Η αναζήτηση βρήκε 365 εγγραφές
- Δευ 20 Οκτ 2025, 09:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Χιμένεθ με τις δηλώσεις του αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο μεγάλος καραγκιόζης είναι.
- Τρί 28 Οκτ 2025, 19:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Τωρα σιγα σιγα ξεκινανε δουλεια οι Μιχοι γενικα. Ενα γεματο διμηνο. Μεχρι να ξεκινησουν κανονικα οι μεταγραφες που θα χαθουν παλι μεχρι τον Μαιο.
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ερώτηση θα έπρεπε να είναι πως πλούτισες και έγινε ευροστώς εν μέσω κρίσης και τρόικας, ενώ πριν 10 χρόνια δεν είχες τη δυνατότητα να τρέξεις το μπατζετ μιας ομάδας Big4 και απλά ζητουσες να γινει η βαζελινιακη συμμαχια;
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Ευτυχως εκατσα και ειδα αυτη τη ματσαρα και οχι το μοναδικο ματς της μερας που δεν μπηκε γκολ.
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Επανήλθαν στις εργοστασιακές ρυθμίσεις Γιεκβαι, Σιωπής και σια. Παικτακια για Πανιωνιο σε εποχές οικονομικών προβλημάτων της ιστορικής ομάδας.
- Τρί 30 Δεκ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
φίλε nkoss να χαίρεσε τον μικρό σου.. τα παιδιά ναι, γνωρίζουν, αισθάνονται και καταλαβαίνουν καλύτερα και αγνότερα..
έχουν αυτήν την ικανότητα.. όμως επιμένω.. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΙΔΙΟΙ Μ ΑΥΤΟΥΣ.. το ξέρουμε καλά και αυτοί το ξέρουν καλύτερα..
απλά θα ισορροπήσει ΤΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.. θα ισορροπήσει το ...
έχουν αυτήν την ικανότητα.. όμως επιμένω.. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΙΔΙΟΙ Μ ΑΥΤΟΥΣ.. το ξέρουμε καλά και αυτοί το ξέρουν καλύτερα..
απλά θα ισορροπήσει ΤΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.. θα ισορροπήσει το ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
παίδες, επειδή αναφερθήκατε στο κλεμμένο και αγγίξατε πολύ μα πάρα πολύ ευαίσθητες χορδές..
εγώ προσωπικά ακόμη δεν μπορώ να το ξεπεράσω και έχω την αίσθηση πως είναι πολλοί οι συνΠΑΟΚτζήδες που αισθάνονται έτσι..
τα θυμάμαι ΟΛΑ και ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΑΤΙ.. και δυστυχώς δεν καταλάγιασε αυτό το ...
- Σάβ 10 Ιαν 2026, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Αύριο είμαστε όλοι αργιανάρα - ελπίζω και οι ίδιοι.
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Τράκαραν δύο παίκτες. Κανένα φαουλ.wickerman έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 20:54 Το βλέπει κάποιος; Υπήρχε όντως φάουλ στην αρχή της φάσης ή κάποιο άγγιγμα;
- Δευ 12 Ιαν 2026, 09:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα πω ότι η ΑΕΚ ούτε φόρμα είχε ούτε ομαδάρα έγινε....απλά από το χάλι που παρουσίαζε φάνηκε μια ικμάδα φωτός σε εύκολους αγώνες που της βγήκαν όλα. Ντέρμπι δεν έχει σταυρώσει εάν δεν κάνω λάθος.
Ως προς το φάουλ θα πω ότι κατά τη γνώμη μου δεν είναι καθώς ο Ρόουζ δεν κάνει κίνηση, ο Ζοάο ...
Ως προς το φάουλ θα πω ότι κατά τη γνώμη μου δεν είναι καθώς ο Ρόουζ δεν κάνει κίνηση, ο Ζοάο ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ω ρε κλαμα που θα πεσει. Αυτα είναι πέναλτι μονο οταν τα παίρνει η κουλα.
- Δευ 02 Φεβ 2026, 17:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ φίλε έχεις να περιμένεις κάποιο νέο παίκτη να δεις; Έχεις λαχτάρα; Όλο ίδια και τα ίδια
Εγώ πολλούς, η ομάδα κρατάει το ενδιαφέρων των πιστών ζωντανό.
Δεν χρειαζετα να περιμένουμε κανέναν
Εχουμε λαχταρα κάθε φορά να δουμε τι νεο θα κάνει ο Ντέλλιας
Δεν χορταίνεται αυτός ο παίχτης ...
- Τρί 03 Φεβ 2026, 16:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντομεταξυ το εντελως αστειο ειναι που ζητανε κοκκινη στη φαση του Ποντενσε. Δεν την ειχα δει τη φαση και μου εκανε εντυπωση που και μερικοι οπαδοι αλλων ομαδων ειπαν οτι ειναι κοκκινη και πηγα και την ειδα. Αστεια πραγματα. Ο ποντενσε κανει slap το χερι του αλλουνου σε στυλ "παρ τα χερια σου απο ...
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν αφήνετε τις μλακιες με τις κωλοσελίδες που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια , παραμονη ντέρμπυ τίτλου;
Όποιος ασχολείται και ειδικά τα αναπαράγει, είναι το λιγότερο αφελής. Το περισσότερο ...δεν ξέρω..
Εδώ είναι paokmania όχι μεσημεριανάδικο
Όποιος ασχολείται και ειδικά τα αναπαράγει, είναι το λιγότερο αφελής. Το περισσότερο ...δεν ξέρω..
Εδώ είναι paokmania όχι μεσημεριανάδικο
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει κάτι παίκτες ο γαυρος που αν τους έφερνε ο Ιβαν έχοντας σίγουρους τους ομίλους του Ch. L. θα είχαμε μηχανοκίνητες πορείες διαμαρτυρίας στην Καμάρα.