Η αναζήτηση βρήκε 177 εγγραφές

Return

από george188
Παρ 11 Ιούλ 2025, 08:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Ο χατζοπουλος είναι μεγαλομέτοχος πλεον ναι, αυτο ξερω και εγω
από george188
Παρ 11 Ιούλ 2025, 08:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Νομιζω οτι με τις τελευταιες ΑΜΚ ο Χατζόπουλος είναι ο μεγαλομετοχος, αυτο βγαινει προς τα εξω αλλωστε
από george188
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 00:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Kαλά που μπαινει ο priest με τους γρίφους και παίρνουμε μια ανάσα απο το να τρωγόμαστε μεταξύ μας :opaokara:
Εμενα και ακπομ παντως δεν θα με χαλουσε, τα κάνει σχεδον ολα και συμφέρει. Αν και το βλέπω απιθανο
από george188
Δευ 14 Ιούλ 2025, 02:00
Jump to forum
Jump to topic

Αν μπορείς να φέρεις τσουμπα, φερτον χθες
από george188
Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:14
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ τον Ζαΐρη προσωπικά τον συμπαθώ ενώ κι ο Πετρωτός δε θα έλεγα ότι είναι ερειστικός. Το αντίθετο.
Σίγουρα όμως το αφεντικό τους, με μπροστάρηδες Μπούζα, Μπούζο και Γρηγοριάδη κάνουν ξεκάθαρα πόλεμο στο Σαββίδη, με πρόσχημα το καλό του ΠΑΟΚ (δηλ. την έλευση Μυστακίδη) αλλά στο πολύ βάθος τα ...
από george188
Δευ 14 Ιούλ 2025, 23:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Προσωπικά διαφωνώ με την απόφαση.
Δε μου αρέσουν τέτοιες λογικές.
Βγάλε μια ανακοίνωση, κάνε μια άλλη αντίδραση. Η φίμωση είναι φίμωση.
Νομίζω πως μια τέτοια επιλογή, την ΠΑΕ μικραίνει και όχι το μέσο.
Έχουν ειπωθεί και λεχθεί άπειρα προσβλητικά για τον ΠΑΟΚ και δεν αντέδρασε ανάλογα η ΠΑΕ.

Ποια ...
από george188
Τρί 15 Ιούλ 2025, 00:50
Jump to forum
Jump to topic

Φίμωση συνεχίζω να μη καταλαβαίνω πως είναι. Τους απαγόρεψε να γράφουν τις λάσπες που γράφουν τόσο καιρό? Το οτι ξεπέρασαν τα όρια θα το κάνουμε γαργάρα στο βωμό της δημοκρατίας? Τι σχέση έχει η δημοκρατία με τη σκόπιμη παραπληροφορηση? Εσύ στο σπίτι σου βάζεις υβριστες σου?
Η φρασεολογία του ...
από george188
Τρί 15 Ιούλ 2025, 11:57
Jump to forum
Jump to topic

Το ναι μεν αλλα με άλλα μέσα δεν το καταλαβαίνω, αυτο που κάνει ο συγκεκριμένος όμιλος το κάνει καθημερινά και συστηματικά. Δεν μιλάμε για ένα αρθρο μιας ημερας, επι ενα μηνα κάθε μερα προσβλητικά άρθρα που σπέρνουν διχόνοια. Και ολα αυτα απο ένα μεσο που βγάζει χρήμα απο την ομάδα, το πουλάει το ...
από george188
Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:21
Jump to forum
Jump to topic

Κάποια στιγμη θα γινοταν η αρχή joshua. Δεν μιλαμε για το to10.gr αλλα για μεσο που ειναι εντός πολης και δεν ανήκει σε όμιλο μαρινακη
από george188
Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:56
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ ειναι Ελλάδα λεει ο άλλος δεν ειναι Σοβιετική Ένωση, μακαρι αποκλεισμο για μια 10ετια ρε που δεν χαρακτήρισες κάποιον. Πόσες αλητείες πόσες να ανεχθει κανεις
από george188
Τρί 15 Ιούλ 2025, 14:36
Jump to forum
Jump to topic

Αν ριχνουν συστηματικα τη λάσπη που ριχνουν αυτοι να περιμενεις ναι. Αμετανόητοι ειναι ακομα κ τωρα, τι σε σοκαρει στην απόφαση
από george188
Τρί 15 Ιούλ 2025, 22:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026

Πάρε ενα τηλ να στο ξεκλειδώσουν γιατί βαράει σκαλώματα. Τα ιδια ειχα παθει και ξεκλείδωσε μονο του εν τελει. Το ιδιο και φιλος που του το ξεμπλοκαρε η παε
από george188
Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Έχω αρχίσει και κουράζομαι. Βγείτε και μιλήστε ρε δεν είστε ερασιτέχνης ενός χωριού, πείτε τι στο καλό γίνεται. Κούρασε η φαγωμάρα Κούρασε το υπόγειο σούσουρο, ΚΟΎΡΑΣΕ. Ωραία τα μπλα μπλα από τους συνδέσμους αλλά αν ξέρουν τι διαολο γίνεται οφείλουν να μιλήσουν και οι ίδιοι. Βαρέθηκα τις φημολογίες ...
από george188
Τετ 16 Ιούλ 2025, 23:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Έχω αρχίσει και κουράζομαι. Βγείτε και μιλήστε ρε δεν είστε ερασιτέχνης ενός χωριού, πείτε τι στο καλό γίνεται. Κούρασε η φαγωμάρα Κούρασε το υπόγειο σούσουρο, ΚΟΎΡΑΣΕ. Ωραία τα μπλα μπλα από τους συνδέσμους αλλά αν ξέρουν τι διαολο γίνεται οφείλουν να μιλήσουν και οι ίδιοι. Βαρέθηκα τις ...
από george188
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 13:41
Jump to forum
Jump to topic

οι τιμες στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο εχουν ξεφυγει και μεις ψαχνουμε βασικο φορ και δινουμε 1,2 μυρια...
τι θα παρεις ρε με 1.2 μυρια? οτι εχει περισσεψει απο τα πανερια?
ασε μας ρε Ιβαν μας εφαγες την ψυχη με την εσωστρεφεια σου, αν δεν μπορεις πουλα και φυγε...μας γανιασες

Οι φετινοι που εχεις ...