Αναζήτηση για περισσότερες από 1271 εγγραφές

Return

από leomatos88
Σάβ 25 Οκτ 2025, 15:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Πάμε πάλι, γιατί θα πρέπει να μην κουραστούμε να λέμε τα αυτονόητα.

Εξαρχής το ιδανικό θα ήταν να έχτιζε ο Ιβάν Σαββίδης το γήπεδο, αξιοποιώντας όμως όσο γίνεται, για λόγους ισονομίας, την κρατική επιχορήγηση κι ενδεχομένως βρίσκοντας ο ίδιος ιδιώτες της επιλογής του που να θέλουν να συνδράμουν ...
από iremidynami 4+
Σάβ 25 Οκτ 2025, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Πάμε πάλι, γιατί θα πρέπει να μην κουραστούμε να λέμε τα αυτονόητα.

Εξαρχής το ιδανικό θα ήταν να έχτιζε ο Ιβάν Σαββίδης το γήπεδο, αξιοποιώντας όμως όσο γίνεται, για λόγους ισονομίας, την κρατική επιχορήγηση κι ενδεχομένως βρίσκοντας ο ίδιος ιδιώτες της επιλογής του που να θέλουν να συνδράμουν ...
από tolis14
Κυρ 26 Οκτ 2025, 13:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Προς το κλείσιμο της συζήτησης, ο Τόμας μάς έδωσε και μία… ιδέα από τον Ιβάν Σαββίδη:

“Ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, με πολύ σεβασμό πάντα. Εγώ δεν το περίμενα, αλλά πάντα είναι κοντά στην ομάδα. Παρ’ ότι ήταν μακριά, πάντα προσπαθούσε να είναι κοντά στον ποδοσφαιριστή, να μας δίνει αγάπη, δύναμη ...
από Equalizer
Κυρ 26 Οκτ 2025, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

Ας το πάρουν αυτό οι γνωστοι που λένε τα γνωστά έχοντας πάντα την κάλυψη "α εγώ οπαδός είμαι δικαιούμαι να λέω ότι παπαριά μου κατέβει, μην υπερασπίζεσαι δισεκατομμυριούχους" και να το κάνουν ότι τους ευχαριστεί
από giapas
Κυρ 26 Οκτ 2025, 17:52
Jump to forum
Jump to topic

Τον αποκαλεσε ο μπαρλοου δισεκατομμυριουχο που συναγωνιζεται με έναν άλλο δισεκατομμυριουχο. (Μεγάλη απογοητευση).

Και συμφώνησε ο Τζος (καμια έκπληξη) κι ο καταραμένος (μεγάλη έκπληξη).

Μακάρι όλοι οι δισεκατομμυριουχοι να βάζανε ψυχή στις ομάδες τους, όπως ο Ιβαν.

Να μη σωσω να μου βγει ξανα ...
από Psaras
Τετ 29 Οκτ 2025, 11:25
Jump to forum
Jump to topic

Και τώρα που πέρασε το μνημόνιο, δεν βρίσκει χρόνο για νέο ραντεβού;
από Psaras
Τετ 29 Οκτ 2025, 12:20
Jump to forum
Jump to topic

Όχι αποκλειστικά. Και λέω "αποκλειστικά" γιατί δεν έδειχνε κιόλας ότι καιγόταν, ούτε έκανε κάποια κίνηση να πεις "κοίτα, πιέζουν για το Καυτανζόγλειο ή για τη χρηματοδότηση από το δημόσιο και η ΠΑΕ κρύβεται".
Απ’ ό,τι φαίνεται πάντως, ο ΑΣ φταίει σίγουρα για την καθυστέρηση τους τελευταίους 3-4 ...
από Guitarman
Τετ 29 Οκτ 2025, 13:44
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι ο ΑΣ έχει διαρρεύσει ότι έχουν κατασταλλάξει στο τελικό κείμενο του μνημονίου (μετά από ψηφοφορία) αλλά δεν το στέλνει στην ΠΑΕ και θα πρέπει να κατηγορήσουμε την ΠΑΕ ότι δεν τους "κυνηγάει" με ξεπερνάει...
από jibbie
Τετ 29 Οκτ 2025, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα.

Το ότι ακόμη ψάχνουμε ευθύνες της ΠΑΕ για την όποια καθυστέρηση στην υπογραφή του μνημονίου μόνο εμπάθεια προς την ΠΑΕ δειχνει. Καμία λογική σε κάτι τέτοιο, ότι και να λέτε. Τα γεγονότα και μόνο, αδιαψευστος μαρτυρας. Την αγάπη μου.
από Andrew R
Τετ 29 Οκτ 2025, 16:24
Jump to forum
Jump to topic

Ποια deadlines ρε παιδιά; Σε ποιο υπόβαθρο; Τέλος πάντων πραγματικά δεν καταλαβαίνω την κατανάλωση ενέργειας όλους αυτούς τους μήνες εδώ μέσα.

Πρότζεκτ γήπεδο δεν υπάρχει επί της ουσίας.

Δεν μπορεί να χτιστεί γήπεδο με αυτές τις συνθηκες. Η ζήτηση από ολους είναι προσχηματική , ένα κομμάτι ...
από Montrealiotis
Τετ 29 Οκτ 2025, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

Για να βγει άκρη πρέπει να αλλάξει το ΔΣ του ΑΣ.
Έπρεπε να είχε αλλάξει με την παραίτηση του προέδρου του. Είναι αδιανόητο το ότι δεν προκυρηχθηκαν εκλογές.

Για να προχωρήσει ένα τέτοιο έργο πρέπει να υπάρχει σύμπλευση και από τις δυο μεριές. Και από τους δύο, αυτος που πρέπει, καταρχήν, να αλλάξει ...
από Equalizer
Τετ 29 Οκτ 2025, 18:03
Jump to forum
Jump to topic

1. Το να λέει οποιαδήποτε από εμάς ότι έχει εμπειρία και άποψη από έργα, αλλά να δυσκολεύεται να πιστέψει ότι οι κυβερνήσεις εκβιάζουν, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Ή το ένα συμβαίνει, ή το άλλο. Βρίθει παραδειγμάτων η ιστορία του τόπου. Τόσο γενικά όσο και ειδικά για γήπεδα.

2. Έχω βάλει επιστήμονες, Τζπτ, και ...
από Andrew R
Τετ 29 Οκτ 2025, 19:53
Jump to forum
Jump to topic

Συγνωμη αλλα αυτα ειναι χαζομαρες. Εβγαινε πριν 10 μερες φωτογραφιες ο Βρουτσης με τον Αγγελο ,δηλωνε οτι ολα ειναι καλα και μου λες οτι αν βγαλει αδεια ο Ιβαν ,εχει δεσμευσει λογαριασμους,εχουν βγει σχεδια και ειναι ετοιμες να μπουν οι μπουλντοζες θα του πουν σε προεκλογικη περιοδο οχι δεν σου ...
από tolis14
Πέμ 30 Οκτ 2025, 19:29
Jump to forum
Jump to topic

Αρχίσαμε... Δε θα δίνει λέει το Καυτατζόγλειο η κυβέρνηση!!! :lol: :lol: :lol:

Ούτε οι ίδιοι οι φρουροί του Σαββίδη δεν πιστεύουν πως πρόκειται να κάνει γήπεδο ποτέ! :lol:

Φυσικά θα φταίει πάντα κάποιος άλλος...

Πέρνα το , ρε equalizer. Δε βαριέσαι να επαναλαμβανουν όλοι αυτά που ...
από Taseos
Πέμ 30 Οκτ 2025, 19:57
Jump to forum
Jump to topic

Απαντάτε όλοι σε ένα nickname το οποίο δεν σχολιάζει αγώνες δεν χαίρεται δεν πανηγυρίζει. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε για το θεαθηναι. Το έκανα και εγώ κάποτε. Έμεινε μόνος του ο άνθρωπος. Και μόνο που όλοι εξαφανίστηκαν και αυτός έστω και ελάχιστα συνεχίζει έχει ρισπεκτ από μένα. Μπράβο SWIFT