Η αναζήτηση βρήκε 730 εγγραφές

Return

από george188
Κυρ 07 Σεπ 2025, 12:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Το μπουρδελο που γινόμαστε κάθε φορά που βγαίνει οποιαδήποτε ειδηση για αλλαγή σε ιδιοκτησιακό καθεστώς και η καχυποψία που επικρατεί είναι 100% δικό σας επίτευγμα, κανενός άλλου ( για τον ΑΣ μιλάω)
από abc_o_ karpouzas
Κυρ 07 Σεπ 2025, 13:06
Jump to forum
Jump to topic

Τα περισσότερα...nikename....εδω μέσα που τελειώνουν σε....4....εχουν κάποιο ζήτημα η παρατηρώ λαθος;
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Κυρ 07 Σεπ 2025, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

Το όλο θέμα με την ΚΑΕ Μυστακίδη και Αμερικάνους δείχνει τελικά εδώ στο Forum πως οι "γνήσιοι" και ηθικοί ΠΑΟΚτσίδες τελικά μάλλον δεν αγαπάνε τόσα αγνά όσο νομίζουν τον ΠΑΟΚ αλλά περισσότερο υποστηρίζουν τον πρόεδρο τού. Δεν εξηγείται διαφορετικά η ειρωνία και η τυφλή υποστήριξη σε πρόσωπα όταν ...
από trouman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 13:54
Jump to forum
Jump to topic

Αν απομονώσεις τα 5 χρόνια ανυπαρξίας του Σαββίδη σε όλα τα ζητήματα του ΠΑΟΚ τότε ναι θα μιλησιυσαμε για τρύπημα προδοσία και για πραγματική ντροπή στυλ συμπεριφορά του ΑΣ στον ευεργέτη του ΠΑΟΚ. Αν βάλεις όμως αυτά τα 5 χρόνια τότε η επιφύλαξη και οι ενέργειες για να βρουν επενδυτή για το γήπεδο ...
από eorptol1
Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:02
Jump to forum
Jump to topic

Εν τω μεταξύ τον Μυστακίδη δεν τον είδαμε ούτε από φοτο μια παλιά έχει από το πανεπιστήμιο:):)
από Azrael
Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:03
Jump to forum
Jump to topic

Το σκεφτομουν εχθες ρε Eorptol...Εχει ποσους μηνες που ακουγεται το ονομα του και εχουμε δει 2 μονο παλιες φωτος.
από Sera4
Κυρ 07 Σεπ 2025, 17:08
Jump to forum
Jump to topic

Το ξαναγράφω, πως επιβάλλεται πλέον ο απλός κόσμος του ΠΑΟΚ να παρέμβει σε αυτό το τσίρκο που διαδραματιζεται.

Δε γίνεται να παρακολουθούμε να καταστρέφονται τα όνειρα μας, από μια κλίκα.

Υπάρχουν άτομα της οικογένειας να βγουν μπροστα, Χατζόπουλος, Τσαλοπουλος, Μαλλιος, Αμοιριδης, Χασεκιδης και ...
από renegade
Κυρ 07 Σεπ 2025, 17:56
Jump to forum
Jump to topic

Αν απομονώσεις τα 5 χρόνια ανυπαρξίας του Σαββίδη σε όλα τα ζητήματα του ΠΑΟΚ τότε ναι θα μιλησιυσαμε για τρύπημα προδοσία και για πραγματική ντροπή στυλ συμπεριφορά του ΑΣ στον ευεργέτη του ΠΑΟΚ. Αν βάλεις όμως αυτά τα 5 χρόνια τότε η επιφύλαξη και οι ενέργειες για να βρουν επενδυτή για το ...
από Мир
Τετ 10 Σεπ 2025, 17:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Μια απλή αναζήτηση στο ιντερνέτο και βρίσκεις τα πάντα,

https://en.wikipedia.org/wiki/Glencore#Controversies

Το παράπονο που προκειπτει από πολλους ειναι το πόσο ΠΑΟΚ νιώθει ο υποψήφιος επενδυτής της νέας Τούμπας και ΚΑΕ, όταν χρησιμοποιούν "άγνωστοι" social farm για να βρωμισουν τον νυν ...
από Maklaz
Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:00
Jump to forum
Jump to topic

συγνωμη αλλα εγω ειμαι ΠΑΟΚ και στο μπασκετ και στο βολει και στη μπαλα .

μπασκετ και βολει ακουω καλα νεα και στη μπαλα δεν θα πεθανουμε ειναι η αληθεια χωρις φορ .

εσυ γιατι δεν εισαι χαρουμενος εορπολτ?

Προσεχώς μην ξεχάσεις να μας πεις ότι είσαι ΠΑΟΚ και στο χάντμπολ, με μια νέα χορηγία ...
από Sera4
Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:41
Jump to forum
Jump to topic

Βρε παιδιά , τι απαντάτε σε κάποιους που μπαίνουν και λειτουργούν και γράφουν σαν στημένοι, προκαλούν με ίσα λένε και γενικά φωνάζει το πράγμα. Κάντε μια προσπάθεια και μην ασχολείστε μαζί τους. Καμία απάντηση, όταν το πράγμα φωνάζει ότι ο άλλος ψάχνει σαματά ή Σαμάτα, ξέρω γω.

Πλέον πρέπει να ...
από Γερασίμου
Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:13
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ήταν μόνον ο μπούζας και κάποιοι σύνδεσμοι. Ήμασταν υπεύθυνοι και οι μέτοχοι που φάγαμε πολλούς παπάδες. Ο πατέρας μου κι εγώ ήμασταν από τους πρώτους που αγοράσαμε μετοχές το καλοκαίρι του '79 όταν το ποδόσφαιρο από ημιεπαγγελματικό, έγινε επαγγελματικό και οι ομάδες, ΠΑΕ. Τί αγοράσαμε δηλαδή ...
από Maklaz
Παρ 12 Σεπ 2025, 13:06
Jump to forum
Jump to topic

Ολοι εχουν εδω μεσα ενα σενάριο για το κακό ** μυστακιδη , αφού ο ιβαν εχει τον έλεγχο να κανει το γηπεδο κ αφού το θελει γιατι σκατε? Ρίχνει το χρημα κ τους κλείνει τα στόματα. Απλα κ ομορφα , ολα τα αλλα τωρα ειναι αρλουμπες

Γιατί φίλε μου west έχετε κοντή μνήμη.

Όταν δεν υπήρχε το πρόβλημα ...
από Taseos
Σάβ 13 Σεπ 2025, 10:39
Jump to forum
Jump to topic

adam04 έγραψε: Σάβ 13 Σεπ 2025, 10:34
Taseos έγραψε: Σάβ 13 Σεπ 2025, 10:17 Μη βιάζεστε
Θα μας πεις η θα γράφεις όλη μέρα μη βιάζεστε;
Δεν είμαι όλη μέρα μέσα. Το γράφω 2 φορά την τελευταία εβδομαδα. Μπορείς απλά να με αγνοείς
από eorptol1
Σάβ 13 Σεπ 2025, 11:56
Jump to forum
Jump to topic

η επιτροπη θα εισηγηθει τις δικες τις προτασεις και αυτες θα εγκριθουν απο τον ασ

μετα θα τις στειλουν στην παε και σε αυτη τη βαση θα υπαρξουν συζητησεις

αν υπαρξουν

ιβαν ειπε στους σφ δεν θελει να τους μιλησει καθολου και τους ριχνει οποτε θελει. και επισης ειπε δινει οποτε θελει εγγυητικη ...