Αναζήτηση για περισσότερες από 1576 εγγραφές
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 19:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
τι άμυνα έβγαλε ρε μλκς ο Κοβάσεβιτς με το πόδι; Εάν πατάει και περιοχή Ράζβαν πάρτον και στο ποδόσφαιρο.
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν ηξερες ποιος ειναι ποιος ο Κόλεφ προσφέρει ασύγκριτα περισσότερα απο Τζεντρικ.
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο χοντρουλης και ο κουβανος μας εχουν κανει να παρακαλαμε να ερθει η ωρα να δουμε βολεϊ .Ευφυΐα και παθος διπλα διπλα.
Δυστυχως μ εχουν πνιξει τα προβληματα και χρονος δεν υπαρχει(εναμιση σετ ειδα συνεχομενο),χαθηκαν και τα κουραγια με τα χρονια.Ομως αυτη η ομαδα αξιζει στηριξης.
Βαλτε πλατη οσοι ...
Δυστυχως μ εχουν πνιξει τα προβληματα και χρονος δεν υπαρχει(εναμιση σετ ειδα συνεχομενο),χαθηκαν και τα κουραγια με τα χρονια.Ομως αυτη η ομαδα αξιζει στηριξης.
Βαλτε πλατη οσοι ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτόν τον Πετρέα θέλω να του ξεριζώσω τα μάτια κάτι ..., μου βγάζει περίεργα ένστικτα!
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρρωστος παίχτης ο Κοβάσεβιτς ...Πως το καθάρισες έτσι ρε....
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα σημαντικά της ημέρας:
Και περπατώντας ο Ούρος του ουρεί.
Ο Μαμάης μαμάη και δέρνει από τον πάγκο. Μεταδίδει την ηρεμία του στην ομάδα. Εάν βελτιωθεί λίγο και στα τσάλεντζ θα είναι κορυφαίος. Εδώ πρέπει να βοηθήσει και ο υπόλοιπος πάγκος.
Ο Κόλεφ, ο Τζέντρικ και ο Ούρος ανεβαίνουν σιγά σιγά στο ...
Και περπατώντας ο Ούρος του ουρεί.
Ο Μαμάης μαμάη και δέρνει από τον πάγκο. Μεταδίδει την ηρεμία του στην ομάδα. Εάν βελτιωθεί λίγο και στα τσάλεντζ θα είναι κορυφαίος. Εδώ πρέπει να βοηθήσει και ο υπόλοιπος πάγκος.
Ο Κόλεφ, ο Τζέντρικ και ο Ούρος ανεβαίνουν σιγά σιγά στο ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Με καλό Κοβάσεβιτς θα το σηκώσουμε το πρωτάθλημα
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 20 Φεβ 2026, 00:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γενικά νέα για το βόλλεϋ
Μια ξεχωριστή ημέρα για το άθλημα αυτό. Και θα ήθελα να μοιραστώ τη δημοσίευσή μου από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook.
9 Φεβρουαρίου 1895...
Η μέρα που σημάδεψε τον αθλητισμό. Η μέρα που έβαλε στη ζωή μας ένα συναρπαστικό άθλημα. Η μέρα που ο διευθυντής φυσικής αγωγής του ΥMCA στο ...
9 Φεβρουαρίου 1895...
Η μέρα που σημάδεψε τον αθλητισμό. Η μέρα που έβαλε στη ζωή μας ένα συναρπαστικό άθλημα. Η μέρα που ο διευθυντής φυσικής αγωγής του ΥMCA στο ...
- Σάβ 21 Φεβ 2026, 13:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι ενοχλήσεις να μην έχει, τον έχουν σκίσει.
Το καλοκαίρι γράφαμε για 1-2 κινήσεις με Έλληνες παίκτες με στόχο κυρίως το Πρωτάθλημα. Δεν έγιναν.
Φέρανε μια καλή 4άδα ξένων, οκ. Δεν ήταν όμως ικανό αυτό το ρόστερ να χτυπήσει 3 διοργανώσεις.
Το καλοκαίρι γράφαμε για 1-2 κινήσεις με Έλληνες παίκτες με στόχο κυρίως το Πρωτάθλημα. Δεν έγιναν.
Φέρανε μια καλή 4άδα ξένων, οκ. Δεν ήταν όμως ικανό αυτό το ρόστερ να χτυπήσει 3 διοργανώσεις.
- Σάβ 21 Φεβ 2026, 13:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι φίλε μου.Mitsospaoki4 έγραψε: Σάβ 21 Φεβ 2026, 13:22 Σαν πολλά στραβά φέτος δεν μας τυχαίνουν σε όλα τα αθλήματα;
Στο βόλεϊ οι ενέργειες σου προκάλεσαν όλα αυτά που αντιμετωπίζουμε τώρα.
Με την επίκληση στην τύχη στο βόλεϊ κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου!
- Σάβ 21 Φεβ 2026, 19:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή Η ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ.
Αυτή η ποιότητα που σε σμπρώχνει λίγο πιο πέρα.
Μέγάλε Κοβάσεβιτς. Tι έκανε στο τέλος.
Ναι ΡΕ ΠΑΟΚ! Πατριάρχης.

Αυτή η ποιότητα που σε σμπρώχνει λίγο πιο πέρα.
Μέγάλε Κοβάσεβιτς. Tι έκανε στο τέλος.
Ναι ΡΕ ΠΑΟΚ! Πατριάρχης.
- Σάβ 21 Φεβ 2026, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
To ιδανικότεροο σενάριο τώρα πια, εμείς 2οι και στέλνεις ΟΣΦΠ 4ο, να διασταυρωθεί με βάζελο. Για να διαλυθούνε αναμεταξύ τους.
- Σάβ 21 Φεβ 2026, 19:51
- Jump to forum
- Jump to topic
https://i.ibb.co/5h74jjCf/16-2025-2026.png
Και τα στατιστικά της νίκης!
Γενικά είχαμε ένα πολύ κακό παιχνίδι από τον Γαλιώτο που μοίρασε κυρίως στα άκρα και όχι πάντα πολύ καλά (ο Κοβάσεβιτς έφτυσε αίμα με τις κοντά στο φιλέ μπάλες), ενώ και οι κεντρικοί δεν πήρανε πολλές καλές πάσες.
Η υποδοχή ...
Και τα στατιστικά της νίκης!
Γενικά είχαμε ένα πολύ κακό παιχνίδι από τον Γαλιώτο που μοίρασε κυρίως στα άκρα και όχι πάντα πολύ καλά (ο Κοβάσεβιτς έφτυσε αίμα με τις κοντά στο φιλέ μπάλες), ενώ και οι κεντρικοί δεν πήρανε πολλές καλές πάσες.
Η υποδοχή ...
- Σάβ 21 Φεβ 2026, 20:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κοβάσεβιτς είναι μια μεγάλη αξία στο χώρο του βόλεϊ.
Ήταν αναμενόμενο να έχει θέματα με τη φυσική του κατάσταση. Όταν μένεις σχεδόν για χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης και δεν κάνεις δικές σου ατομικές προπονήσεις, είναι επόμενο να θέλεις χρόνο να βρεθείς σε καλή κατάσταση.
Έχω κάποιες ...
Ήταν αναμενόμενο να έχει θέματα με τη φυσική του κατάσταση. Όταν μένεις σχεδόν για χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης και δεν κάνεις δικές σου ατομικές προπονήσεις, είναι επόμενο να θέλεις χρόνο να βρεθείς σε καλή κατάσταση.
Έχω κάποιες ...