Η αναζήτηση βρήκε 730 εγγραφές

Return

από Мир
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα εμφανιστει νέο προφίλ p.aris.3 συντομα.
από Equalizer
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:37
Jump to forum
Jump to topic

Όπως ήμουν αντίθετος σε ενδεχόμενη εμπλοκή του Ιβάν στο μπάσκετ έτσι είμαι και για τον Τέλη.
Στο μπάσκετ έχουν δημιουργηθεί δύο "αυτοκρατορίες" που δύσκολα κατεβαίνουν και έχουν ρίξει εδώ και χρόνια τεράστια ποσά. Και τα λεφτά που θα πέσουν από οποιαδήποτε άλλη ομάδα δύσκολα θα έχουν αντίκρυσμα ...
από keep_paokizein
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:38
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά όσοι χαλιούνται, που προφανώς το βλέπεις απ'τα μηνύματα, μπορούν να συνεχίσουν να ΜΗΝ έρχονται στο PAOK sports arena.
Δεν ερχόσασταν τόσα χρόνια, μην έρχεστε δεν τρέχει τίποτα.
Εμείς που τρέμαμε σε κάθε βολή του κάθε άμπαλου και μαζεύαμε νίκες μία-μία, ξέρουμε τι ζήσαμε.

Το μπάσκετ με το ...
από keep_paokizein
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:48
Jump to forum
Jump to topic

Να φανταστώ κάποιοι γελουσατε με τον ιδιο τροπο όταν εκείνο το δίωρο ο Ντελιας ήταν φευγατος.

Είτε αρέσει ειτε όχι η εμφάνιση - απειλή του Μυστακιδη, εξαφάνισε μεμιας τα σενάρια αρρωστου Ιβάν και στριμωγμενου από τον πόλεμο.

Και εμφανίστηκε και χρήμα ξόδεψε.

Αν είναι με τον Μυστακιδη στα πόδια ...
από Equalizer
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Οχι για όλους και οχι με τον ίδιο τρόπο

Σιγά μην κάτσω να υπερασπιστώ και πουστριλίκια στο όνομα ενός μαστραπά ρε μάγκες

Δεν είμαστε στα καλά μας

Αρης μια ζωή σε λέω με ψευδώς χοντρή φωνή, αν είναι ετσι
από Kabamaru11
Τρί 02 Σεπ 2025, 00:09
Jump to forum
Jump to topic

Πως τον πετσοκοψε ετσι τον Πανακα;Με το βαμβακι.
από Sera4
Τρί 02 Σεπ 2025, 07:23
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό εννοώ φίλε astral, τρύπημα είναι όρος για σένα και για μένα, τρύπημα είναι άμα πας να μου φας την γκόμενα.

Εκεί μιλάμε για μπίζνες εκατοντάδων μυρίων, δεν υπάρχουν τρυπήματα.
Και εσύ να είχες όλα τα λεφτά του κόσμου και να ήθελες να πάρεις τον ΠΑΟΚ, δε θα εσκαγες 250 μύρια σε αμκ. Θα ...
από jibbie
Τρί 02 Σεπ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Θα πω κάτι πάντα με σεβασμό στα μπασκετικά μέλη του φόρουμ τα οποία νοιωθω στο έπακρο γιατί έτσι μεγαλώσαμε. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς σας, είναι απλά η άποψη μου.

Ο ιβαναρος είχε και έχει όραμα για την ΠΑΕ και δεν παρέκκλινε στο ελάχιστο από αυτό όσες πιέσεις και να του ασκήθηκαν για το ...
από Equalizer
Τρί 02 Σεπ 2025, 12:43
Jump to forum
Jump to topic

Ε ρε λαστιχο που γινεται η ηθικη...Το εχω ξαναγραψει,ο Μυστακιδης ηρθε ενω η ΠΑΕ ειναι στα χερια δισεκατομμυριουχου και ειπε εστω και αν στοχος ειναι η αποκτηση της ΠΑΕ,οτι ειναι διατεθειμενος να ξεβαλτωσει το προτζεκτ του γηπεδου, ριχνοντας αμεσα ενα ποσο της ταξης των 150 μυριων και ειναι ...
από Guitarman
Τρί 02 Σεπ 2025, 13:32
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε joshua πήγε ο ασ γαυρος να κόψει τον Κοκκαλη όταν έκανε το καραιταβλι? (με κρατικά λεφτά μη ξεχνιομαστε). Δεν έριξε ο ΑΣ πόρτα στον Ιβάν την πρώτη φορά που επιχειρείσε να πάρει την ομάδα (και καλώς κατά την γνώμη μου)? Τι ακριβώς προσπαθείς να συγκρίνεις εδώ? Έχει κάνει ο άλλος τον ΠΑΟΚ ΠΑΟΚΑΡΑ ...
από Psagmenos4
Τρί 02 Σεπ 2025, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Ενημέρωση που έχω εγώ για το θέμα είναι ότι Ο Ιβάν μέσω του Γιώργου Σαββίδη ήθελε να μπει σφήνα στην ΚΑΕ μέσω των δανείων που έχει δώσει. Κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα γίνει αφού οργανωμένοι και ανθρώποι του ΠΑΟΚ με κύρος που στηρίζουν Σαββίδη τον προέτρεψαν να μην κάνει τέτοια κίνηση. Τίποτα δεν έχει ...
από Kabamaru11
Τρί 02 Σεπ 2025, 14:09
Jump to forum
Jump to topic

Μακαρι ολες οι πληροφοριες σου να ειναι αληθης.
από Equalizer
Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:06
Jump to forum
Jump to topic

Αμερικάνε έλα μας έχει πιάσει τρελα

Όχι ε; Too soon?
από astral
Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:18
Jump to forum
Jump to topic

Μπορεί να συμφώνησαν κρυφά με τον αμερικανο και να πουν στον τέλη να περιμένει μέχρι το Δεκέμβρη για να βάλουν μια επιτροπή να τον απορρίψει.
Απαράδεκτα πράγματα λέω εγώ.
από eorptol1
Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:26
Jump to forum
Jump to topic

tenten4GT έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:20 Εντάξει αυτό που είπε ο χατζοπουλος ούτε την πρωταπριλιά το λένε χαχχαχα άκου επενδυτής από Αμερική ,ναι κ αύριο θα μπει κ ένας από την Κίνα χαχα.
Εσύ όταν πρωτακουσες ότι θα αναλάβει ένας θεσσαλονικευς δισεκατομμυριούχους από Ελβετία τι είπες ?