Μαριάνοβιτς δεν μπορεί να σταθεί πια. Δεν ξέρω εάν είναι και θέμα του σώματος του όσο μεγαλώνει. Τον έβλεπα με Φενέρμπαχτσε, μασκότ ήταν παρά παίχτης.
Ο Σίλβα της ΑΕΚ είναι παικταρα μεγάλη και προσωπικά πιστεύω αναβάθμιση των Μουρ - Τζόουνς. Κωλοχαρακτηρας είναι και είχε θέματα με τον νόμο αρκετές ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1432 εγγραφές
- Κυρ 07 Δεκ 2025, 14:53
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 08 Δεκ 2025, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
θα μας κάνει ρδελομπου. φέρε παττυ μιλς. να δούμε μετά τάισον ποιός θα είναι ο σερίφης παππούς στην πόλη 
- Τρί 09 Δεκ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε χρειάζονται υπερβολές επειδή η διοίκηση, που ουσιαστικά ούτε Δ.Σ. έχει συστήσει, δεν έχει κάνει μεταγραφές. Υπομονή. Μαλακία τους που το επικοινώνησαν, αλλά δείξτε λίγη υπομονή. Μεταβατική η φετινή χρονιά. Και μη βάζετε τον Ευρωπαϊκό τίτλο ως δεδομένο. Αν μας κάτσει καλώς. Αν όχι, του χρόνου πιο ...
- Τρί 09 Δεκ 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο πιο γρήγορος κουβάς που έχω πάει..Mitsospaoki4 έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 13:08 Έχω μια υποψία πως μέχρι 17 του μηνός που θα γίνει η ΑΜΚ, δεν παίζει ρευστό για μεταγραφή.
Θα φανεί σύντομα αυτό.
- Παρ 12 Δεκ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Δευτερη αποδεσμευση δεν θα γινει. Εφυγε ο πιο αδυναμος κρικος των ξενων, παρολο που μας ηταν πολυ συμπαθητικος. Εαν γινει 3η κινηση τωρα, θα ειναι ειτε ο Beverley, που αφηνεται να εννοηθει πως ειναι στην δικη του πλευρα να δωσει το ΟΚ, ειτε καποιος ψηλος που θα ειναι home-grown στα ματια της FIBA ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 13:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Δευτερη αποδεσμευση δεν θα γινει. Εφυγε ο πιο αδυναμος κρικος των ξενων, παρολο που μας ηταν πολυ συμπαθητικος. Εαν γινει 3η κινηση τωρα, θα ειναι ειτε ο Beverley, που αφηνεται να εννοηθει πως ειναι στην δικη του πλευρα να δωσει το ΟΚ, ειτε καποιος ψηλος που θα ειναι home-grown στα ματια της FIBA ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα ήθελα οι μεταγραφές να γίνονται με τα μάτια στο μέλλον και σκοπό το κλείσιμο σταδιακά της ψαλίδας σε σχέση με γαβρο, βαζελο.Σαφως και δεν έχω απαιτήσεις για τρελά λεφτά και παίκτες πρωταγωνιστές σε Ευρωλιγκα.
Προς το παρόν όμως ο προγραμματισμός δείχνει μόνο κατάκτηση του fiba europe cup με ...
Προς το παρόν όμως ο προγραμματισμός δείχνει μόνο κατάκτηση του fiba europe cup με ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Το οικονομικό, ένα πολυετές συμβόλαιο και οι προοπτικές που ανοίγονται από του χρόνου για συμμετοχή σε μεγαλύτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα αποτελούσαν δέλεαρ και για τον Χουγκαζ αλλά και για άλλους αξιόλογους Έλληνες παίκτες.
Για μένα το κλειδί είναι το χτίσιμο κορμού με Έλληνες. Δεν γίνεται να ...
Για μένα το κλειδί είναι το χτίσιμο κορμού με Έλληνες. Δεν γίνεται να ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ βρίσκω τέρμα λογικό να θέλει ο κοουτς 7 και εξηγούμαι
Όλοι αυτοί οι αμερικάνοι που έρχονται οβερσιζ μαθαίνουν στο αεροπλάνο ότι η Ελλάδα είναι στην Ευρώπη .
Κάνεις τους δεν μεγάλωσε με μπανε και πετζα και ΠΑΟΚ σε φάιναλ φορ και τελικούς .
Τους νοιάζει το χρήμα πρώτον και δεύτερον η διοργάνωση
Ο ...
Όλοι αυτοί οι αμερικάνοι που έρχονται οβερσιζ μαθαίνουν στο αεροπλάνο ότι η Ελλάδα είναι στην Ευρώπη .
Κάνεις τους δεν μεγάλωσε με μπανε και πετζα και ΠΑΟΚ σε φάιναλ φορ και τελικούς .
Τους νοιάζει το χρήμα πρώτον και δεύτερον η διοργάνωση
Ο ...
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 19:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτα που λεμε για τον Λαρεντζακη, λεω και για τον Αγραβανη. Οξω και οι 2 τους.
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Η δική μου ένσταση είναι ,αν ο 37χρονος Μπεβερλι μπορεί να αντικαταστήσει άμεσα τον εξαιρετικό Μπραουν.
Αν γίνει αυτή η αλλαγή,θεωρώ ότι είναι ρίσκο.
Αν γίνει αυτή η αλλαγή,θεωρώ ότι είναι ρίσκο.
- Τρί 23 Δεκ 2025, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μεταγραφη Χουγκαζ θα ειναι κινηση ουσιας και οντως θα αναβαθμισει το ροστερ σε σχεση με Σλαφτσακη-Ιατριδη. Το θεμα ειναι να μη γινουν κινησεις εντυπωσιασμου σε αλλες θεσεις και χαθει η ομοιογενεια που ηδη υπαρχει.
Στους ψηλους ο Μουρ ειναι ισως η καλυτερη μεταγραφη της εποχης Χατζοπουλου και ο ...
Στους ψηλους ο Μουρ ειναι ισως η καλυτερη μεταγραφη της εποχης Χατζοπουλου και ο ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 12:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ταΐρί ήδη κάνει τη διαφορά. Ο Άλλεν μου φαίνεται λίγο έξω από τα νερά του, σαν να προσπαθεί να βρει το ρόλο του μέσα στην ομάδα.
Ο Μπέβερλι κόβω το χέρι μου πως μόλις βρει ρυθμό θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε πολλά παιχνίδια. Την άμυνα που μπορεί (ακόμα) να παίξει αυτός, δύσκολα θα την βρούμε ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 13:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Περί NCAA και Πουλακίδα.
Σχεδόν απίθανο να ψήσεις έναν μικρό να αφήσει το NCΑA όταν έχει πιθανότητες για NBA. Δεν είναι μόνο τα λεφτά, είναι και οι φιλοδοξίες. Χώρια βέβαια που το μίνιμουμ είναι 1.27m για πάικτη από NCAA -> NBA.
Βέβαια ο Πουλακίδας είναι undrafted οπότε θα πάρει το μινιμουμ των ...
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, δεν μπορείς να περιμένεις θαύματα για χτύπημα του 2πολου, όταν η διοίκηση δεν έχει αναλάβει καν από την αρχή της χρονιάς, είναι αδύνατον.
Η είσοδος του Μπεβερλι κατέστρεψε την ομάδα.
Η ομάδα με Ταίρι αντί Τζακσον, Χουγκαζ, και ένα 5αρι δυνατό αντί του Μαρβιν, θα ήταν σε ισχυρή θέση για 3η ...
Η είσοδος του Μπεβερλι κατέστρεψε την ομάδα.
Η ομάδα με Ταίρι αντί Τζακσον, Χουγκαζ, και ένα 5αρι δυνατό αντί του Μαρβιν, θα ήταν σε ισχυρή θέση για 3η ...