Η αναζήτηση βρήκε 296 εγγραφές

Return

από Maezono Masakiyo
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

laska4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:08
Blackgr4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:02 Ο Μπρέθγουειτ πάντως, πριν από 19 ώρες, έκανε ποστ στο προσωπικό του Ίνστα που μεταξύ άλλων έγραφε "Πάμε δυνατά Gremio".
Και εμένα έτσι με έλεγε η δικιά μου και μετά με χώρισε

Εμένα η δικιά μου με έλεγε "Πάμε δυνατά Μποταφόγκο"...
από keep_paokizein
Τρί 02 Σεπ 2025, 11:23
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο συμβαίνει όλο αυτό.
Είναι δυνατόν να παίρνεις την απόφαση να κινηθείς για φορ με τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στα ρεπορτάζ (τεράστιο συμβόλαιο, πολύ καλός παίκτης, ο καλύτερος φορ του ΠΑΟΚ) κλπ λίγες μέρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος; Δηλαδή μέχρι ...
από panpangr77
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:19
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως δεν υπήρχε ούτε μια καταγραφή ούτε για Μαπει ούτε για Ανάσα σε site και social .Υπάρχουν σέντερ φορ έχουν 10 μέρες να πάρουν . Πιστεύω ότι προσπάθησαν πολύ για σέντερ φορ αλλά πρέπει να τρώγαμε τα άκυρα βροχή . Άγιος Ντελιας να είναι καλά μέχρι να έρθει το ιππικό.

Οι άλλοι μια χαρά ...
από Psagmenos4
Κυρ 07 Σεπ 2025, 12:38
Jump to forum
Jump to topic

Ούτε τερματοφύλακα πηραμε, ουτε δεξί ουτε αριστερο εξτρεμ πήραμε. Δεξι και αριστερο μπακ αγνωστου αξίας. Χαφ δεν πηραμε, φορ δεν πήραμε. Προπονητή δεν πήραμε. Ιδιοκτήτη δεν πήραμε. Γήπεδο δεν κάναμε. Σφίξαμε

Τερματοφυλακα έχεις τον Παβλενκα, τον Γεωργιανό και τον Τσιφτση με ποσους είσαι ...
από Psaras
Τετ 03 Σεπ 2025, 17:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Εγώ δεν μπορώ να μπω σε ιστορίες συνωμοσίας αδερφέ. Προσπαθώ να διαβάζω τα δεδομένα με όσο πιο αντικειμενική σκοπιά γίνεται, ενώ όλοι γνωρίζετε από τα γραπτά μου ότι υποστηρίζω τον Ιβάν μέχρι κεραίας. Αν, όπως έγραψα, δηλώσει δημόσια ο Τέλης πως για την ΠΑΕ δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον και πως ...
από Maurice_Escargot
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

‘Αλι Τάρα πρεπει να ειναι ο Τσεκος :lol:
από DonnieMcGrath
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:31
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η σιγουριά με την οποία εκφράζονται ορισμενοι εδώ μεσα υπέρ ή ενάντια στην εκάστοτε πλευρά. Χωρίς υπερβολή είμαστε στα μαύρα σκοτάδια, χωρίς να είναι απαραίτητα κακό αυτό, αναφορικά με την πλειοψηφία των διαφορετικών παραγόντων σε αυτή την ιστορία. Το μόνο σίγουρο ...
από DamoN
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:27
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό ακριβώς είναι όλο το ζουμί .
Για να λύσεις ένα πρόβλημα πρέπει να το κατανοήσεις .
Αν από την αρχή δεν συσχετίζεις αυτά τα 2 γεγονότα (γηπεδικό- ΚΑΕ ) και θεωρείς ότι είναι τελείως άσχετα μεταξύ τους προφανώς τώρα στο τέλος βγάζεις άλλα συμπεράσματα .
Αν θεωρείς ότι στόχος ήταν το πρώτο και το ...
από nunies4
Δευ 24 Νοέμ 2025, 16:10
Jump to forum
Jump to topic

Μιας και το θέμα φαίνεται να έχει αίσιο (εκτός από τους κάτω, τους δίπλα ΚΑΙ κάποιους δικούς μας) τέλος, τελικά ρε παιδιά αφού του ΄πήραν' τη Τούμπα, δεν αποφάσισε να υπαναχωρήσει και να την κάνει με ελαφρά; Είναι δυνατόν να λέει ότι είναι έτοιμος να υπογράψει ακόμα και σήμερα, μετά από την ...
από nunies4
Τρί 25 Νοέμ 2025, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα, πραγματικα χαρουμενοι θα ειμαστε οταν αλλαξουν οι ισορροπιες στο αθλημα. Για την ωρα ειμαστε αισιοδοξοι.
Και τον Ιβαν οταν ειπε "θα φερω την χαρα στην Τουμπα" με δισταγμο και κουμπωμενοι τον ακουγαμε γιατι η γενια η δικη μου των 40+ ειχε φαει την φαπα συνεφο και ολα ...
από eorptol1
Τρί 25 Νοέμ 2025, 17:24
Jump to forum
Jump to topic

ΠΑΟΚ: Ιστορικές στιγμές! Ξεκινάει η εποχή του παγκόσμιου Μυστακίδη
Δημήτρης Μπούζας πριν 7 ώρες

Μετά την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών (οι ουσιαστικές προοπτικές υπήρξαν εδώ και πολύ καιρό με την σπουδαία πρόταση που αφορούσε την κατασκευή της «Νέας Τούμπας»), ο Αριστοτέλης Μυστακίδης ...
από Maurice_Escargot
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 11:11
Jump to forum
Jump to topic

Με την Μπραν σημερα εννοει 8-)
από joshua
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 12:13
Jump to forum
Jump to topic

Θα ανοιξουμε δηλαδη τοπικ Τελης Μυστακιδης? Ο ΑΜΠΑΛΑΕΑ πρεπει να το ανοιξει... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
από The_Analyst_4
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 15:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ

paok_athens_g4 έγραψε: Πέμ 27 Νοέμ 2025, 15:03 2 ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΙ δισεκατομμυριουχοι στον ΠΑΟΚ μας....
Που κέρδισαν τα λεφτά τους εκτός ελληνικού χώρου θα συμπληρώσω εγώ. Δηλαδή με καμία δέσμευση και χρωστούμενα στα πολιτικά κόμματα της χώρας. Πολύ σημαντικό για την ελευθερία κινήσεων της ομάδας μας.