Αναζήτηση για περισσότερες από 1549 εγγραφές

Return

από kataramenos5
Κυρ 08 Μαρ 2026, 22:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Κανα χιλιαρικο κυριως γυναικοπαιδα.Οι αντρες καφετερια για μπυρες πριν το ποδοσφαιρο
από Hayate
Σάβ 14 Μαρ 2026, 17:34
Jump to forum
Jump to topic

Κάποιος "Χατζόπουλος" ή κάποιοι "Χατζόπουλοι" πρέπει να ασχοληθούν γενικότερα με τον ΑΣ νομίζω...

Προφανώς εννοώ θα ήταν ωραία να ασχοληθούν δεν υπάρχει πρέπει ...
από PaokCuba4
Κυρ 05 Απρ 2026, 23:46
Jump to forum
Jump to topic

Χωρίς να έχω την γνώση άλλων παιδιών νομίζω πώς το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας είναι το μέτριο προς κακό μπλόκ που συνδυάζεται με έναν κακό λίμπερο, και έναν απόλυτα ελλειπή και μη ενεργοποιημένο πάγκο.
Ο Μίλωνας δυστυχώς στα μάτια μου είναι καλύτερη ομάδα χωρίς να έχει καλύτερο ρόστερ (ούτε καί ...
από Hayate
Δευ 06 Απρ 2026, 19:34
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα είναι αν ο Ούρος μένει επειδή κατάφεραν και δώσανε όραμα σε έναν παγκοσμιου κλάσης παίχτη ,όπως επίσης και το αν ο Κοβάσεβιτς έδωσε τις δικές του υποσχέσεις για ανάκαμψη αγωνιστική Ή αν απλώς μένει επειδή περνάει καλά στη Θεσσαλονίκη??

Αν ισχύει το πρώτο είναι κάτι πολύ θετικό γιατί ...
από Hayate
Τετ 08 Απρ 2026, 18:50
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξυ σήμερα εκεί που έπαιρνα το μεσημεριανό μου υπνακι ξυπνάω καταιδρωμενος , σηκώνομαι σιγά σιγά να κάτσω και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν..."Καλά τα λέμε για μεταγραφές αλλά προπονητή για του χρόνου έχουμε?"
από Μπαρκαρούτσος
Παρ 10 Απρ 2026, 13:35
Jump to forum
Jump to topic

Κάντε τον τελικό 24/04 κατά τις 9 το πρωί. Για έναν φίλο μου.
thomas Murg έγραψε: Παρ 10 Απρ 2026, 13:00 Ο Τόρες δεν ήταν να παίζει ως Έλληνας; Τι στράβωσε;
Δεν είναι ξανθός που παίζει μπάσκετ, μην είσαι ορκ. Μελαμψός είναι με αγριομουτσουνάρα και ζει στο Βορρά.
από PaokCuba4
Παρ 10 Απρ 2026, 13:36
Jump to forum
Jump to topic

Σιγά τον Κουβανό και το βόλλεϋ που ξέρει.
Θέλεις ανάλυση δική μου;

Σημερινός Hernandez = χθεσινός Tyree

Hero volleyball, όλα από εκείνον τα περιμέναμε επιθετικά.
Αυτός είναι και ο φετινός ΠΑΟΚ γενικότερα. Άντε και με ολίγη από Kovacevic, όταν δεν θολώνει.

Αυτές είναι αναλύσεις. Μπορώ τώρα να ...
από fuzztone
Σάβ 18 Απρ 2026, 21:04
Jump to forum
Jump to topic

Δυστυχως το βολει εχει αλλαξει. Στην Ελλαδα ομως ειμαστε τακτικα στο 1980. Ερχεται κανονικος επαγγελματιας προπονητης (πχ Φενολιο σε εμας στις γυναικες, Κιαπινι στον ΠΑΟ φετος, Μιτσελι στις γυναικες του γαυρου περσι κ προπερσι) και τον τρωνε οι παικτες γιατι οι διοικησεις ειναι ασχετες και ακουνε ...
από Michael Scott
Σάβ 18 Απρ 2026, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Η ομαδα ειναι αξιόμαχη αμα σκεφτούμε οτι παιζει με εναν αθλητή ουσιαστικά στην επίθεση και με κάκιστο μπλοκ.
από PaokCuba4
Τετ 29 Απρ 2026, 14:51
Jump to forum
Jump to topic

Προς ενημέρωση, ετοιμάζω κάτι περί βόλεϊ ΠΑΟΚ που θα το βρείτε εκτός Paokmania.

Μείνετε συντονισμένοι. ;)
από olienin
Δευ 04 Μάιος 2026, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Βρε αθεόφοβε κοουτς, ζεις και πεθαίνεις σε όλη τη σειρά με τον κουβανο με τα καλά του και τα στραβά του . Σου δίνει πράγματα στο μπλοκ κ ας βλέπει το αντίπαλο μπλοκ σα μαγνήτη όταν επιτίθεται . Και τον κρεμας ρε άνθρωπε έτσι για να βάλεις έναν τύποις καλύτερο υποδοχέα που δεν είναι βολλευμπολιστας ...
από PaokCuba4
Τρί 05 Μάιος 2026, 09:11
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχω να διαφωνήσω σε κάτι.

Πιάνομαι μόνο από την έκφρασή σου που μαύρισα, διότι μία από τις παθογένειές σου είναι αυτή ακριβώς.
Ότι δεν έχεις τη νοοτροπία να μην αφήνεις τέτοιες ευκαιρίες χαμένες, που είναι η κατεξοχήν νοοτροπία του πρωταθλητισμού.
Για αυτό και πρέπει, νομίζω, να κάνεις το ...
από PaokCuba4
Τρί 12 Μάιος 2026, 14:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027

Ανάρτηση για τα πεπραγμένα του βόλεϊ έκανε η σελίδα "Φίλοι Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ" στο Facebook, διατυπώνοντας το το τι πρέπει να γίνει για παραμείνει ανταγωνιστική η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

"Χωρίς την κατάκτηση κάποιου τίτλου ολοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν για το Ανδρικό τμήμα Βόλεϊ του ...
από PaokCuba4
Τρί 12 Μάιος 2026, 19:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027

Θα του δώσω! :D O ένας από την παρέα ανοίγει σπέις και εκεί μιλάμε. Δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ανάλογα με την περίσταση. Εαν με βρεις και με κάνεις follow τότε θα μπορείς να δεις το πότε συμμετέχω και μπορείς να μπεις να ακούσεις.