Αναζήτηση για περισσότερες από 1549 εγγραφές
- Δευ 19 Ιαν 2026, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Μωρή κουφάλα Σουαλιό; Περίμενες να μπει το πρώτο γκολ για να το παίξεις ψόφιος κοριός; καλά έκανες, ο άλλος δεν πρόκειται ποτέ να σε αφήσει εκτός εντεκάδας. Μιλάμε για θράσος, εδώ ολόκληρη προετοιμασία έβγαλες, δεν σέβεται τίποτα!!! 
- Τρί 20 Ιαν 2026, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 47. Shola Shoretire
Ξερει κανεις τι θεση παιζει ο Σορετιρε στην Zwolle (και τι συστημα παιζει η Zwolle..);
Ειναι στον ασβεστη η πιο κεντρικα;
Απο το highlights δε πολυκαταλαβαινεις
Το ίδιο με εμάς, με μπακ να ανεβαίνουν. τον βάζει στα δεξιά και έρχεται ποιο πολύ στον άξονα ξεκινώντας απο εκεί, κανεί και ωραίες ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 18:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
E να ζητήσουμε επιστροφή ή αποζημίωση από τον Ναύαρχο αν είναι έτσι το ranking.
- Τετ 21 Ιαν 2026, 19:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Το δικό μου ρανκινγκ βάση προτίμησης στο μάτι φιλαράκι .
Αμπαλος είμαι απλά έχω κάποια κολλήματα .
Με τα κοντρόλ και γενικά με τεχνική .
Επηρεάστηκα και λίγο από το βιντεάκι της προπόνησης .
γενικά προφανώς και ο Χρησταρας είναι καλυτερος παίχτης
Αμπαλος είμαι απλά έχω κάποια κολλήματα .
Με τα κοντρόλ και γενικά με τεχνική .
Επηρεάστηκα και λίγο από το βιντεάκι της προπόνησης .
γενικά προφανώς και ο Χρησταρας είναι καλυτερος παίχτης
- Παρ 23 Ιαν 2026, 09:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Ρόμπα με κάνει και μένα και αρκετούς άλλους.
Έξω απ το κουτί τον περίμενα ταύρο όπως και είναι.
Αυτό που δεν περίμενα είναι να έχει βελτιωθεί τόσο πολύ στις κινήσεις του χωρίς την μπάλα και στα τελειώματα του.
Η ασίστ που δίνει χθες στον Ζίφκο, είναι άρρωστη...
Έξω απ το κουτί τον περίμενα ταύρο όπως και είναι.
Αυτό που δεν περίμενα είναι να έχει βελτιωθεί τόσο πολύ στις κινήσεις του χωρίς την μπάλα και στα τελειώματα του.
Η ασίστ που δίνει χθες στον Ζίφκο, είναι άρρωστη...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι ταυρί είσαι ρε λεβάντη! Τι ταυρί....Κεφαλοκλείδωμα από πίσω σ' έπιασε ο άλλος και τον πέταξες σαν σακούλα σκουπιδιών στον κάδο....Μπράβο ρε παλίκαρε....
Δώστε κανα 2,5 στους Μεξικανούς και κρατήστε τον.....Γιακουμάκη, Μύθου και Γερμέγιεφ έχουμε σούπερ τρειάδα στα φορ.
Δώστε κανα 2,5 στους Μεξικανούς και κρατήστε τον.....Γιακουμάκη, Μύθου και Γερμέγιεφ έχουμε σούπερ τρειάδα στα φορ.
- Παρ 23 Ιαν 2026, 10:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τον Γιακουμάκη να έχει πάρει φόρα, δεν το βλέπω πιθανό να ρίχνουν τις απαιτήσεις τους οι της Cruz Azul. Κι αυτό γιατί θα υπάρχει σίγουρα ενδιαφέρον κι από άλλους συλλόγους. Η μόνη περίπτωση θα ειναι να πιέσει ο ίδιος ο παίκτης. Να τους πει οτι θέλω μόνο ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο. Αλλά όπως και να χει ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
100 ΚΙΛΑ @@!
ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ. ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ. ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ
- Παρ 30 Ιαν 2026, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
Πολύ δυνατή προσωπικότητα εντός γηπέδου και εντός αποδυτηρίων.
Έχει 6-7 αντιπαλους παιχτες μετα απ την νίκη τους αντί να πανηγυρίζουν, να τον ακούνε να τους κράζει και να μην λενε κουβέντα.
Έχει 6-7 αντιπαλους παιχτες μετα απ την νίκη τους αντί να πανηγυρίζουν, να τον ακούνε να τους κράζει και να μην λενε κουβέντα.
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 20:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Κανονικοτατος φορ. Στη χειρότερη θα συνεισφέρει αρκετα στο ροτεισον.
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 20:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Γερεμέγιεφ με 300 χιλιάρικα ειναι κλεψιά κανονική
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ - πολύ καλύτερος απ' ό,τι περίμενα.
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο παίχτης σε 1 ημίχρονο έχει κάνει περισσότερα από ότι άλλοι σε ολόκληρη την χρονιά.. Το ότι τον αποσεσμεύσανε από τον βάζελο δείχνει πόσο ποδοσφαιρικό νεκροταφείο έχει καταντήσει αυτή η ομάδα. Μεγάλη γάτα ο Λουτσέσκου που δεν άφησε τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη. Για 20-25 παιχνίδια μέσα στη σεζόν ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 01:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Παλικαρι μου...ξερω πως,παρα την προκριση,εισαι λιγο πικραμενος για την αλλαγη σου,τοσο νωρις.
Μην το κανεις διοτι για να φτασει ο ΠΑΟΚ στον τελικο εχεις παιξει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ!!
Συνεχισε να δουλευεις στην εκρηξη και την ταχυτητα και ολα τα καλα ειναι μπροστα σου!!!
Μην το κανεις διοτι για να φτασει ο ΠΑΟΚ στον τελικο εχεις παιξει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ!!
Συνεχισε να δουλευεις στην εκρηξη και την ταχυτητα και ολα τα καλα ειναι μπροστα σου!!!
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 01:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Θα γράψεις τεμάχιο στον τελικό παιχταρά,μη μασάς τίποτα,όλα τα καλά είναι μπροστά σου.