Η αναζήτηση βρήκε 141 εγγραφές

Return

από nkoss
Δευ 08 Σεπ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Παιδιά πόσο είναι το σκορ? Το άφησα στο 0-1 αλλά άκουσα ότι μπηκε ο Μπακασέτας κι ο Σιώπης μετά. Λογικά θα κερδίσαμε αλλά θέλω να το επιβεβαιώσω πριν βγω στο δρόμο να πανηγυρίσω.
από nkoss
Δευ 08 Σεπ 2025, 22:43
Jump to forum
Jump to topic

Ο Πέλκας διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή για τις καθυστερήσεις. Ηθελε άλλα δυο λεπτα για να το γυρίσει.
από nkoss
Τετ 17 Σεπ 2025, 07:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Έρχονται με κόσμο οι Ισραηλινοί στην Τουμπα.
Ώρα να βγάλουμε, έστω και καλοκαιριάτικα, τα παλαιστινιακά από το συρτάρι.
Και πριν πει κάποιος ότι μπερδεύουμε τα πολιτικά/ γεωπολιτικά με τη μπάλα, θα θυμίσω ότι τα φοράμε 30 χρόνια σαυτο το γήπεδο.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ :pano:

Κακοί οι ισραηλινοί αλλά ...
από nkoss
Τετ 17 Σεπ 2025, 08:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Το ανατριχιαστικό είναι ότι νομίζουμε πως φορώντας παλαιστικιακό, με το πιτόγυρο στο ένα χέρι και το ινσταγγκραμ στο άλλο, και πανηγυρίζοντας και χοροπηδώντσς νομίζουμε ότι κάναμε το καθήκον μας για το καλό της ανθρωπότητας και τέλος.
από nkoss
Τετ 24 Σεπ 2025, 15:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Αν είναι να σωθεί έστω κι ένα παιδί από τη σημερινή μας αντίδραση, τότε στα @ρχιδι@ μου οι βαθμοί και η ομάδα. Ας γίνει ο κακός χαμός με οποιοδήποτε κόστος.
Αν είναι να ικανοποιηθεί μόνο το εγώ μας και η ανάγκη μας να σώσουμε τον κόσμο χωρίς να ιδρώσουμε, τότε ας το κρατήσουμε μέσα μας ή ας σπάσουμε ...
από nkoss
Πέμ 25 Σεπ 2025, 22:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!

Πλάκα κανουμε;

Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;

Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.

Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,

Απλώς πουλούσε ...
από nkoss
Δευ 06 Οκτ 2025, 13:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Πολύ καλά μας τα είπε ο Ζήσσος παραπάνω. Δεν είναι κι ο Βασιλόπουλος, αλλά ... καλά τα είπε.
από nkoss
Παρ 10 Οκτ 2025, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ντρέπομαι όταν γίνονται αναφορές σε τρολ και clickbaiters όπως οι ΤΤ.
Στοχεύουν συστηματικά σε κοινό που δεν πολυασχολείται με τα του ΠΑΟΚ και βγαζουν παραπλανητικά νέα από τη φαντασία τους. Τωρα παίζουν και το παιχνίδι του ΑΣ και μπήκαν πιο βαθιά στο βούρκο.
από nkoss
Τρί 14 Οκτ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Καμμία αφέλεια δεν έχει ο Ντέλιας στο παιχνίδι του. Ειναι ποδοσφαιρική διάνοια.
Το μειονεκτημα που έχει είναι τα αδύναμα σουτ. Φτανει μπροστά στον τερματοφύλακα και το σουτ του είναι αδύναμο. Σουτάρει ο Τζόλης και ο τερματοφύλακας δεν προλαβαίνει να σηκώσει τα χέρια του.
Το παιδί κανει το πιο ...
από nkoss
Παρ 17 Οκτ 2025, 10:37
Jump to forum
Jump to topic

Φυσκά και δεν έχει δοθεί κανένα γήπεδο πουθενά ακόμη. Υποθέτω ότι όταν λέμε ότι το γήπεδο έχει δοθεί, εννοούμε ότι υπάρχει κατασταλαγμένη επιθυμία από τη διοίκηση του ΑΣ να δοθεί στη μια πλευρά. Δεν εννοούμε ότι έχει γίνει κάποια επίσημη κίνηση που παράγει νομική υποχρέωση. Δε μπορεί να δοθεί ένα ...
από nkoss
Δευ 20 Οκτ 2025, 09:37
Jump to forum
Jump to topic

MagdiTolba έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 23:30 σε σενα που δεν εισαι φουρναρης και τον χαζοβιολη που εβαλες να μιλαει αντι για εσενα, μπουκωθείτε και οι 2 με το 0-2 και ξεκουμπιστείτε γρήγορα και όμορφα, λαμόγια.
Μην του κουνάς το δάχτυλο γιατί θα σου κουνήσει το μπουκάλι...
από nkoss
Τρί 21 Οκτ 2025, 10:01
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι άσχετο. Να ρωτήσω αν η έκταση που έχει αγοράσει η ΠΑΕ για το προπονητικό κέντρο είναι τόση ώστε να ανεγερθεί γήπεδο ποδοσφαίρου;

Μάλλον είναι αρκετή, αλλά το μέγεθος της έκτασης είναι μόνο μία από πολλές προϋποθέσεις που πρέπει να ικανοποιούνται για να γίνει γήπεδο. Τροποποίηση ...
από nkoss
Τρί 21 Οκτ 2025, 14:08
Jump to forum
Jump to topic

Το ποιος θα κάνει το γήπεδο δεν κρίνεται από 5-10 περίεργους.
Ή θα αλλάξει το ΔΣ και θα προχωρήσει ο Ιβάν ή θα γίνει μεγαλύτερο deal με ταυτόχρονη μεταβίβαση της ΠΑΕ στον Τέλη, ή δε θα γίνει τίποτα.
Ο Ιβάν δε θα κάνει το γήπεδο με εχθρικό ΑΣ γιατί δε θα συμφωνήσουν ποτέ στα υπόλοιπα 200 πράγματα ...
από nkoss
Τετ 22 Οκτ 2025, 16:38
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά, με όλο το θάρρος, τα μηνύματα σας δε διαβάζονται εύκολα. Συντακτικό χαώδες, κόμματα δε βάζετε, λέξεις λάθος από αυτόματη διόρθωση. Όσο γράφετε έτσι, νόημα δε θα βγαίνει. Δε θα συμφωνήσετε ποτέ αν δεν καταλαβαίνετε τι γράφει ο άλλος. Ελπίζω μόνο να μη τα γράφετε οδηγώντας.
από nkoss
Τετ 22 Οκτ 2025, 17:15
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ κατάλαβα ότι αυτό είναι το μνημόνιο που συνέταξε η επιτροπή που όρισε αρχικά ο ΑΣ, αλλά όταν το είδαν δεν τους άρεσε και μετά δε ξέρω τι έγινε.