Η αναζήτηση βρήκε 730 εγγραφές
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Εγώ πιστεύω πως ο Χατζοπουλος θα πάρει στο τέλος όποια απόφαση είναι απαραίτητη και για το καλό του ΠΑΟΚ.
Τώρα εντάξει , εγώ βρίσκω ύποπτο το timing να εμφανίστηκαν αμερικανοί τόσο ενεργά αμέσως μετά το ενδιαφέρον Μυστακίδη αφού πρώτα είχε γραφτεί ότι δεν είχε τελεσφορήσει το ενδιαφέρον τους ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Οταν ο Χατζοπουλος χοροπηδουσε στα τσιμεντα της Τουμπας διπλα μας, ο θεσσαλονικεας αραζε στα σαλε της των Ελβετικων Αλπεων.....
Και ο ιβαν έβλεπε τα highlights του Κούδα στο Ροστοφ και οι αμερικανοί τραγουδούσαν «χιλιόμετρα κάναμε πάλι»..
Με την διαφορα, οτι το τι εχει κανει ο Ιβαν ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλλο ενα πρωτοσελιδο εμετος.......
Να τους ενημερωσει καποιος οτι για τα 16 χρονια διοικησεων πρωτοδικειου, υπολογος ειναι ο Κατσαρης και η παρεα του Λακκωματος και οχι ο Χατζοπουλος που εσωσε την ομαδα απο την διαλυση.
Να τους ενημερωσει καποιος οτι για τα 16 χρονια διοικησεων πρωτοδικειου, υπολογος ειναι ο Κατσαρης και η παρεα του Λακκωματος και οχι ο Χατζοπουλος που εσωσε την ομαδα απο την διαλυση.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 09:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ο ιβαν έβλεπε τα highlights του Κούδα στο Ροστοφ και οι αμερικανοί τραγουδούσαν «χιλιόμετρα κάναμε πάλι»..
Ρε συ Odi γιατί αυτή η επιθετικοτητα? Ο άνθρωπος λέει ότι μεταξύ Χατζόπουλου και Μυστακίδη εμπιστεύομαι τον πρώτο (άρα είμαι βέβαιος ότι ο Χατζό θα πάρει την απόφαση με γνώμονα ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Με κατι τετοια εμετικα πρω(κ)τοσελιδα,αντι να μου φανει σουπερ ντουπερ λυση ο Μυστακιδης,φερνει το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα.ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ,πληρη εμπιστοσυνη στον Χατζοπουλο,ας δωσει αυτος την ομαδα εκει που θα ειναι καλυτερα.
Υ.Γ. Μπαρκα ρε μ@λακα,λειπει το παρεακι σου εδω μεσα......να εισαι καλα ...
Υ.Γ. Μπαρκα ρε μ@λακα,λειπει το παρεακι σου εδω μεσα......να εισαι καλα ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως φίλε psykoman η πλατιά μάζα των απόψεων εδώ μέσα δεν αναφέρεται στα γεωπολιτικά αλλά στα ενδοοικογενειακα και τι πιθανές συγκρούσεις θα φέρουν οι οποίες βλέψεις του Τέλη για την κατασκευή του γηπεδου. Τα γεωπολιτικά βλέπω να παίζουν κυρίως όταν η κουβέντα πηγαίνει στο κατά πόσο άργησε ή όχι ο ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αν δω ότι αποσύρεται από την υπόθεση νέα Τούμπα τότε θά πιστέψω ότι πραγματικά θέλει να προσφέρει στο μπάσκετ,και όλα θά πάνε καλά ο καθένας στον τμήμα τού,αν δω πάλι να χώνεται στο γήπεδο λυπάμαι αλλά θά ισχύουν όλα όσα υποθηκαν και ότι το τρύπημα και η ανακατωσούρα θα συνεχιστεί....
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχετε καταλάβει άραγε ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι 2 διαφορετικά "μαγαζιά".
Προφανώς και πρέπει να υπάρχει καλή σχέση μεταξύ τους, αλλά δεν μπορεί οι εξελίξεις του ενός να επηρεάζουν τον άλλον.
Εγώ είμαι υπέρ της αγοράς από Μυστακίδη, όπως και οποιαδήποτε επιφανή επιχειρηματία που θα έρθει και θα ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσο αστείο που ξαφνικά βγάζουν όλοι μαζί άρθρα για το ''προφίλ''.
Σας βλέπουμε ρε τσομπάνηδες.
Πιο τσομπάνηδες φίλε Mngus, από αυτά που βιώσαμε με την εμφάνιση του κ. Μυστακίδη, δύσκολα θα βρούμε.
Από εκεί και πέρα, εκ των πραγμάτων καμία εμπιστοσύνη δεν μπορεί να υπάρχει ούτε σε κανέναν ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχετε καταλάβει άραγε ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι 2 διαφορετικά "μαγαζιά";
Προφανώς και πρέπει να υπάρχει καλή σχέση μεταξύ τους, αλλά δεν μπορεί οι εξελίξεις του ενός να επηρεάζουν τον άλλον.
Εγώ είμαι υπέρ της αγοράς από Μυστακίδη, όπως και οποιαδήποτε επιφανή επιχειρηματία που θα έρθει και θα ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρόβλημα ειναι ενα και ειναι απλό, ότι μέχρι τώρα εχουμε να κάνουμε με διαχειριστές -εκπροσωπους του κ. Μυστακίδη.
Οχι με τον ίδιο.
Κάπου γραφηκε ότι προσωπικά δεν τον πολυενδιαφέρει.
Είπε σ αυτόν τον Πετμετζα (πώς τον λένε), "εντάξει κάντε παιχνίδι, εγώ βάζω το χρήμα".
Κι όσο περνάει ο καιρός ...
Οχι με τον ίδιο.
Κάπου γραφηκε ότι προσωπικά δεν τον πολυενδιαφέρει.
Είπε σ αυτόν τον Πετμετζα (πώς τον λένε), "εντάξει κάντε παιχνίδι, εγώ βάζω το χρήμα".
Κι όσο περνάει ο καιρός ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Όση διαφορά είχε όταν μας τα κάνατε Ζέπελιν τόσα χρόνια για τον εξαφανισμένο Ιβάν την ώρα που η ΠΑΕ είχε απρόσκοπτη λειτουργία και ο Ιβάν καθημερινή επαφή με στελέχη και παίκτες και η ομάδα κατακτούσε τίτλους
Αλλά εκεί απαιτούσατε να "εμφανιστεί" στο πόπολο
Αλλά εκεί απαιτούσατε να "εμφανιστεί" στο πόπολο
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Θαναση κοψε τις δηλωσεις , τις "διαρροες". Κουβεντα σε κανεναν,στην εχουν στημενη τα τρ@βελια του μετρο.Οσοι στηριζουν σε εχουν εμπιστοσυνη.Και τελειωνουμε εδω.