Η αναζήτηση βρήκε 435 εγγραφές
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η σιγουριά με την οποία εκφράζονται ορισμενοι εδώ μεσα υπέρ ή ενάντια στην εκάστοτε πλευρά. Χωρίς υπερβολή είμαστε στα μαύρα σκοτάδια, χωρίς να είναι απαραίτητα κακό αυτό, αναφορικά με την πλειοψηφία των διαφορετικών παραγόντων σε αυτή την ιστορία. Το μόνο σίγουρο ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό ακριβώς είναι όλο το ζουμί .
Για να λύσεις ένα πρόβλημα πρέπει να το κατανοήσεις .
Αν από την αρχή δεν συσχετίζεις αυτά τα 2 γεγονότα (γηπεδικό- ΚΑΕ ) και θεωρείς ότι είναι τελείως άσχετα μεταξύ τους προφανώς τώρα στο τέλος βγάζεις άλλα συμπεράσματα .
Αν θεωρείς ότι στόχος ήταν το πρώτο και το ...
Για να λύσεις ένα πρόβλημα πρέπει να το κατανοήσεις .
Αν από την αρχή δεν συσχετίζεις αυτά τα 2 γεγονότα (γηπεδικό- ΚΑΕ ) και θεωρείς ότι είναι τελείως άσχετα μεταξύ τους προφανώς τώρα στο τέλος βγάζεις άλλα συμπεράσματα .
Αν θεωρείς ότι στόχος ήταν το πρώτο και το ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας και το θέμα φαίνεται να έχει αίσιο (εκτός από τους κάτω, τους δίπλα ΚΑΙ κάποιους δικούς μας) τέλος, τελικά ρε παιδιά αφού του ΄πήραν' τη Τούμπα, δεν αποφάσισε να υπαναχωρήσει και να την κάνει με ελαφρά; Είναι δυνατόν να λέει ότι είναι έτοιμος να υπογράψει ακόμα και σήμερα, μετά από την ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα, πραγματικα χαρουμενοι θα ειμαστε οταν αλλαξουν οι ισορροπιες στο αθλημα. Για την ωρα ειμαστε αισιοδοξοι.
Και τον Ιβαν οταν ειπε "θα φερω την χαρα στην Τουμπα" με δισταγμο και κουμπωμενοι τον ακουγαμε γιατι η γενια η δικη μου των 40+ ειχε φαει την φαπα συνεφο και ολα ...
Και τον Ιβαν οταν ειπε "θα φερω την χαρα στην Τουμπα" με δισταγμο και κουμπωμενοι τον ακουγαμε γιατι η γενια η δικη μου των 40+ ειχε φαει την φαπα συνεφο και ολα ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 17:24
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚ: Ιστορικές στιγμές! Ξεκινάει η εποχή του παγκόσμιου Μυστακίδη
Δημήτρης Μπούζας πριν 7 ώρες
Μετά την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών (οι ουσιαστικές προοπτικές υπήρξαν εδώ και πολύ καιρό με την σπουδαία πρόταση που αφορούσε την κατασκευή της «Νέας Τούμπας»), ο Αριστοτέλης Μυστακίδης ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Με την Μπραν σημερα εννοει 
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 12:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα ανοιξουμε δηλαδη τοπικ Τελης Μυστακιδης? Ο ΑΜΠΑΛΑΕΑ πρεπει να το ανοιξει...

- Τετ 10 Δεκ 2025, 21:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο διάστημα υπήρχε τρύπημα στις αξίες του ΠΑΟΚ και κίνδυνος για το μέλλον του εγώ ένοιωσα την ανάγκη να πάρω θέση.
Σήμερα χαίρομαι που ο κύριος Τέλης πήρε το μπάσκετ και θα χώσει χρήμα...
Πειράζει κανέναν που χαίρομαι για το μπάσκετ;
Υ.Γ Ζω μακριά από την Θεσσαλονίκη και βλέπω τα πάντα από την ...
Σήμερα χαίρομαι που ο κύριος Τέλης πήρε το μπάσκετ και θα χώσει χρήμα...
Πειράζει κανέναν που χαίρομαι για το μπάσκετ;
Υ.Γ Ζω μακριά από την Θεσσαλονίκη και βλέπω τα πάντα από την ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδη δεν ειμαι ουτε στο μυαλο του κυρκυρ ουτε μεσα στην ΠΑΕ,να ρωτησω ποιο το παραλογο ακομη και ετσι να το εννοουσε?ποια ΠΑΕ στην ελλαδα εχει πληρωσει 100% το γηπεδο της?πιο κοντα στο 0% ειναι η χρηματοδοτηση απο ΠΑΕ παρα στο 100%.
Εκτος αν εμεις και εκει πρεπει να κανουμε τους ηρωες.
Στον ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
O Ιταλός μας έφτυσε όσο ήμασταν φτωχοί.
Τώρα να πα να...
Τώρα να πα να...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 23:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Ειναι δικαιωμα καθε ΑΕ να βαζει οποιους θελει στους ιδιωτικους της χωρους. Δεν υπαρχει καμια φιμωση. Φιμωση ειναι να τους κανεις μηνυση οτι οποτε γραψουν κατι για σενα, θα πληρωνουν.
Ειναι οτι πιο λαιτ μπορουσε να κανει η ΠΑΕ ωστε να στειλει ενα μηνυμα. Το οποιο μηνυμα το καταλαβε σιγουρα ο κοσμος ...
Ειναι οτι πιο λαιτ μπορουσε να κανει η ΠΑΕ ωστε να στειλει ενα μηνυμα. Το οποιο μηνυμα το καταλαβε σιγουρα ο κοσμος ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρεπορτερ και ΠΑΟΚ ειναι δυο λεξεις που δεν πρεπει να ξαναμπουν ποτε μαζι
Απευθυνομαι σε οσους ασπαζονται αυτο τον «τιτλο». Γαμω την πουτ@να μου γαμω τρεχουν τοσο σημαντικες εξελιξεις στο συλλογο, απο το ΓΣ του ΑΣ στο γηπεδικο μεχρι την ανανεωση του Ντελια που θα γίνει υποτίθεται σημερα
Το μονο που ...
Απευθυνομαι σε οσους ασπαζονται αυτο τον «τιτλο». Γαμω την πουτ@να μου γαμω τρεχουν τοσο σημαντικες εξελιξεις στο συλλογο, απο το ΓΣ του ΑΣ στο γηπεδικο μεχρι την ανανεωση του Ντελια που θα γίνει υποτίθεται σημερα
Το μονο που ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο προεδρass καταπίνει πλαστικά μπουκάλια από τον παροξυσμό του. Η δε νομική σύμβουλος τραβάει τα ... σγουρά μαλλάκια της.
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλο θα ειναι να τους αποξενωσουμε τελειως,αυτους και τους today,αρκετοι ζυγιστηκαν και βγηκαν μ@λακες η στημενοι.