Η υπόθεση της υποθέσης της υποθέσεως....
Σταματήστε βρε λίγο τις υποθέσεις και τα σενάρια. Κοντός ψαλμός.
Η αναζήτηση βρήκε 182 εγγραφές
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:33
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 17:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Καλά θα κάνουν να συνεννοηθούν με την ΠΑΕ ώστε να κάνουν μεταγραφές εναλλάξ. Μια χρονιά το μπάσκετ, μια χρονιά το ποδόσφαιρο. Σαν το μουντιάλ και το μουντομπάσκετ ένα πράγμα. Δε νομίζω ότι ο παοκτσής αντέχει τόπικ μεταγραφών στο μπάσκετ και στη μπάλα ταυτόχρονα.
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Μάλλον ΑΙ, αλλά ωραίο. Εγω εγκρίνω.
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 22:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Αυτός ο δισεκατομμυριουχος που λένε ότι γλυκοκοιτάει τον οάρη, το πιθανότερο είναι όταν έρθει Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές, να φύγει πίσω έχοντας πάρει το βόλει του ΠΑΟΚ.
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 23:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Εμένα μία και μοναδική απορία μου γεννήθηκε βλέποντας τη Ρεάλ σήμερα.
Πώς διάολο της έβαλε γκολ ο Τσάλοφ κάποτε?
Πώς διάολο της έβαλε γκολ ο Τσάλοφ κάποτε?
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Προσπαθω να θυμηθω τελευταια φορα που παικτης μας εφαγε γιουχα. Οχι ολη η ομαδα, ενας παικτης μεσα στον αγωνα. Ουτε ο Μουργκ εφαγε γιουχα, ουτε ο Σαματα (το ακριβως αντιθετο) και δεν ξερω ποσο πισω πρεπει να παμε.
Olssen. Τερματοφυλακας. Μας έκαψε, αποδοκιμαστηκε, έφυγε και μετά έκαψε κι άλλες ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Ο Τάισον παλι θα πληρώσει τη νύφη. Βλέπω Μειτέ Μπιάνκο πίσω και Ζαφείρη στο 10. Ντέλια αριστερα, Ζιφκο δεξιά και Γιακουμή Γιακουμάκη φορ. Ταχυδυναμική ομάδα δε θέλουμε?
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς" 2025-2026
Να μην κατέβουμε να παίξουμε.
- Τετ 10 Δεκ 2025, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Όσο διάστημα υπήρχε τρύπημα στις αξίες του ΠΑΟΚ και κίνδυνος για το μέλλον του εγώ ένοιωσα την ανάγκη να πάρω θέση.
Σήμερα χαίρομαι που ο κύριος Τέλης πήρε το μπάσκετ και θα χώσει χρήμα...
Πειράζει κανέναν που χαίρομαι για το μπάσκετ;
Υ.Γ Ζω μακριά από την Θεσσαλονίκη και βλέπω τα πάντα από την ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Ακριβώς. Άμπαλοι. Όπως κι ο Μπάμπα ήθελε λίγη ξεκούραση για να γίνει πάλι ο διαστημικός Μπάμπα που ξέραμε. Το πρόβλημα δεν είναι η αμπαλοσύνη μας. Το πρόβλημα έιναι η σιγουριά μας για τις απόψεις μας.
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Δυνατός Αρης σημαίνει πρησμένα @ρχιδι@ για όλους μας.Undesired No 1 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 15:51Εγώ πάλι εύχομαι καλό αφανισμό σε όλους του κομπλεξικούς αυτής της πόλης.icue έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 15:23 Και εγω γουσταρω να ζησουμε ξανα πρωταθληματα με δυνατους αρη και γριες, κανα πανιωνιο κανα περιστερι. Να θυμηθουμε τα παλια.
Μακριά.
- Τρί 23 Δεκ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Άρα το λάθος έγινε στο ληξιαρχείο.ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 19:51Vanja Drkusicnkoss έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 19:50 Ας γράψει κάποιος σωστά το όνομα του Σλοβένου όμως. Ντρκούσιτς διαβάζω, αλλά δε μπορεί. Δε γίνεται να μπουν σε σειρά τα ντου, ρου και κου.
https://www.transfermarkt.gr/vanja-drku ... ler/371856
- Πέμ 25 Δεκ 2025, 14:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK FC X Varagons Xmas Project Part 9: The missing piece - PAOK TV
Ο Ντέλιας είναι γάβρος και θα πάρει μέρος στο γιορτινό βιντεάκι του γάβρου. Ο Μειτέ στου βάζελου και ο Ζιβκοβιτς στης χάρτινης. Μετά θα καταστραφούμε όλοι, αλλά μετά θα πάρουμε νταμπλ αλλά δε θα χαρούμε πολύ γιατί είμαστε περίεργοι και σκεπτικιστές.
Χρόνια πολλά και χαλαρά! Φροντίζουμε να ...
Χρόνια πολλά και χαλαρά! Φροντίζουμε να ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 11:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Φίλε deep, εγώ δε θα ήθελα να τους δώσω την ευκαιρία να πιστέψουν (όχι να πουν) ότι είμαστε ίδιοι με αυτούς. Ο μικρός στο σπίτι από 5 ετών βλέπει αεκ - ατρόμητο και λέει "είμαι ατρόμητος γιατί η αεκ κλέβει". Φαντάζομαι το λένε πολλά παιδάκια στο σχολείο. Αυτό είναι αρκετό νομίζω.
- Τετ 31 Δεκ 2025, 12:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Το ότι ο ΠΑΟΚ έκανε πρωταθλητισμό με Ντέλια και Κουλιερακη ενισχύει το επιχείρημα ότι δίνεται βάση στις ακαδημίες και στους νέους. Όχι το αντίθετο.
Αυτό που δεν μπορούμε να υπολογίσουμε σωστά εμείς οι φίλαθλοι, είναι η αξία των νέων. Η ομάδα όμως μπορεί να την εκτιμήσει γιατί τους αναλύει κάθε μέρα ...
Αυτό που δεν μπορούμε να υπολογίσουμε σωστά εμείς οι φίλαθλοι, είναι η αξία των νέων. Η ομάδα όμως μπορεί να την εκτιμήσει γιατί τους αναλύει κάθε μέρα ...