει στην απόφαση του ΑΣ να δοθεί προτεραιότητα στον Ιβάν Σαββίδη. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχει αυτό το περιθώριο. Γνωρίζω όμως πάρα πολύ καλά πως και η πλευρά Μυστακίδη κάνει τις δικές ...
από nunies4
Παρ 05 Σεπ 2025, 08:39
Jump to forum
Jump to topic

Αυτα που ακουγονται περι συμφωνιας Ιβαν και Μυτιλιναιου για μεγαλη χορηγια στην ΚΑΕ που πλεον μετα την εμφανιση Τελη θα διοχετευτει σε αλλο τμημα του ΑΣ εχουν βαση;
Τι γινεται ρε ξαφνικα;; Στου ΠΑΟΚ την ποδια σφαζονται....δισεκατομμυριούχοι :D
από Psaras
Παρ 05 Σεπ 2025, 08:46
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι:

Μετά από 30 χρόνια απόλυτου τίποτα στο μπάσκετ είναι θεού δώρο η έλευση Μυστακίδη. Αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας, συμπόρευση (αν γίνεται) μεταξύ των δυο ή τουλάχιστον μη εχθρική στάση. Αν (;) υπάρχει πολεμική διάθεση, χαμένος ο ...
από nunies4
Παρ 05 Σεπ 2025, 09:08
Jump to forum
Jump to topic

Nunes που το ακουσες? σημαντικο σιγουρα

Συζητιεται στα περιξ...Αν εχω καταλαβει καλα ο Μυτιλιναιος θα κατασκευασει τον προβλητα 6 και θα υπαρξει μια γενικοτερη συνεργασια. Σε αυτα τα πλαισια λεγεται οτι θα εδινε μια μεγαλη χορηγια στην ΚΑΕ. Αλλα τωρα με την εμφανιση Τελη αυτη θα παει σε αλλο ...
από astral
Παρ 05 Σεπ 2025, 12:39
Jump to forum
Jump to topic

Rexaris έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 07:55 Αποφεύγετε να βάζετε την ετικέτα του εχθρού τού ΠΑΟΚ σε όποιον δεν συμφωνεί με εσάς. Γενική παράκληση σε όλους για να έχουμε καλό κλίμα.
Καλή προσπάθεια, αλλά δεν πήγε και πολύ καλά.
από nunies4
Παρ 05 Σεπ 2025, 17:14
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή το τοπικ αφορά μόνο το μπάσκετ και πρέπει να μιλάμε μόνο για μπάσκετ, κρίνοντας την κίνηση ενός δισεκατομμυρίου για το τμήμα, έχω να πω ότι είναι ευλογία και θα απογειώσει το πολύπαθο τμήμα.

Μπορεί κάποιος να μου πει σε ποίο τοπικ πρέπει να γράψω για τον ύπουλο τρόπο που συστήθηκε ο ...
από Guitarman
Παρ 05 Σεπ 2025, 23:44
Jump to forum
Jump to topic

Στο παρόν τοπικ ο,τι είχα να πω για τον λόγο που με προβληματίζει (αν και δεν είμαι αρνητικός) η κίνηση του Τέλη τα έχω πει και δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ο μόνος λόγος που γράφω ξανά είναι ότι ο Black και ο Sourme σαν moderators λένε "εσείς που γράφετε διθυράμβους και φαντασιωνεστε επεκτάσεις στο ...