Η αναζήτηση βρήκε 296 εγγραφές
- Δευ 18 Αύγ 2025, 10:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Δεν εχω καταληξει αν αξιζει αυτα τα λεφτα και αν τελικα ερθει θα αποδειχθει τοσο επιδραστικος στο παιχνιδι μας, αλλα η αληθεια ειναι πως αντιστοιχου ταλεντου 22χρονοι ξενοι δεν βλεπουν καν την ελλαδα σαν προορισμο ακομη κι αν τους χρυσοπληρωσεις...
Απλα θα μπορουσαμε να παμε σε 2 χαφ κοντα στα 26 ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 10:44
- Jump to forum
- Jump to topic
@epitropos
Μην το ψάχνεις, το football manager έχει κάνει πολύ μεγάλη ζημιά
Μην το ψάχνεις, το football manager έχει κάνει πολύ μεγάλη ζημιά
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν εχω καταληξει αν αξιζει αυτα τα λεφτα και αν τελικα ερθει θα αποδειχθει τοσο επιδραστικος στο παιχνιδι μας, αλλα η αληθεια ειναι πως αντιστοιχου ταλεντου 22χρονοι ξενοι δεν βλεπουν καν την ελλαδα σαν προορισμο ακομη κι αν τους χρυσοπληρωσεις...
Απλα θα μπορουσαμε να παμε σε 2 χαφ κοντα στα ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαβαζετε δεξια και αριστερα ρε σεις, ακουτε τον εναν, ακουτε τον αλλον, εγραψε στο viber ο ενας αυτο, εγραψε στο fb o αλλος το αλλο, εκανε σχολιο ο ταδε, εβαλε φωτογραφια προφιλ ο αλλος.....
...αληθεια μαγκες μου ηρεμηστε λιγο για το δικο σας καλο.
Μπαινετε στο τρυπακι που θελουν ολοι αυτοι που ...
...αληθεια μαγκες μου ηρεμηστε λιγο για το δικο σας καλο.
Μπαινετε στο τρυπακι που θελουν ολοι αυτοι που ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 18:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Οπως και να έχει ας περιμένουμε την 2/9 για να γκρινιάξουμε και να μιζεριασουμε αν δεν πάνε καλά οι μεταγραφές. Τώρα τι νόημα έχει; Αφήστε το τόπικ ρε παιδιά να είναι όπως ήταν κάποτε με χαβαλέ, ψάξιμο καβλάντισμα, γρίφους και όχι όπως τα τελευταία χρόνια μέσα στην γρίνα. Δεν λέω όχι, και η γκρίνια ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω γιατι δεν βλεπω κατι στο sdna;
- Τετ 20 Αύγ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Αύριο δεν έχει ομπρέλες, καρέκλες και καφέ από το σπίτι.
Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα.
Αύριο πρώτη σειρά ξαπλώστρα, φρεντακι και φρουτοσαλατα.
Φρι Ζαφείρη.
Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα.
Αύριο πρώτη σειρά ξαπλώστρα, φρεντακι και φρουτοσαλατα.
Φρι Ζαφείρη.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 17:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Αναζητούνται διάφοροι αναλυτές, εκτιμητές, λογιστές, ναρκαλιευτες , κι αν στη ζωή γαμηθηκαν όλα ο ΠΑΟΚ πάνω απολα! ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΕΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΕΛΑ! 
- Τετ 20 Αύγ 2025, 19:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενα μεγάλο μπράβο στον και στον Κωσταντελια που με την παραμονή του και το ψηστήρι κατάφερε να φέρει την παιχτουρα
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 09:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Φέτος, μέχρι στιγμής, όλες μας οι μεταγραφές ήταν στοχευμένες. Αυτό είναι το σημαντικότερο κι όχι τα χρήματα που δαπανήθηκαν.
Δεν έχω, επομένως, λόγο να αμφιβάλλω ότι το ίδιο στοχευμένες θα είναι και οι επόμενες κινήσεις μας.
Αντιλαμβάνομαι όσους βιάζονται, ποιοςδεν θα ήθελε όλες οι μεταγραφές μας ...
Δεν έχω, επομένως, λόγο να αμφιβάλλω ότι το ίδιο στοχευμένες θα είναι και οι επόμενες κινήσεις μας.
Αντιλαμβάνομαι όσους βιάζονται, ποιοςδεν θα ήθελε όλες οι μεταγραφές μας ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Η οικογένεια του Ζαφείρη πλέον μπορεί να κινηθεί και νομικά κατά του ψυχακια προέδρου της Σλάβια από την στιγμή που τους προσβάλει δημόσια για την οικονομική τους κατάσταση.
Επίσης λέει ξεκάθαρα για άμεση πώληση για να μην έχουν θέμα με πιθανό τραυματισμό!!
Λέτε να καρφώθηκε ο βλάκας;
Αυτο ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετα το χθεσινο ματς θα καταλαβε οτι θα φαει παγκο και πολυ περισσοτερο μετα το Γεναρη , με την ελευση Ζαφ
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε τι πρηξοπ€#€τσι είναι αυτό πάλι; Κάντε 2-3 μέρες υπομονή. Όλο το καλοκαίρι φάγαμε τώρα θα τρελαθουμε;
Όσον αφορά τον Μιχα δεν θα είναι ο περσινός. Δεν βγαίνει από την ενδεκάδα.
Ο Βολιατσο είναι τίμια λύση για τρίτος. Στα άλλα λίγο υπομονή ακόμα. Μην προδικαζετε τίποτα .
Επίσης η αλλαγή του Μειτε ...
Όσον αφορά τον Μιχα δεν θα είναι ο περσινός. Δεν βγαίνει από την ενδεκάδα.
Ο Βολιατσο είναι τίμια λύση για τρίτος. Στα άλλα λίγο υπομονή ακόμα. Μην προδικαζετε τίποτα .
Επίσης η αλλαγή του Μειτε ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά τώρα παίζουμε με τις λέξεις, οι ιταλοί δεν είναι "δανεικοί" στην ουσία, με συμφωνημένα συμβόλαια τετραετίας έρχονται. Απλά η ομάδα έχει την δυνατότητα να μην τα ενεργοποιήσει του χρόνου το καλοκαίρι, υπέρ μας είναι αυτό.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Απλά μάγκες μη σας κολλήσει το μυαλό στον Μίτροβιτς και αν έρθει ο χ ψ ξεκινήσετε να σιχτιρίζετε. Οπως μας είχε κολλήσει ο Μαυροπάνος χωρίς προφανή λόγο και μετά κράζαμε τον Βολιάκο. Μακάρι να έρθει κάποιος να μπορεί να βοηθήσει και ας μην τον ξερουμε όλοι