Η αναζήτηση βρήκε 72 εγγραφές

Return

από nkoss
Τρί 12 Αύγ 2025, 23:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Τι έγινε? Τα παίξατε? Μια ώρα συμπληρώθηκε χωρίς ποστάρισμα.
από nkoss
Τρί 12 Αύγ 2025, 23:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Θυμήθηκα τώρα και τον άλλο τον τρίβλακα το μαθηματικό, που μας τόνισε ότι είναι και διδάκτωρ του ΑΠΘ, που είπε δυο τρεις φορές τι θα κάνει ο Μυστακίδης και μετά το διόρθωνε λέγοντας "δε ξέρω, εικάζω ότι θα κάνει αυτό", και συγχύστηκα. Φαντάζεστε να πάρει τη σκυτάλη ο Τέλης και όλοι αυτοί οι ...
από nkoss
Παρ 15 Αύγ 2025, 01:17
Jump to forum
Jump to topic

Ναι, εμείς κάνουμε χαβαλέ, αλλά ο άλλος ο κακόμοιρος ετοιμασε φρεντο και πινει. Στις 2:30 θα μπει στο "καφενείο του παοκμάνια" και θα μοιραζει καλημέρες ο δόλιος...
από nkoss
Παρ 15 Αύγ 2025, 11:07
Jump to forum
Jump to topic

Λογικά σήμερα θα πρέπει να υπάρχει καποιο νεο για τον Ζαφείρη. Θετικό ή αρνητικό.
από nkoss
Παρ 15 Αύγ 2025, 19:46
Jump to forum
Jump to topic

Η δική μου αίσθηση είναι ο παίκτης έχει δηλώσει στη Σλάβια ότι θα φύγει και τα έχει σπάσει μαζί τους. Αλλιώς δεν κάνεις like σε "εχθρικό" κλαμπ. Ο πρόεδρος τους την άκουσε λίγο με τις αντιδράσεις και καλείται να πάρει την τελική απόφαση. Ή τον κρατάει δυσαρεστημένο, ή παίρνει το χρήμα και τον δίνει ...
από nkoss
Παρ 15 Αύγ 2025, 20:03
Jump to forum
Jump to topic

margas έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 19:53 παντως και ο σιοβας εκανε λαικ στο ποστ ομιλιας πελκα-ζιλε. τιποτα δεν μου λενε αυτα περι εχθρικων ομαδων κλπ…
Απλά σκέφτομαι τον Ντέλια να κάνει like σε νίκη της Στουτκάρδης λίγες μέρες πριν.
από nkoss
Παρ 15 Αύγ 2025, 20:18
Jump to forum
Jump to topic

Ο blackzone νομίζει ότι είμαστε τίποτα σοβαροί και υγιείς ψυχικα και μας συμπεριφέρεται ανάλογα. Όταν καταλάβει τι ψυχοπαθείς είμαστε θα αποκτήσουμε δεύτερο priest.
από nkoss
Σάβ 16 Αύγ 2025, 13:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Αυτό το θέμα έχει τελειώσει οριστικά αφήστε τα χαζά ο καθένας ότι έχει στο μυαλό. Άσε που έχουν γίνει διάφορες έρευνες και γκάλοπ και απ'τη ΠΑΕ και δεν τίθεται δεύτερη σκέψη.

Υπήρχε η λογική προϋπόθεση να το έχτισε ο Σαββίδης στην Τούμπα. Το νέο γκάλοπ θα είναι Τούμπα με Μυστακιδη, ή Καρατάσου ...
από nkoss
Σάβ 16 Αύγ 2025, 16:53
Jump to forum
Jump to topic

Dimpatra έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 16:44 Ένας Bill Kozikopoulos έγραψε στο Χ πριν 52 λεπτά ότι ο Ζαφείρης ζήτησε από τον προπονητή του να μην παίξει.
Ότι δηλαδή είπε και ο Blackzone
Αν ήμουν ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ θα του έκανα μήνυση. Αυτοί μόνο έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα να διαβάζουν παοκμανια και μετά να γράφουν τις ειδήσεις.
από nkoss
Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:18
Jump to forum
Jump to topic

blackzone44 έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:15
Paok1926 + male-sykies έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:06 Blackzone βλέπω μέσα είσαι. Μήπως έχεις τίποτα επί του πιεστηρίου???
Το απόγευμα έμαθα κάτι για Ζαφειρη αλλά δεν είναι επιβεβαιωμένο, όταν μου επιβεβαιωθεί το σκάω.
"Πες το,
κι ας σου βγει και σε κακό..."
Αύγουστος είναι...
από nkoss
Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:21
Jump to forum
Jump to topic

zaffodb έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:19 Όχι. Εκείνος ο Αύγουστος αφορά ανεκπλήρωτο έρωτα.
Ναι, επειδη δεν πήγε τελικα
από nkoss
Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:55
Jump to forum
Jump to topic

Κανονικά το βιντεάκι του Ζαφείρη πρέπει να έχει και κάτι από παοκμανια μέσα. Τον ξάδερφο του Ζαφείρη να υποδύεται τον blackzone? τον Παπα Χρήστο να γράφει γρίφους ως priest64? Δε ξέρω. Τον Κόλκα να γράφει ως ΠΟΡΚΥ? Νομίζω το αξίζουμε αυτήν τη φορά.