Χρόνια πολλά στην μεγαλύτερη αγάπη μας!!!
Όσο και αν μας πληγώνει, τόσο μας πορώνει!
Αναζήτηση για περισσότερες από 1710 εγγραφές
- Κυρ 19 Απρ 2026, 23:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ
Η κούλα στα 100 έχασε το πρωτάθλημα από εμάς όπως το έχασε και είδε το γαύρο να χυνει πάνω στα παπλώματα του σπιτιού της σηκώνοντας την ευρωκούπα.
Τα δικά μας γενέθλια οκ κηδεία είναι , αλλά δε συγκρίνονται με τα δικά τους.
Κι αφού επέζησαν αυτοί με χάπια, με συνεδρίες , με ελεγχόμενες αυτοκτονίες ...
Τα δικά μας γενέθλια οκ κηδεία είναι , αλλά δε συγκρίνονται με τα δικά τους.
Κι αφού επέζησαν αυτοί με χάπια, με συνεδρίες , με ελεγχόμενες αυτοκτονίες ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 01:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο ο ΠΑΟΚ είναι το πιο σημαντικό από τα ασήμαντα, όσο είναι πηγή χαρά και αγάπης και δημιουργικότητας μάλλον παρά μιζέριας και μίσους, τόσο οι νίκες και οι ήττες γίνονται όλο και πιο προσωρινές, στιγμές στον χρόνο που παρέρχονται, και αντίθετα μένει η προσμονή για το γήπεδο και την εκδρομή και την ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 07:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Νταξει ρε φίλε θα αγοράσουμε τον Πήλιο το καλοκαίρι να ευχαριστηθείς τότε να έχουμε ρόστερ πρωταθληματικο.
Αυτοί που το παίρνουν έχουν μικρότερο ρόστερ από εμάς , τα ίδια και τα ίδια.
Αυτοί που το παίρνουν έχουν μικρότερο ρόστερ από εμάς , τα ίδια και τα ίδια.
- Δευ 20 Απρ 2026, 08:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μεγαλυτερο προβλημα της ομαδας ειναι οτι ειχε καει κυριως ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ. 17 παικτες να παιζουν στα κοκκινα πεμπτη κυριακη καπου 4 μηνες.
Μην λεω και πολλους. Αυτο που βλεπουμε δεν ειναι κουραση ή ρυθμος. Ειναι ΑΔΕΙΑΣΜΑ. Δεν αντεχουν αλλο. Εκει παιζει τεραστιο ρολο να εχεις ποιοτικες επιλογες ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 08:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτα περι παρατημενης ομαδας ειναι αστειοτητες. Απο την αλλη ειναι καπως "αβολο" ο προπονητης να παραδεχεται οτι αυτη η ομαδα δεν φτιαχτηκε για να μπορει να παιξει με ταυτοχρονη απουσια 4-5 βασικων.
Και δυστυχως αν τα βαλουμε κατω ειτε απο επιλογη (δανεισμοι ρισκο Μπιανκο, Βολιακο, μη αγορα και ...
Και δυστυχως αν τα βαλουμε κατω ειτε απο επιλογη (δανεισμοι ρισκο Μπιανκο, Βολιακο, μη αγορα και ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 11:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποιες ερωτήσεις που ξέρω οτι δεν θα απαντηθούν ποτέ:
1. Εάν δεν υπήρχε το σκηνικό με τον ΑΣ και το αντίπαλο δέος, θα έφερνες Ζαφείρη;
2. Τον προπονητή τον ρώτησες (ή όποιος σου είπε οτι πρέπει να γίνει ενα μπαμ για τον κοσμο) εάν προτιμάει Ζαφείρη από Ιανουάριο ή 3 βασικούς των 4μ από Αύγουστο ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλεπω παντου τα μουτρα του απλυτου του τραγουδιαρη και δεν μπορω να το χωνεψω ρε πουστη οτι θα το παρει αυτο το λεσι
- Δευ 20 Απρ 2026, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια όμορφη εκδήλωση, λιτή και λαϊκή. Για παιδιά, για μικρούς και μεγάλους. Αφίσες, παιχνίδια, εικόνες. Στο κεντρικότερο σημείο της πόλης μας, όλη τη μέρα. Είναι εκεί και τα τρόπαια. Τιμημένα λάφυρα, επάξια και μάγκικα κερδισμένα. Μια σιωπηλή βαβούρα πένθους και θλίψης και περηφάνιας. Με ψηλά το ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 15:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι είσαι για μένα κανείς δεν ξέρει . Χρόνια πολλά ομαδάρα μου. Για όλους εμάς που γεννηθηκαμε σε άλλο μέρος αλλά διαλέξαμε την σωστή ομάδα.
- Δευ 20 Απρ 2026, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτον, να ξέρεις ότι κι εσύ λάθος μέτρημα κάνεις, όπως και οι άλλοι - μην το ξεφτιλίζουμε και μεταξύ μας.giapas έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 17:32 3-2 σε έχει η κούλα.
Ανοργάνωτη και εμείς οργανωμένοι.
Που να οργανωθούν κιόλας
Δεύτερον, έχουμε αυτά που έχουμε, το ίδιο και οι άλλοι, πάμε παρακάτω.
- Δευ 20 Απρ 2026, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν θέλω κάτι άλλο στην ΠΑΕ. Αυτό θέλω. Το ξεκομμένο από το κέντρο της πάλαι ας Ελλάδας. Τη μη δυτικοφρονανιδιοκτησια. Την ιδιοκτησία που δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν καθοδηγείται από το γνωστό κέντρο της πόλης των Αθηνών και τα πάρε δώσε της. Είναι τίτλος τιμής για μένα αυτός. Το ξεροκέφαλο ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενα Δευτεριάτικο βράδυ της 20ης Απριλίου του 2026.. Έχω γυρίσει από τη δουλειά και προσπαθώ να γράψω δυο τρεις αράδες για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ.. Όταν γεννήθηκα , το 1984 , δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα κληρονομήσω μια ιδέα ίδια με την πιο ξακουστή εφεύρεση, ένα όραμα τόσο μεγάλο όσο της ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πω την αλήθεια χθες μετά το παιχνίδι σκεφτόμουν ότι δεν είμαστε για γιορτές και πανηγύρια, αλλά σήμερα νομίζω ότι ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν για να θυμηθούμε κάποια πράγματα.
Κυρίως ότι έχουν συμβεί γεγονότα φέτος που αυτό που πρέπει να μας στεναχωρεί λιγότερο είναι το ότι χάσαμε το ...
Κυρίως ότι έχουν συμβεί γεγονότα φέτος που αυτό που πρέπει να μας στεναχωρεί λιγότερο είναι το ότι χάσαμε το ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μόνο που δεν κατάφερε ο ΠΑΟΚ να αποβάλλει 100 χρόνια είναι η ευκολία με την οποία τον κάνουν πουτανα διαπαερνοντας διχονοια οι μάστερ οφ δι μάστερ των Αθηνών. Πάντα έχουν εδώ πάνω τους χρήσιμους ηλίθιους να κάνουν την δουλειά