Η αναζήτηση βρήκε 181 εγγραφές

Return

από nkoss
Σάβ 31 Ιαν 2026, 15:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Να βγουν να μας ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη για τα εις γνώση τους fake news με τα οποία μας έχουν βομβαρδίσει τα τελευταία χρόνια και είμαι σίγουρος ότι η ΠΑΕ θα τους κάνει γενναία έκπτωση.
από nkoss
Σάβ 31 Ιαν 2026, 20:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Όχι breakdown. Με όλο το σεβασμό, εγώ δε θα αυτομαστιγωθώ. Ξέρω ότι έχω αδικηθεί στις κληρώσεις για εισοδο στο ch.l και ξέρω ότι αυτό δεν έγινε τυχαία, γιατί έγινε πολλές φορές. Ακόμα και τη χρονιά με Κρασνονταρ, ειχα κληρωθει με benfica και besiktas. Και η Μακάμπι ήταν κάποια εποχή που ο προεδρος ...
από nkoss
Σάβ 31 Ιαν 2026, 21:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Για τον Βασιλόπουλο το έγραψα. Εγραψα κάτι την Τετάρτη και την επομένη το διάβασα εμπλουτισμένο στο άρθρο του στο sdna.
από nkoss
Τετ 04 Φεβ 2026, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα

Απλά να πω κάτι για το Ζιβκοβιτς σε περίπτωση που διαβάζει το τόπικ. Μόνιμος MVP σε όλα τα παιχνίδια. Μπαλαδόρος, πασαδόρος, κουμανταδόρος, προπονητοφόρος, περιβραχιονοφόρος και γενικώς... @ρχιδοφόρος και ψωλ0φόρος, μια ομάδα μόνος.
από nkoss
Πέμ 05 Φεβ 2026, 22:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Και η απορία είναι η εξής.
Οι σελίδες είναι λίγες επειδή δεν έγραφαν οι ρεπόρτερ, ή οι ρεπόρτερ δεν έγραφαν επειδή οι σελίδες είναι λίγες?
από nkoss
Τρί 10 Φεβ 2026, 22:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δε νομίζω να καταφέρει να καθιερώσει την ΑΕΧ πρωταθλήτρια κάθε χρόνο, αλλά πιστεύω θα καθιερώσει την Τσικνοπέμπτη κάθε Πέμπτη.
από nkoss
Πέμ 12 Φεβ 2026, 19:47
Jump to forum
Jump to topic

Γελάμε με τον Μπενιτεθ αλλά είναι ο μοναδικός προπονητής στην χώρα που κατάλαβε οτι τον φετινό ΠΑΟΚ για να τον παίξεις στην Τούμπα πρέπει να φέρεις 3 + 2 πέντε αμυντικους πισω για να του κόψεις πέντε κατεβασιες με κίτρινη που θα ηταν μισο γκολ η καθεμια. Αλλα με τριαδα Κοντουρη Μπακασετα Τετει ...
από nkoss
Σάβ 14 Φεβ 2026, 11:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Με όλους τους συνδυασμούς μπορεί να γίνει. Πριν, ταυτοχρονα ή μετά. Το βέλτιστο είναι να ξεκινήσουν όσο πιο αργα γίνεται ώστε να τελειώσουν λίγο πριν την ολοκληρωση του γηπέδου.
από nkoss
Σάβ 14 Φεβ 2026, 18:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νομικά θέματα της ΠΑΕ

Αυτό το ύφος γραφής, το "ξέρω κάτι πολύ σημαντικό για κάποιον, αλλά δε σας το λέω", προέρχεται από σκουπίδια σε απόγνωση και απευθύνεται σε ψαγμένους συνομωσιολόγους.
Πατήστε το καζανάκι και αφήστε το να ακολουθήσει τη φυσική ροή στο δίκτυο ακαθάρτων.
από nkoss
Σάβ 14 Φεβ 2026, 22:14
Jump to forum
Jump to topic

Ο Μεντιλίμπαρ παίζει το παλιό σύστημα "ο σταυρός" . Κάνουν γιόμα και μετά κάνουν το σταυρό τους. Μόλις έμαθε ο Ελ Καμπί το όνομα του συστήματος, σταμάτησε να το υποστηρίζει.
από nkoss
Πέμ 19 Φεβ 2026, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Πήγα γήπεδο, είδα την ΠΑΟΚΑΡΑ και τον Γερεμέγιεφ. Γύρισα σπίτι, άνοιξα την τηλεόραση και τώρα βλέπω τον ΠΑΟ και τους Γερανέγιεφ.
από nkoss
Τρί 24 Φεβ 2026, 15:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1

Εκτός Ζιφκοβιτς, Τάισον, Ντέλιας, Ντεσπόντοφ, Ιβανούσετς και Πέλκας? Όλο και καλύτερο γίνεται. 6/7 πλάγιοι μεσοεπιθετικοί του ρόστερ εκτός. Λογικά δεν έχει ξανασυμβεί παγκοσμίως κάτι ανάλογο. Ούτε σε ερασιτεχνικό, ούτε σε επαγγελματικό επίπεδο.
από nkoss
Τρί 24 Φεβ 2026, 18:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Giapas, με λίγα λόγια μας είπες ότι γνωρίζεις καλύτερα από το προπονητικό staff του ΠΑΟΚ
α) το αντικείμενο της προπονητικής γενικότερα,
β) τα εργομετρικά και την κατάσταση του κάθε παίκτη ειδικότερα (της διάθεσης και της ψυχολογίας συμπεριλαμβανομένων).
Χρειάζονται περισσότερα επιχειρήματα για να ...
από nkoss
Τετ 25 Φεβ 2026, 20:03
Jump to forum
Jump to topic

Azrael έγραψε: Τετ 25 Φεβ 2026, 19:46 Και ο Μυθου εκτός με πυρετο. Προλαβαινω να παω αυριο να παιξω εγω; :?
Προλαβαίνεις, αλλά μέχρι να πας ή θα τραυματιστείς ή θα αρρωστήσεις. Κάτσε εδώ καλύτερα.
από nkoss
Πέμ 26 Φεβ 2026, 16:56
Jump to forum
Jump to topic

Λογικά προκρινόμαστε σήμερα.