Η αναζήτηση βρήκε 72 εγγραφές
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Εμένα οι κάλτσες μου φαίνονται λάθος. Τα υπόλοιπα ωραία. Θα μου άρεσε και με μαύρο σορτσάκι.
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 17:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Αυτός ο Πινέδα πόσο ακριβός είναι πια?
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι καλοί ποδοσφαιριστές δε βιάζονται να βρουν ομάδα. Περιμένουν για να έρθουν καλύτερες προτάσεις. Άλλοι περιμένουν την αγορά της Αραβίας. Πρέπει να περιμένουμε κι εμείς λίγο ακόμα. Αν δεν πάρουν αποφάσεις οι τοπ ομάδες ώστε να πάρουν σειρά οι επόμενες της αλυσίδας και να γίνουν οι απαραίτητες ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εμένα πάντως, ο συνδυασμός της οικονομικής δύναμης, του επιχειρηματικού τεχνοκρατισμού και του συναισθηματισμού και του δυναμισμού που διαθέτει ο Ιβάν με καλύπτουν. Έχω ζήσει 2 φορές αυτό που ονειρευόμουν από παιδί και η ομάδα μου προσφέρει αυτά που θέλω. Πρωταθλητισμό κάθε χρόνο, αντίσταση στο ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 09:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Μακριά από ομάδες που ξεκίνησε το πρωτάθλημα της χώρας τους.
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Να προλάβουμε να πούμε (πριν βγουν οι καλοθελητές να μας πουν ότι δεν διαθέτει οικονομικές εγγυήσεις αυτή τη στιγμή ο Ιβάν) ότι οι εγγυητική σε ένα έργο που δεν υλοποείται με διαγωνισμό μπορεί να δοθεί πριν την έναρξη της κατασκευής οπότε και αφενός θα έχει διαμορφωθεί πλήρως το προυπολογιστικό ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:11
- Jump to forum
- Jump to topic
"Όλες οι απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις για την κατασκευή της Νέας Τούμπας, ΘΑ παρασχεθούν – όπως είναι αυτονόητο – κατά το χρόνο της ακριβούς τεκμηρίωσης της συνολικής κοστολόγησης του έργου, πριν από την εκκίνηση των εργασιών κατασκευής"
Όλο το ζουμί είναι εδώ.
Μετά τις αφόρητες πιέσεις ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρεπει να διευκρινιστεί αυτό με τους 12+4 μήνες που λένε τα παιδιά παραπάνω και επίσης πρέπει να διευκρινιστεί αν θα διεκδικηθούν κοινοτικοί και κρατικοί πόροι και πώς η διεκδίκηση αυτή επηρεάζει το χρονοδιάγραμμα. Γενικά το χρονοδιάγραμμα πρέπει να είναι σαφές.
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
ektoras έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:30 Τοσκίτσης και Τσακαλέας λένε ότι οι Μπένες, Κραλ και Μπέρο ενδιαφέρουν για τη θέση του χαφ, όπως έχει ειπωθεί κι εδώ

- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτα που εχω ακουσει εγω αλλα ειναι σπασμενο τηλεφωνο οποτε μη τα δεσετε και κομπο ειναι οτι ο Μυστακιδης εχει δοκιμασει απο το 19 εως σημερα να αγορασει την ΠΑΕ 3 φορες.
Την μια πηρε απαντηση δε πουλαω.
Την δευτερη ειπε ο Μ σου δινω 40 και ο Σαββιδης δεν απαντησε καν
Την τριτη ο Μ ειπε 60 και ο ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπομονή συνιστώ. Ακόμα δεν έχουμε τα δεδομένα για να λύσουμε την άσκηση. Με υποθέσεις και φαντασία το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να φανατιστούμε.
Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι οτι ο Ιβάν αρχίζει να δέχεται μεγάλη πίεση και από τον κόσμο πλέον. Η υπόθεση Ντέλια είναι ένδειξη ότι ίσως άρχισε να ...
Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι οτι ο Ιβάν αρχίζει να δέχεται μεγάλη πίεση και από τον κόσμο πλέον. Η υπόθεση Ντέλια είναι ένδειξη ότι ίσως άρχισε να ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 09:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας μην ουρλιάζουμε και αποπροσανατολιζόμαστε με άσκοπες ερωτήσεις και απαντήσεις. Δεν είναι προφανές το γιατί ενεργοποιήθηκε ξαφνικά ο Ιβάν? Είναι μεμπτό? Δεν είναι. Το ίδιο ισχύει και για την άλλη πλευρά. Που ήταν τόσο καιρό ο Μυστακίδής? Έχει σημασία?
Ας βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει από το ...
Ας βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει από το ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Το ζήτησε ο Πέλκας το 7. Στα εντός θα έχει το 10 και στα εκτός το 7.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαστε ιδέα;
Να γράψω πάλι κάτι που μου αφαιρεσες;;;
Την ΕΠΟ πως την έχουμε δίπλα μας τα τελευταία χρόνια, με τα αγνά ιδεώδη;
Πήρες την επο για να σφαζεις τους άλλους και να παίρνεις τίτλο κάθε χρόνο ή πήρες την επο κ έφερε var και ξένους διαιτητες. Δεν ντράπηκες να το γράψεις αυτο ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Θα προσπεράσω την ανάλυση περί του αν είναι ηθικό το να παραμερίζεται ο Ιβάν για το πρότζεκτ του γηπέδου.
Θα σταθώ στο άλλο. Είναι μια ομάδα 5-6 ανθρώπων που εκπροσωπούν μη κερδοσκοπικό οργανισμό και έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει το εξαιρετικά κερδοφόρο πρότζεκτ ...
Θα σταθώ στο άλλο. Είναι μια ομάδα 5-6 ανθρώπων που εκπροσωπούν μη κερδοσκοπικό οργανισμό και έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει το εξαιρετικά κερδοφόρο πρότζεκτ ...