Αναζήτηση για περισσότερες από 1532 εγγραφές

Return

από leomatos88
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Τι να πει κανείς για το ότι βάζει φωτογραφία από το ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός (προφανώς), όπου για συγκεκριμένο λόγο ήταν άδεια τα δημοσιογραφικά.
Τι να πει κανείς για το ότι πιστεύει (;) ότι ένα ματς ΠΑΟΚ - αεχ, ή και οποιοδήποτε του ΠΑΟΚ, αφορά μόνο τους αρδ της Θεσσαλονίκης.
Και τι να πει κανείς που ...
από eorptol1
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:23
Jump to forum
Jump to topic

Αηδία κατάντησε.
Κλείσε και τα σχόλια.
Παραμονές αγώνα.
Πολύ σκόνη σηκώθηκε στην ΚΑΕ, ας πετάξουμε και λίγο στην ΠΑΕ.

https://i.postimg.cc/D0Zrg8Zd/Screenshot-20260512-165207-2.jpg

υπαρχουν καποιοι ντεμεκ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΑΡΔ που σιχαινομαι ποιο πολυ απο τους γαβρους και τους χαρτινους γιατι ...
από astral
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:49
Jump to forum
Jump to topic

ε γενικά μετά από μια περίοδο σχετικής ηρεμίας, οι Τελης φανς (aka "ΠΑΟΚ πανω από όλα") έχουν αφηνιάσει πάλι, ορμώμενοι από τη μεγάλη τους χαρά για την απώλεια του πρωταθλήματος, την ανάγκη που αισθάνονται να δικαιολογήσουν τις αλλοπρόσαλλες κινήσεις στην ΚΑΕ και παντα με τον "ΠΑΟΚ πανω από όλα ...
από GEOL
Πέμ 09 Οκτ 2025, 23:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Ο κλέφτης καρβέλας :mrgreen: ούτε για Λαμία κάνει. Τέσπα, Ιορδανία, Αίγυπτος, Ουζμπεκιστάν κλπ στο Μουντιάλ, ένα σωρό ομάδες που από την ανυπαρξία δούλεψαν και έκαναν βήματα μπροστά. Εμείς ακόμα παλεύουμε με σπυριάρη, πεναλτίδη, κουρμπέλη κλπ. Και έναν χαρτάκια κλόουν να παριστάνει τον προπονητή και ...
από Azrael
Δευ 03 Νοέμ 2025, 20:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Καλυτερα να μην πηγαινει κανενας δικος μας και επιβαρυνεται.
από pilotos
Τρί 27 Ιαν 2026, 19:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Αδέρφια ζείτε...
Τα χέρια τρέμουν. Τα δάχτυλα αρνούνται να χτυπήσουν τα πλήκτρα. Το σώμα μου έχει παραλύσει, έχει αδειάσει..
Μόνο η ψυχή έχει μείνει να ουρλιάζει βουβά. Γράφω με όση ψυχή απέμεινε, τα λόγια στέρεψαν στην άσφαλτο της Ρουμανίας.
"Δικέφαλε μου κάποτε για σένα έξι παιδιά φύγαν απ' τη ...
από Cylon-4
Τρί 27 Ιαν 2026, 20:48
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπαρχουν λογια.

Δυο πραγματα περνουν απο το μυαλο μου.

Το πρωτοσελιδο του "ΠΑΟΚΤΣΗ" μετα τα Τεμπη....
"Τα αδελφια μας δεν τα κλαιμε..... τα τραγουδαμε".

Ενα παλιο πανο που εγραφε....
" Αν επαιζες στον ουρανο, θα πεθαινα για να σε δω".

Καλο παραδεισο αδελφια.
από DonnieMcGrath
Παρ 13 Μαρ 2026, 22:54
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μετρήσουμε τους εγωισμους μας για το ποιος έχει δίκιο ποιος τα έλεγε κτλ κτλ. Όσοι έχουν έστω και ένα μικρό δείγμα κοινωνικής ευαισθησίας παρατηρούν σημάδια patterns συμπεριφορές που αποδεικνύουν σε τι αδιέξοδο βρίσκεται αυτή η γενιά και επομένως πόσο αποτύχαμε οι ...
από Dimitrisou
Παρ 13 Μαρ 2026, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή αλήθεια περιμένετε να αλλάξει κάτι;
Εδώ από το πρωί βγαίνει κόσμος του Άρη στα σοσιαλ και προσπαθεί να καλύψει το τι έγινε για να μην συγκριθεί με του Άλκη και δουν ότι είναι ίδιοι...μην χάσουν το ηθικό πλεονέκτημα που έχουν στο μυαλό τους...αυτός είναι ο κόσμος και δεν αλλάζει...
Η δική μου ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Σάβ 14 Μαρ 2026, 10:01
Jump to forum
Jump to topic

Είναι τρομακτικό το γεγονός να μαθαίνουμε τα πάντα για το παιδί που δολοφονηθηκε
και κανείς να μην ασχολείται με το δολοφόνο. Ακούμε για ενέδρα, για ξύλο και για τυχαία μαχαιρια.

Για αυτόν εκτός από το ότι ήταν
οργανωμένος οπαδός του ΑΡΗ δεν ξέρουμε τίποτε.
Μόνο κάπου γράφτηκε ότι έχει συμμετάσχει ...
από nunies4
Σάβ 14 Μαρ 2026, 10:26
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω τι ήταν το παιδί και ποια η δράση του (οπαδικη και μη). Δεν κατοικώ στην πόλη για να έχω γνώση (αν και να κατοικούσα δεν νομίζω και πάλι να γνώριζα τα συνδεσμιακα).
Όμως θα πω κάτι προς συνοπαδους που δίνουν "ελαφρυντικά" στην δολοφονία.
Αυτή η συντονισμένη προσπάθεια με τρομερή βιασύνη να ...
από Σουριναμέζος
Σάβ 14 Μαρ 2026, 11:30
Jump to forum
Jump to topic

Textbook racism η κάλυψη του γεγονότος από τα μεγάλα αθλητικά και ειδησεογραφικά μέσα της χώρας στην οποία έχει προσφύγει ο ΠΑΟΚ, Just another kid from the projects.

Καλή δύναμη στους οικείους του
από danirifle
Σάβ 14 Μαρ 2026, 12:15
Jump to forum
Jump to topic

μάγκες μου τα πράγματα όλο και χειρότερα θα γίνονται, μην αυταπατάστε
η πορεία της κοινωνίας μας πάει με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό και ο γκρεμός είναι ο μηδενισμός της αξίας της ανθρώπινης ζωής

η ακραία βία και ο φόνος έχουν μπολιαστεί για τα καλά στα μυαλά των περισσότερων και έχουν γίνει ...
από Maklaz
Σάβ 14 Μαρ 2026, 12:25
Jump to forum
Jump to topic

Περίμενα και ακόμα περιμένω, απέχοντας συνειδητά από κάθε είδους πράξεις ή τυπάκια που βρωμιζουν την καθημερινότητα μας, την ζωή μας, τις οικογένειες μας, την ομάδα μας, τα πάντα μας.

Σε πρώτη ανάγνωση, ενας άνθρωπος σκότωσε έναν άλλο άνθρωπο, εγώ σκουπίδι δεν θα γίνω εργαλειοποιώντας και βάζοντας ...