Πραγματικά αδιανόητο απ όπου και να το πιασεις. Από το 95-5 υπέρ του το κάνει αντίστροφο, αδιανοητοrenegade έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:33 Πρέπει να είναι το σημερινό το μεγαλύτερο αυτογκόλ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
Δυστυχώς ανεξήγητα πράγματα
Η αναζήτηση βρήκε 177 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ξεκολλάτε με τις ειρωνείες όλοι στα κόκκινα είμαστε
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειμαστε ολοι στα κοκκινα, με αυτη τη μη πω που λες βοηθάς? ή πρεπει σε ολα να γινομαστε μπιλιες ας πουμεMetagrafakias έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:14 Η Savvidis FC βρισκεται σε εξαρση....Συνεχιστε το καλα το πατε....
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν πρωτο βγήκε η είδηση με έπιασε το στομάχι μου και ανέβασα παλμους. Κανα 2ωρο αφου ειχε τελειωσει η φάση παλι δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Είσαι ο άνθρωπος που άλλαξε τα πάντα, όσο μισος και να βγάζουν κάποιοι αυτο δεν αλλάζει.
Από εκει και έπειτα το σημερινό απο την αρχή μεχρι το τέλος ήταν ...
Από εκει και έπειτα το σημερινό απο την αρχή μεχρι το τέλος ήταν ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποτε ειχαμε όριο 150 πόστ να εγκριθουν απο μοντ ωστε να γράφουμε ελευθερα, αυτα του τρολ πως περνάνε ετσι ρε σεις
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά χωρίς ίχνος ειρωνείας ή εξυπνακισμού, θέλω να κάνω μια ειλικρινεστατη ερώτηση σ'αυτούς που γνωρίζουν περισσότερα (εγώ δεν γνωρίζω, το παραδέχομαι). Σε περίπτωση αποχώρησης Σαββίδη, γνωρίζετε αν υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα από άλλους ισχυρούς επιχειρηματίες που είναι διατεθειμένοι να ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026
Μια βοήθεια από όποιον γνωρίζει,
θέλω να πάρω εισιτήριο για εμένα και τον γιο μου (6χρ). Δε με αφήνει να το κάνω από τον ίδιο λογαριασμό γιατί λέει επιτρέπεται μόνο ένα εισιτήριο.
Ξέρει κανείς τη διαδικασία; Αν αγοράσω το ένα και μέχρι να ξανα συνδεθώ με αλλό λογαριασμό έχει φύγει η διπλανή ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Οποιος ακούει και αναπαράγει ότι λεει το μετροπολις ας αλλάξει ομάδα καλύτερα.
Ακουσα , όσο αντεξα, Μπουζο, τι να πω, θέλει να μονο το κακο της ομάδας .
Ο Σαββίδης επιχειρεί δολοφονία του Ντελια και η οικογενεια του δίνει πληροφορίες σε αυτούς για τη δυσαρέσκεια του
Μιλάμε για μαρθα βουρτση ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Τελικά δεν έχω καταλάβει
Μέχρι τον Μάιο ο Σαββίδης ήταν υπόλογος επειδή δεν ΗΘΕΛΕ να επενδύσει
Τώρα σιγά σιγά γυρνάει το κόλπο και είναι ότι "πρέπει να αποδείξει αν ΜΠΟΡΕΙ"
Πολύ ωραία κουμπωνουν βρε παιδί μου όλα αυτά
Σε άλλα νέα, ήταν διακοπές η δικηγόρος, τώρα λέει στο ράδιο ότι την ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι μανατζερ τη δουλεια τους κανουν και την προμηθεια τους παίρνουν, αυτος ο μανατζερ λογικα εχασε καποια πολλα χιλιαρικα. Λογικό να βρίζει τον ιβαν, κατα τα αλλα στα @@ μας ο καθε μανατζερ και η καψα του να πωληθει ο ντελιας
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα δεν ειναι οτι εχει ξαναγινει αυτο και δεν ειναι οτι μεταγραφες δεν εχουν χαλασει οταν παικτες ήταν με το στυλό στο χερι, αυτο παντου εχει συμβει. Είτε με παικτες ειτε με ομάδες. Με την ιδια λογικη σκεφτείται ποσοι ελευθεροι παικτες εχουν ερθει σε γραφεία ομαδας και τελευταια στιγμη αλλαξαν ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι μανατζερ τη δουλεια τους κανουν και την προμηθεια τους παίρνουν, αυτος ο μανατζερ λογικα εχασε καποια πολλα χιλιαρικα. Λογικό να βρίζει τον ιβαν, κατα τα αλλα στα @@ μας ο καθε μανατζερ και η καψα του να πωληθει ο ντελιας
Πολύ εύκολα γράφεις στα ριπαπα σου τους μανατζερ εσύ αλλά και ο Ιβάν ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Έτσι πως έχει γίνει η κατάσταση, είναι lose-lose, δεν υπάρχει το δίλημμα "Ή ο ένας Ή ο άλλος", "ας αναλάβει όποιος μπορεί να κάνει γήπεδο ΚΑΙ τη χρηματοδότηση της ομάδας". ΚΑΝΕΝΑΣ απο τους 2 δεν μπορεί να έχει και την πίτα γεμάτη και τον σκύλο χορτάτο. Όσες ομάδες έφτιαξαν γήπεδο (με δικά τους ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 00:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο γηπεδο κανέναν δνε θα κραξουμε, την καψουρα μας θα δουμε. το καλυτερο γιατρικο
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 09:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ελεύθερος δεν είναι πάντα στοίχημα ούτε μπορώ να καταλάβω γιατί το θεωρεί κάποιος υποτιμητικό να παίρνεις ελεύθερους. Όλοι το κάνουν. Κάποιοι θα σ βγουν άλλοι όχι. Δηλαδή Τέιλορ κενι που ήρθαν φέτος σαν ελεύθεροι μας χαλάνε?