Σαν να κλέβω εκκλησία είναι.
Η αναζήτηση βρήκε 332 εγγραφές
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Βαρυ κορμι 7 Αυγουστου δεν επαιξε μπαλα ποτε. Πιο πολυ με ανησύχησε η εμφανιση του Καμαρα και του Οζντοεφ, παρα η δικια του.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Απελπιστική εικόνα εγώ δεν είδα πάντως. Από τα τρία χαφ που χρησιμοποιήθηκαν, ο μόνος που έπαιξε, αναλογικά πάντα με τις δυνάμεις που είχε.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
δεν ξέρω τι φαίνεται απο την τβ αλλα σήμερα ...τον αγώνα...που έκανε ο τσάλωφ αν τον έκαναν και οι 3 απο πίσω του ....ταισον ντελιας και ζιβκο...η πρόκρηση θα είχε τελειώσει απο σήμερα...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Να τον κρίνω πάνω σε τί?
Όποτε έπρεπε να παίξει και να σπάσει μπάλα το έκανε χωρίς λάθη.
Η ομάδα δεν κατάφερε ποτέ να κάνει υπεραριθμια στα άκρα και να βγάλει έστω και μια σωστή παράλληλη.
Να τον κράξω γιατί? επειδή ο ζιφκοβιτς έβγαλε το παιχνίδι χωρίς μισή σωστή ενέργεια?
Επειδή ο Τάισον δεν ...
Όποτε έπρεπε να παίξει και να σπάσει μπάλα το έκανε χωρίς λάθη.
Η ομάδα δεν κατάφερε ποτέ να κάνει υπεραριθμια στα άκρα και να βγάλει έστω και μια σωστή παράλληλη.
Να τον κράξω γιατί? επειδή ο ζιφκοβιτς έβγαλε το παιχνίδι χωρίς μισή σωστή ενέργεια?
Επειδή ο Τάισον δεν ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Ζηλεψες τον πηλιο και το μανταλο χθες ε;loukas karadimos έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 09:42 οταν του κανουμε κριτικη πολλες φορες τον σκεφτομαι με το ροστερ του ζελου και της χαρτινης και με πιανει τρομος
Παιδες, σταματηστε να κανετε το ασπρο μαύρο.
Το ροστερ οτι κι αν ειναι, επαιξε πολυ πολυ κατω απ'την αξία του και χθες.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:30
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Όχι marsantos, δε με ενδιαφέρει αν στο τέλος γινόμαστε ομάδα ή όχι, το καλοκαίρι παίζονται οι πιο σπουδαίοι οικονομικοί στόχοι της ομάδας και δεν αντέχω να παίζω τα εκατομμύρια στο νήμα κάθε χρονιά. Να ξέραμε μόνο πόσο μας στοίχισαν οι χ ψ Λέφσκι, Έστερσουντς, Μάλμε κλπ.
Η ομάδα μπορεί να ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Καλώς ήρθες στην καλύτερη ομάδα της Ε.Ε.!!
Να είσαι υγιής και ...εύστοχος!
Να είσαι υγιής και ...εύστοχος!
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 1. Jiri Pavlenka
Πως γινεται να σε αφησε ελευθερο η βερντερ 1/7 και 30/9 να κατέληξες σε εμας.
Τυχη βουνό ειχαμε.
Τοσα λεφτά σε τοσα παλτα και ηρθες εσυ τζαμπα στο παρα πεντε, εμεινες 1 χρονο στη σκια του κοταρσκι και μας εκανες να τον ξεχασουμε κατευθείαν.
Τυχη βουνό ειχαμε.
Τοσα λεφτά σε τοσα παλτα και ηρθες εσυ τζαμπα στο παρα πεντε, εμεινες 1 χρονο στη σκια του κοταρσκι και μας εκανες να τον ξεχασουμε κατευθείαν.
- Παρ 15 Αύγ 2025, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ είναι το τοπικ του εμμονικου που θάβει τους έλληνες και τους μικρούς και χθες έπαιξαν Μιχαϊλίδης , Πέλκας, Ντελιας, Μύθου και Χατζιδης σε ματς ζωής και θανάτου;
Εισαι αδικος, ελληνες εχει αναγκαστικα φετος η ομαδα γιατι εχουν αλλαξει οι κανονισμοι εντος και εκτος συνορων.
Ειδαμε και τις ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Στη τελευταία ερώτηση με συγκίνησε ο μπαγασας...
Να ξέρετε εκτός από τις μανουλες των άλλων , θα κλάψουμε και εμείς για αυτόν τον παίκτη.
Είμαι 150% σίγουρος ότι θα πιάσει ο παίκτης... Ο Θεός να τον έχει γερό!
Να ξέρετε εκτός από τις μανουλες των άλλων , θα κλάψουμε και εμείς για αυτόν τον παίκτη.
Είμαι 150% σίγουρος ότι θα πιάσει ο παίκτης... Ο Θεός να τον έχει γερό!
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιώργαρε φαίνεσαι πολύ καλό παιδί με καλλιέργεια πρώτα απ όλα!
Είμαι σίγουρος ότι θα δίνεις τα πάντα για την ομάδα και θα βάλεις πολλά γκολ φέτος!
Καλή αρχή! Όλος ο λαός του ΠΑΟΚ μαζί σου!
Είμαι σίγουρος ότι θα δίνεις τα πάντα για την ομάδα και θα βάλεις πολλά γκολ φέτος!
Καλή αρχή! Όλος ο λαός του ΠΑΟΚ μαζί σου!
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Με εντυπωσίασε ο τρόπος που μιλάει. Έχει φοβερή αυτοπεποίθηση και ωριμότητα. Εύχομαι υγεία και όλα θα πάνε καλά!
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Τεράστια ωριμότητα σαν άνθρωπος, προσωπικά με έχει κερδίσει εδώ και αρκετά χρόνια που ακολουθώ την πορεία του. Νομίζω ότι θα περάσει πολύ ωραία εδώ και εμείς μαζί του.
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Με εξέπληξε ευχαριστα το βιντεο του. Εξωαγωνιστικα ανεβηκε στα ματια μου αρκετα. Τα υπολοιπα στο γηπεδο.