Η αναζήτηση βρήκε 68 εγγραφές
- Παρ 27 Ιουν 2025, 12:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Ο Frans van Rooij παει για ενα αρχικο ρεκορ στα likes του νεου forum με αυτα που γραφει.
- Δευ 30 Ιουν 2025, 11:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Ρε σεις ειλικρινα, δεν εχω κανενα θεμα με τον Νικο Τοσκιτση. Να ειναι καλα ο ανθρωπος να κανει την δουλεια του - οπως πιστευει οτι πρεπει να την κανει - αλλα δε γινεται να φερνουμε αρθρα του προς σοβαρη συζητηση, ειναι κριμα να ριχνουμε τοσο πολυ το επιπεδο της νοημοσυνης μας.
Το ζηταω σαν χαρη ας ...
Το ζηταω σαν χαρη ας ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Τα χόρτα τα έκοψαν ή θα φάμε κανένα πρόστιμο και θα κοπεί η μεταγραφή του φορ;
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Δωσε μου δυο καππα ρο σε τριγωνικο ρανταρ.
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
@Patron Φουσεκης Φουσεκης, Φι Φι Φι, πως λεμε φακα; Φι. Φυσαλιδα..
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπήκα να διαβάσω τι παίζει από νέα, μήπως έγραψε τίποτα κανένας prist ή κανένας Ολλανδός, αλλά πάλι για Φουσέκη με κόβω.
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι μερικοι μερικοι εδω μεσα που εχουν και "σοβαρη πενα" τρομαρα τους, που ειναι ειδικοι στο να φιτιλιαζουν με σεναρια και πρακτικες Ραπτοπουλου και μετα να το παιζουν θιγμενοι και Παναγιες. Σιγανοπαπαδιες τους λεμε αυτους στο χωριο μου. Και δεν εχω καν χωριο.
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Πανω σε ποιο θεμα καθομαστε και συζηταμε ακριβως τωρα;
Και βασικα ποιος ειναι ακριβως ο σκοπος της ανακοινωνσης του Α.Σ.;
Ενημερωθηκαμε οτι ενας ανθρωπος που ειναι απο τους πιο πλουσιους Ελληνες, εχει παρκαρισμενα 250.000.000€ σε μια ελεβτικη τραπεζα.
Οκ. Και;
Και βασικα ποιος ειναι ακριβως ο σκοπος της ανακοινωνσης του Α.Σ.;
Ενημερωθηκαμε οτι ενας ανθρωπος που ειναι απο τους πιο πλουσιους Ελληνες, εχει παρκαρισμενα 250.000.000€ σε μια ελεβτικη τραπεζα.
Οκ. Και;
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εν τω μεταξυ ηρθε και ο Θοδωρης Καρυπιδης στην Θεσσαλονικη σημερα.
Τρεις δισεκατομμυριουχοι σε μια τοσο μικρη πολη ταυτοχρονα, παιζει να εχουμε καποιο ρεκορ γκινες εδω περα;
Τρεις δισεκατομμυριουχοι σε μια τοσο μικρη πολη ταυτοχρονα, παιζει να εχουμε καποιο ρεκορ γκινες εδω περα;
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Λογικά πρέπει να έκανε και ο ίδιος τον καθιερωμένο αγιασμό της σεζόν. Γλίτωσε και το έξοδο του παπα η κουφάλα.
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 10:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Μια ερωτηση προς οσους βλεπουν με καλο ματι την προσεγγιση του Μυστακιδη, το οποιο προφανως δεν το κρινω, πλην ομως μου αρεσει παντα να μιλαμε με δεδομενα.
Ειναι ξεκαθαρο οτι ενα συγκεκριμενο μεσο εχει αναλαβει εναν ρολο αποδομησης του Σαββιδη, της δυναμης του και τον προθεσεων του και αντιστροφα ...
Ειναι ξεκαθαρο οτι ενα συγκεκριμενο μεσο εχει αναλαβει εναν ρολο αποδομησης του Σαββιδη, της δυναμης του και τον προθεσεων του και αντιστροφα ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν από 2 ώρες πέρασε ο Λουτσεσκου από το μαγαζί καλημέρα κοουτς , καλημέρα.
Δεν μιλάμε δεν είναι πελάτης αλλά χαιρετιομαστε εδώ και χρόνια.
Πάω να κάνω μια δουλειά πιο πάνω και τον βλέπω έξω από το Ηλέκτρα Παλάς στο παγκάκι μες τον ήλιο να κάθεται και να μιλάει στο τηλέφωνο έντονα και με ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε να ερχεται, αλλα για ονομα του Θεου, μη το κανει συνηθειο αυτο με το ελικοπετρο μεσα στο γηπεδο και σκαει μυτη ετσι καθε φορα.
Εχουμε και αντιπαλες ομαδες που τρομοκρατουνται ευκολα.
Εχουμε και αντιπαλες ομαδες που τρομοκρατουνται ευκολα.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 00:15
- Jump to forum
- Jump to topic
blackzi έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 23:18 Έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι ο αυτιάς που λέει ο priest δεν είναι φορ..