Η αναζήτηση βρήκε 96 εγγραφές

Return

από nkoss
Δευ 08 Σεπ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Παιδιά πόσο είναι το σκορ? Το άφησα στο 0-1 αλλά άκουσα ότι μπηκε ο Μπακασέτας κι ο Σιώπης μετά. Λογικά θα κερδίσαμε αλλά θέλω να το επιβεβαιώσω πριν βγω στο δρόμο να πανηγυρίσω.
από nkoss
Δευ 08 Σεπ 2025, 22:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Ο Πέλκας διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή για τις καθυστερήσεις. Ηθελε άλλα δυο λεπτα για να το γυρίσει.
από nkoss
Τετ 17 Σεπ 2025, 07:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Έρχονται με κόσμο οι Ισραηλινοί στην Τουμπα.
Ώρα να βγάλουμε, έστω και καλοκαιριάτικα, τα παλαιστινιακά από το συρτάρι.
Και πριν πει κάποιος ότι μπερδεύουμε τα πολιτικά/ γεωπολιτικά με τη μπάλα, θα θυμίσω ότι τα φοράμε 30 χρόνια σαυτο το γήπεδο.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ :pano:

Κακοί οι ισραηλινοί αλλά ...
από nkoss
Τετ 17 Σεπ 2025, 08:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Το ανατριχιαστικό είναι ότι νομίζουμε πως φορώντας παλαιστικιακό, με το πιτόγυρο στο ένα χέρι και το ινσταγγκραμ στο άλλο, και πανηγυρίζοντας και χοροπηδώντσς νομίζουμε ότι κάναμε το καθήκον μας για το καλό της ανθρωπότητας και τέλος.
από nkoss
Τετ 24 Σεπ 2025, 15:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Αν είναι να σωθεί έστω κι ένα παιδί από τη σημερινή μας αντίδραση, τότε στα @ρχιδι@ μου οι βαθμοί και η ομάδα. Ας γίνει ο κακός χαμός με οποιοδήποτε κόστος.
Αν είναι να ικανοποιηθεί μόνο το εγώ μας και η ανάγκη μας να σώσουμε τον κόσμο χωρίς να ιδρώσουμε, τότε ας το κρατήσουμε μέσα μας ή ας σπάσουμε ...
από nkoss
Πέμ 25 Σεπ 2025, 22:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!

Πλάκα κανουμε;

Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;

Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.

Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,

Απλώς πουλούσε ...