Αναζήτηση για περισσότερες από 1703 εγγραφές

Return

από nunies4
Τρί 09 Ιουν 2026, 18:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

obanebane έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 18:22 Αν φύγει ο Λουτσέσκου, ο αντικαταστάτης θα μιλάει σίγουρα Πορτογαλικά.
Σε μια τεραστια κίνηση μεγαλοψυχιας ο Λέο θα διαλεξει Άμπελ Φερέιρα :D
από Michael Scott
Τρί 09 Ιουν 2026, 20:28
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι πολύ διχασμένος σ' αυτό το κομμάτι. Νομίζω πως φοβάμαι ότι η ζωή χωρίς ραζβαν, τον λατρεύω. Από την άλλη ίσως όντως έφτασε η ώρα για κάτι διαφορετικό. Όποτε να γίνει η αλλαγή, είτε φέτος είτε του χρόνου πάλι προκριματικά θα έχεις κ πάλι η επιλογή θα έχει ρίσκο. Αυτό που δεν Μ αρέσει είναι ...
από nunies4
Τρί 09 Ιουν 2026, 21:27
Jump to forum
Jump to topic

Εμεινε ελεύθερος, και ο Πάμπλο....
Αλλα θεωρω πως αν παμε σε αλλαγη, θελουμε κάτι πιό...εκλεκτό.... :pano:

Νομίζω κάτι είχε αναφερθεί για καρσεδο από @nunies4 πριν κανα μήνα αν δεν κάνω λάθος. Ακούστηκε κ σήμερα

Ήταν ο προπονητής με τον οποίο ο Γιώργης είχε συμφωνήσει και γινόταν προσπάθεια ...
από nunies4
Τρί 09 Ιουν 2026, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Από εκείνη την μέρα που είχα μοιραστεί αυτό δεν έμαθα κάτι άλλο. Εφόσον κιόλας όλα έδειχναν παραμονή Ραζβαν
Αλλά πλέον με το κλίμα που βγαίνει όλα δείχνουν ότι το θέμα παρέμεινε ζωντανό
από Σουριναμέζος
Τρί 09 Ιουν 2026, 22:48
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μου αρέσουν οι δηλώσεις. Αφήνουν εκτός κάδρου τον Ιβάν και μόνο αναίμακτο διαζύγιο δεν δείχνουν. Χωρια που δίνει στεγνά την ιδιοκτησία για την οποια απόφαση δείχνοντας ότι παρακάμπτουν τον Λέο και τον Αντρέ

Βέβαια ο Βασιλόπουλος δεν παραθέτει τον ακριβή διάλογο, από τις απαντήσεις υποθέτω ...
από Dimitrisou
Τετ 10 Ιουν 2026, 16:19
Jump to forum
Jump to topic

Τον σεβασμό προς τον Ραζβαν τώρα θα τον δείξουμε;γιατί εδώ και ποσο καιρό έχει ακούσει δεν ξέρω και εγώ τι λες και είναι κανένας τυχαίος που είδε φως και μπήκε...
Τώρα θυμήθηκαμε να μιλάμε για σεβασμό από την ΠΑΕ;γιατί τόσο καιρό η μόνη που του δείχνει σεβασμό είναι η ΠΑΕ...
Πρώτα ζητάνε αλλαγή και ...
από DamoN
Τετ 10 Ιουν 2026, 17:26
Jump to forum
Jump to topic

Ξαναλέω αυτό που είπα τις προάλλες αν δεν πρόκειται να γίνει η υπέρβαση με φτασμένο , κλείστε κάποιον που δουλεύει φουλ με πιτσιρίκια να δούμε τι ψάρια πιάνουν οι ακαδημίες μας έμπρακτα .

Κανέναν Σκανδιναβο με θερμοκρασία σώματος 26 μαξ
από Σουριναμέζος
Σάβ 06 Ιουν 2026, 13:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Basket League 2026-27

Με πρόλαβε κάποιος στο λογοπαίγνιο με την μεταγραφή Λίντλ?
από Michalios92
Πέμ 04 Ιουν 2026, 10:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Marcus Foster

Καλώς τον παιχταρά!!

ΥΓ. στο θεμα επικοινωνίας ειμαστε για τα ανάθεμα. Ψάχνω στα social της ομάδας και πουθενά καμια ανακοινωση. Επρεπε να μπουμε στο site για να το δουμε...