Βρίσκετε πάντα τον τρόπο παρά πολλοί, να γίνεται το κλίμα εδώ μέσα εντελώς τοξικό και καθόλου φιλόξενο για ποιοτικη συζήτηση. Και δεν μιλάω ούτε για τους μεν, ούτε για τους δεν, ούτε διαχωρίζω.
Ας κάνουμε λίγο αυτοκριτική όλοι μας.
Έχουν έρθει παίκτες στην Θεσσαλονίκη, έχουν περάσει ιατρικά και ...
Η αναζήτηση βρήκε 69 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:01
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Δε ξερω για εσας.
Εγω κουραστηκα.
Εγω κουραστηκα.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πιο αστείο ξέρετε ποιο είναι όμως;
Ότι θα πάρουμε και νταμπλ στο τέλος.
Ότι θα πάρουμε και νταμπλ στο τέλος.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Διαβαζω καποιες αποψεις που εν μερει μπορω να τις δικαιολογησω καπως και τις κατανοησω, καθως ενταξει, οπαδοι ειμαστε και θελουμε να εχουμε μια καλη ομαδα και ενα καλο γηπεδο, αλλα λιγο να βλεπουμε τα πραγματα ως εχουν και οπως εξελισονται.
Δεν ειναι δυνατον να ειναι ενταξει ο Σαββιδης με αυτη την ...
Δεν ειναι δυνατον να ειναι ενταξει ο Σαββιδης με αυτη την ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αν κανει συνεντευξη τυπου ο Ιβαν μετα απο τοσο καιρο και με ολα αυτα που διαδραματιζονται, ξεχαστε τις μεταγραφες.
Θα μιλαει μεχρι τον Σεπτεμβριο σιγουρα, οποτε ουτε πρασινα φωτα ουτε τιποτα δεν θα εχει.
Θα μιλαει μεχρι τον Σεπτεμβριο σιγουρα, οποτε ουτε πρασινα φωτα ουτε τιποτα δεν θα εχει.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 09:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Υπο κανονικες συνθηκες θα ημουν παρα πολυ χαρουμενος με αυτη την εξελιξη, γνωριζοντας φυσικα οτι μια ανανεωση ποδοσφαιριστη δε σημαινει αυτοματα και οτι δε πωλειται.
Αλλα προσπαθω να καταλαβω το "γιατι" επρεπε να φτασουμε σε σημειο οριακο για να γινει αυτη η ανανεωση και δε βρισκω λογικη απαντηση.
Αλλα προσπαθω να καταλαβω το "γιατι" επρεπε να φτασουμε σε σημειο οριακο για να γινει αυτη η ανανεωση και δε βρισκω λογικη απαντηση.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 04 Αύγ 2025, 09:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνωμη για το οφτοπικ, που δεν ξερω κι αν ειναι, καθως ακουστηκε και για εμας ο Σερβος.
Εδω θα ειμαστε του χρονου τετοια εποχη να συζηταμε στο τοπικ των αντιπαλων για το πως προσπαθει να απεμπλακει η αεκ απο το μεγαλο συμβολαιο του Γιοβιτς, οπως με Λαμελα, οπως με Μαρσιαλ...
Και δε το λεω ...
Εδω θα ειμαστε του χρονου τετοια εποχη να συζηταμε στο τοπικ των αντιπαλων για το πως προσπαθει να απεμπλακει η αεκ απο το μεγαλο συμβολαιο του Γιοβιτς, οπως με Λαμελα, οπως με Μαρσιαλ...
Και δε το λεω ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι λυπηρα καποια πραγματα που γραφονται εδω μεσα για την ομαδα και τους παικτες.
Αντε να τελειωνουν οι μεταγραφες, να ξεκινησουν τα παιχνιδια, να εξαφανιστουν καμια 30αρια λογαριασμοι απο το φορουμ, μηπως και γινει λιγο ποδοσφαιρικη κουβεντα βασει δεδομενων.
Αντε να τελειωνουν οι μεταγραφες, να ξεκινησουν τα παιχνιδια, να εξαφανιστουν καμια 30αρια λογαριασμοι απο το φορουμ, μηπως και γινει λιγο ποδοσφαιρικη κουβεντα βασει δεδομενων.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Πω ρε πυστη μου, χειρότερα από κάτι σελιδες με 15χρονα στο φεισμουκ.
Τι μαζοχισμός είναι αυτός να υπομένεις όλον αυτόν τον αχταρμα για μερικά αξιόλογα ποστ
Ετσι νιωθω κι γω. Κανονικος μαζοχισμος. Αλλα δε φταινε ουτε ολοι αυτοι που γραφουν οτι γραφουν εδω περα, αλλα ουτε κι γω στην τελικη.
Ο ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Φρουρα, φρουρα, φρουρα.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 13:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Να δειτε που τελικα εως τελος Αυγουστου θα φερουμε τρια φορ και ουτε ενα δε θα ειναι ο Κεντιρα και δε θα ξερουμε πως να το διαχειριστουμε.
- Τρί 05 Αύγ 2025, 08:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα πραγματικα.
Γουλια καφε δε πιωθηκε.
Γουλια καφε δε πιωθηκε.
- Τρί 05 Αύγ 2025, 08:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Να μη γραψεις δηλαδη κατι δε παιζει ρε Μακη;
Εχετε υπογραψει καποιο συμβολαιο με ρητρες για ελαχιστα ημερησια ποσταρισματα;
Το ξερουμε οτι θελουμε 3 προσθηκες στον αξονα κι εμεις και η διοικηση και ο Λουτσεσκου και οι αντιπαλοι μας.
Και η γατα μου, που εχω στο αβαταρ μου, μου το ανεφερε προχθες.
Εχετε υπογραψει καποιο συμβολαιο με ρητρες για ελαχιστα ημερησια ποσταρισματα;
Το ξερουμε οτι θελουμε 3 προσθηκες στον αξονα κι εμεις και η διοικηση και ο Λουτσεσκου και οι αντιπαλοι μας.
Και η γατα μου, που εχω στο αβαταρ μου, μου το ανεφερε προχθες.
- Τρί 05 Αύγ 2025, 08:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατι το αλλο; Κουκακη σοκαλατουχο παιρνεις (να θυμηθεις και τα νιατα σου), ή θα χεστεις πανω σου;Kabamaru11 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 08:50 Τετοια ωρα,για εμας τους κακουργους που καμουμε διακοπες,η ερωτηση στο αδειο μας τσερβελο ειναι μια.
Με κρεμα η με τυρι;Η μηπως μια κ μια γιατι ειμαστε πειναλες;