Η αναζήτηση βρήκε 181 εγγραφές
- Τετ 31 Δεκ 2025, 17:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Κάνουμε κουμάντο να μη μας σφάζουν, αλλά δεν τα καταφέρνουμε και πολύ καλά.
- Παρ 02 Ιαν 2026, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο μέτρημα αριθμών με φθίνουσα σειρά, καλώς παραλείπεται το τέσσερα. Δε θέλουμε να παίρνουμε μέρος στην πορεία προς το μηδέν, στο κατέβασμα μιας σκάλας, στην παρακμή και στην ύφεση.
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Δε ξέρω αν θα σοκαριστούν κάποιοι, αλλά πρέπει να μάθουν το εξής. Το ποδόσφαιρο αποτελείται από τόσο πολλούς αστάθμητους και διαρκώς μεταβαλλόμενους παράγοντες, ώστε κάθε είδους ανάλυση και πρόγνωση βρίσκεται στο έλεος της τύχης. Αυτό το κάνει και το πιο δημοφιλές άθλημα. Ο άσχετος μπορεί να ...
- Τρί 06 Ιαν 2026, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια πλατεία, αλλά με δύο πλατάνια.
- Τετ 07 Ιαν 2026, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Χρόνια πολλά τεράστιε Ιβάν!
Gervasio, +1 για το τραγούδι και +1 γιατί μου θύμισες τα φοβερά και τρομερά λουκάνικα του Βώλακα.
Gervasio, +1 για το τραγούδι και +1 γιατί μου θύμισες τα φοβερά και τρομερά λουκάνικα του Βώλακα.
- Σάβ 10 Ιαν 2026, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Καλή ήταν η ομάδα και πριν, αλλά τώρα, που τα Ζ έγιναν 2, είναι TOP.
Ζ Ζ TOP!
Ζ Ζ TOP!
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 13:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω ότι έτσι όπως είναι η ομάδα, χρειάζεται μόνο λίγες πολύ ποιοτικές προσθήκες τύπου Ζαφείρη. Από 5-6 μύρια για CB και LB. 10-15 μύρια για αριστερό εξτρεμ το καλοκαίρι. Αν αρχίσουμε πάλι τα πειράματα και τις κινήσεις ρίσκου θα χάσουμε το μομέντουμ.
Ειναι ευκαιρία να εκτοξευθεί η ομάδα. Με ...
Ειναι ευκαιρία να εκτοξευθεί η ομάδα. Με ...
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 15:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Δε ξέρω τι ισχύει και ποιος φταίει, όμως θέλω να υπενθυμίσω κάτι. Τις ομάδες οι ιδιοκτήτες τις έχουν για τον κόσμο τους. Όχι για τους εαυτούς τους. Ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Τις προσωπικές κόντρες, λοιπόν, οφείλουν να τις λύνουν χωρίς να επηρεάζεται ο κόσμος.
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Βαζελος AKTOR, 18/01, 16:00, ΕΡΤ2
Αγκωνιά στο μπάσιμο επιτρέπεται?
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Europemania II
Τα τελευταία χρόνια θυμάμαι το 1ο ματς σε προκριματικούς να είναι πάντα τραγικό. Δε θα πανηγυρίσω αν παίξουμε απευθείας play of ch. league ακόμα κι αν κληρωθούμε με ομάδα Μάλτας. Καλύτερα 3 γυρους και 1ο ματς Ιούλιο.
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
MhR εμένα πιο πολύ μου κάνουν για εθνικός σταρ και Mr Μπούτιας
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Στα 100 χρόνια, αυτή είναι μια βουβή υπενθύμιση του τι εστί ΠΑΟΚ. Γεννήθηκε από τον πόνο του ξεριζωμού και γιγαντώθηκε από τον πόνο της αδικίας. Ο πόνος είναι το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα. Όχι οι χαρές και τα πανηγύρια. Αυτό το συναίσθημα είναι το συνδετικό κονίαμα ανάμεσα μας ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Σήμερα φάνηκε ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που είναι αφοσιωμένοι σε ιδέες και ιδανικά. Μπράβο στον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Υ.Γ. Μη ξεχνάμε ότι τα παιδιά αυτά ήταν πρώτα παιδιά γονιών και αδέρφια αδερφών. Νομίζω ότι πρέπει να αφήσουμε τις οικογένειες να θρηνήσουν όπως αυτές θέλουν. Η παρουσία μας ας είναι ...
Υ.Γ. Μη ξεχνάμε ότι τα παιδιά αυτά ήταν πρώτα παιδιά γονιών και αδέρφια αδερφών. Νομίζω ότι πρέπει να αφήσουμε τις οικογένειες να θρηνήσουν όπως αυτές θέλουν. Η παρουσία μας ας είναι ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 00:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Το συμπέρασμα είναι ότι είμαστε καλύτεροι από την καλύτερη ομάδα του eu.l.
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 09:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Φίλε paoktzi, ρίξε το ζάρι 7 φορές και αν φέρεις τον ίδιο αριθμό 6 φορές, θα συμφωνήσω μαζί σου.