Ελπίζω και ο τελευταίος μπαγλαμάς να κατάλαβε γιατί είναι ΗΛΙΘΙΟ να διαρρέουν μεταγραφικές υποθέσεις κάτι χαζοχαρουμενοι ινφλουενσερς
Ελπίζω και ο τελευταίος "έξυπνος" να κατάλαβε ότι "συστημικό ΜΜΕ" σημαίνει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και "ενημέρωση από βαιμπερ" αλλά και αναγκαία προστασία στεγανών
Αλλά όχι ο ...
Η αναζήτηση βρήκε 332 εγγραφές
- Τρί 12 Αύγ 2025, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 13 Αύγ 2025, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Aye4
Μια χαρά σου απάντησε. Αν είναι να χαλιεστε τόσο που πρόεδρος και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν, ο μεγαλύτερος ευεργέτης στην ιστορία της ομάδας και όχι ένας άσχετος με τον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια, που θυμήθηκε να δείξει ενδιαφέρον κινούμενος υπόγεια, όταν η ομάδα πλέον δεν είναι στο χείλος του ...
Μια χαρά σου απάντησε. Αν είναι να χαλιεστε τόσο που πρόεδρος και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν, ο μεγαλύτερος ευεργέτης στην ιστορία της ομάδας και όχι ένας άσχετος με τον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια, που θυμήθηκε να δείξει ενδιαφέρον κινούμενος υπόγεια, όταν η ομάδα πλέον δεν είναι στο χείλος του ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαν μωρα που σας ταξαν παγωτο κανετε μερικοι. Καλοπροαίρετα ενας λεει μια πληροφορία και θα τον κραξουμε κι ολας αν δεν βγει; 50 περιπτώσεις δουλεύονται κάθε μεταγραφική περίοδο και κανουμε το χαβα μας εμεις εδω για να εκμεταλλευτούμε inside info που εχουν καποιοι. Κι εγω παντως πιστεύω οτι εγινε ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Να κοπούν τα σχολια ότι αν δε βγει η μεταγραφή τι θα μας πουν αυτοί που τη δίνανε κλεισμένη.
Τα παιδια που μάθανε κάτι το μάθανε και το μετέφεραν. Ο ΠΑΟΚ την έχει πάει την υπόθεση όσο δεν πάει παρακάτω...
Αν ο αλλος είναι ανισορροπος και δεν πουλήσει δεν φταίνε τα παιδιά.
Ηρεμήστε λιγο να ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Παει κ το αφηγημα οτι δε βαζει μικρους ο Λουτσεσκου..ή παλι ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ!????!
Ανακοινωστε το πιτμπουλ γαμω την πουτανα μου...μη μας βρουν τα πανηγυρια του 15 Αυγουστου με το κινητο στα χερια!!!θα μας διωξουν τα παιδια απο το σπιτι μας..
Ανακοινωστε το πιτμπουλ γαμω την πουτανα μου...μη μας βρουν τα πανηγυρια του 15 Αυγουστου με το κινητο στα χερια!!!θα μας διωξουν τα παιδια απο το σπιτι μας..
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είδε καν σορετιρε και είδε χατσιδη.Dimitris_L4 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:25 Παει κ το αφηγημα οτι δε βαζει μικρους ο Λουτσεσκου..ή παλι ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ!????!
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:12
- Jump to forum
- Jump to topic
να μην μας πληγωσουν τα σεντερ μπακ μας παιδες , οπως βλεπετε ολοι ....ΔΕΝ... ειδικα βρε μιχαηλιδη δεν εισαι ο μπεκεμπαουερ , επειδη εχεις 2-3 πετυχημενες αλλαγες παιχνιδιου εε μην το παρακανεις ! σαφηνουν ελευθερο ηγια να κανεις αυτο ακριβως. και μαρκαρεις με τα χερια τον αντιπαλο απο πισω οπως ο ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 15:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Στηριξε την ομαδα και μη γραφεις μαλακιες οτι'ναναι.Ξεκολλα ρε.
- Παρ 15 Αύγ 2025, 16:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Με εδωσε ο φλωρος
ριχτε μου μπαν βρε γ@μιολες,τον προσβαλα.

- Παρ 15 Αύγ 2025, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή η υπεροψία κάποιων, να χαρακτηρίζουν ως ''χωριό'', μια αυστριακή ομάδα, δηλαδή γερμανοθρεμμένη ποδοσφαιρικά, που ''έτυχε'' πέρσι και πήρε το κύπελλο, με ξεπερνάει.
Χωριό, χαρακτηρίζεις μια ομάδα επιπέδου Αζέρων που απέκλεισαν τον ρούλη, ή πχ ομάδος από πρωταθλήματα τελευταίας θέσης στο ranking ...
Χωριό, χαρακτηρίζεις μια ομάδα επιπέδου Αζέρων που απέκλεισαν τον ρούλη, ή πχ ομάδος από πρωταθλήματα τελευταίας θέσης στο ranking ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω τον πιστευω,τακτικα οσες φορες τον εχω δει τοσο στην Β οσο κ στα καλοκαιρινα φιλικα,ηταν εκει που επρεπε κ μου φανηκε τιμιοτατος.Ποιος Γαλανοπουλος τωρα;ειναι κ χαρτινος εκτος απο γυαλινος.
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
84% ειναι στο τρανφερμαρκτ οχι 61
Το δικό μου λέει 61% στις φήμες, τωρα λόγω ηλικίας, αν δεν βλέπω καλά, θα το κοιτάξω...
οντως? 84 εμενα καποιον απο τους δυο μας δουλευει το σιτε :lol:
Ο ένας το βλεπει από το transfermarkt.com και ο άλλος από το transfermarkt.gr. Όλοι καλά τα ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 00:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Φίμωση συνεχίζω να μη καταλαβαίνω πως είναι. Τους απαγόρεψε να γράφουν τις λάσπες που γράφουν τόσο καιρό? Το οτι ξεπέρασαν τα όρια θα το κάνουμε γαργάρα στο βωμό της δημοκρατίας? Τι σχέση έχει η δημοκρατία με τη σκόπιμη παραπληροφορηση? Εσύ στο σπίτι σου βάζεις υβριστες σου?
Η φρασεολογία του ...
Η φρασεολογία του ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποιοι θέλουν να λένε ότι μεταφέρουν τα νέα της ομάδας , για αυτό πρέπει να είναι κοντά της, ώστε να τεκμηριώνεται ότι κάνουν ρεπορτάζ, να βγάζουν έτσι χρήμα και μεροκάματο και με προκάλυμμα αυτό , να στάζουν δηλητήριο για αυτόν που του δίνει δουλειά, τον ΠΑΟΚ.
Όχιιιιι, δε θα βγάζετε λεφτά στο ...
Όχιιιιι, δε θα βγάζετε λεφτά στο ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκθέσεις ιδεών για τη δημοκρατία και τον κόσμο όλοι μπορούμε να γράψουμε.
Εμείς δεν είμαστε δικαστήριο να κρίνουμε τι είναι νομιμο
Είμαστε όμως άνθρωποι και κρίνουμε τι είναι ηθικό. (Σποιλερ αλέρτ: Σε αντίθεση με το τι είπε ένας αλήτης πολιτικός πριν λίγα χρόνια, το νόμιμο ΔΕΝ είναι και ηθικό ...
Εμείς δεν είμαστε δικαστήριο να κρίνουμε τι είναι νομιμο
Είμαστε όμως άνθρωποι και κρίνουμε τι είναι ηθικό. (Σποιλερ αλέρτ: Σε αντίθεση με το τι είπε ένας αλήτης πολιτικός πριν λίγα χρόνια, το νόμιμο ΔΕΝ είναι και ηθικό ...