Η αναζήτηση βρήκε 346 εγγραφές

Return

από eorptol1
Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

https://scontent.fskg1-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/524707641_10239187346761198_2875423414871238001_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=bd9a62&_nc_ohc=kyey75Hh2_YQ7kNvwFJZ_Vc&_nc_oc=AdnqLG1OP_4cdVfaWex_J-rWGlgt9fhuPuwPUABSBb-7QWIYOrRsJP3YC2p7oVDMbFX7Kg7XxJzp9m_5qXg97JUK&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent ...
από george188
Δευ 11 Αύγ 2025, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Μαγκες ελπιζω να μπορειτε να καταλαβετε οτι η τοποθετηση αυτης της φωτο με τα απαξιωτικα σχολια απο κατω το ποσο κακο μπορει να κανει στο φορουμ...
Το να το παρει ο καθε καραγκιοζης και να το κανει σημαια κατα του φορουμ...

Τι κάθεσαι και εξηγείς και εσύ ρε psykoman με νηφαλιοτητα. Δεν ...
από anatolikos2
Δευ 11 Αύγ 2025, 17:53
Jump to forum
Jump to topic

Υπήρξε κάποια ιδιαίτερη γεωπολιτική εξέλιξη στις αρχές Ιουνίου 2025;

Γιατί οι γεωπολιτικές εξελίξεις υπάρχουν εδώ και 3 χρόνια.

Αν ο ΑΣ πραγματικά ανησυχούσε γι' αυτές θα έπρεπε να έχει στείλει ένα ωραίο email προς την ΠΑΕ, ρωτώντας αν αυτές οι εξελίξεις επηρεάζουν σε κάτι την ΠΑΕ και ειδικότερα ...
από keep_paokizein
Δευ 11 Αύγ 2025, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Ρε @icue οταν ο ΑΣ δεν υπεγραψε κατι που εσχατως δικαιολογεις και εσυ με βαση τα κενα του μνημονιου εσυ ειδες διαθεση της ΠΑΕ για αποδοχη ελλειψεων στο κειμενο και καλεσμα για απο κοινου επανασυνταξης ? Ακομα και σημερα η πρωτη αντιδραση ηταν η παραπομπη στο μνημονιο βαση του οποιου ...
από burbu
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Πολύ απλά, διχασμό φέρνουν οι μισθοφόροι επικοινωνιολόγοι που στα μουλωχτα κάνουν απευθείας ανάθεση,σε κάποιον άσχετο που θέλει να βγάλει λεφτά είς βάρος του ΠΑΟΚ και προπάντων να φθηρει τον άνθρωπο που σε πήγε κορυφή σε όλα σχεδόν τα τμήματα φίλε dev
από jibbie
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Δε νομίζω ότι είπε κάτι τέτοιο η ΠΑΕ στην ανακοίνωση της. Για το χρονοδιάγραμμα αναφέρθηκε συγκεκριμένα. Διαβάζοντας το χρονοδιάγραμμα και έχοντας τρέξει αρκετά έργα με αρκετά μεγαλύτερο μπατζετ απ το γήπεδο που πάμε να κάνουμε, μπορώ να σου πω ότι τη δεδομένη στιγμή που αποτυπώθηκε σε κείμενο το ...
από Vet_eranos
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Όσο πέφτουν οι πλαμοι, ξεκαθαρίζει λίγο κ η σκέψη μου..

Το μόνο κέρδος, κάποιος το ρώτησε δεν το έκανα παράθεση το έχασα, που θα είχε ο Ιβάν απ'ολη την καθυστέρηση κτλ ένα μου βγαίνει πως θα ναι..

Να εκθέσει τους χωριαταραιους, αντιλαμβάνεσαι πως το λεω χωριάτης είμαι, ούτως ώστε να τους ...
από DamoN
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:10
Jump to forum
Jump to topic

Ο Α.Σ θα ήταν όντως θεματοφύλακας και μάνα του συλλόγου ( αλήθεια πλέον το ακούω και ανατριχιάζω) αν ήθελε ο ιβαν να το ρίξει και δεν βάζαν υπογραφούλα γιατί φοβόντουσαν όπως είπε και ο καθηγητής ότι δεν θα σηκωθεί .
Απο την στιγμή που περιμένει στην γωνία άλλος ότι και να κάνει το κάνει με δόλο ...
από Equalizer
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Ο καθένας έχει βεβαίως το δικαίωμα στην άποψη του

Και εγώ όμως έχω δικαίωμα να σχολιάσω ότι ορισμένα άτομα παρότι το ΕΓΚΛΗΜΑ επί δύο μήνες τους άφηνε ούτε λίγο, ούτε πολύ ουδέτερους, σπεύδουν να υπογραμμίσουν κάθε λάθος που κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ασχέτως αν αφορά εντελώς δευτερεύουσες πτυχές του ...
από loukas karadimos
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Είναι αδιανόητο φίλε μου να υπάρχει κόσμος να πιστεύει ότι επιχηρηματιας του βεληνεκούς του Σαββίδη θα έμενε με δεσμευμένα κεφάλαια, κι όμως το πιστεύουν πολλοί

Φίλε μου μακάρι να μπορούσα να πω εδώ μέσα πράγματα που ξέρω επιχειρηματικά για τον Σαββιδη

Η δύναμη του είναι ότι όλοι βλέπουν ένα ...
από Ιάσονας
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

Εκτος απο οτι τα εχουν κανει σκατα ΠΑΕ και ΑΣ, απο την μια εχεις τον ΑΣ που εχει καβατζωθει στο οτι εχει πλεον κιαλλο ενδιαφερομενο επενδυτη και απο την αλλην τον Ιβαν που εχει χωσει τοσα χρονια λεφτα και δε θελει να μπει στην διαδικασια να αποδειξει στον ΑΣ οτι εχει να διαθεσει τα κεφαλαια ...
από jibbie
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

@jibbie εχω πει τη συνολικη μου αποψη. Ο συγκεκριμενος ΑΣ εχει προτιμηση στον Μυστακιδη για λογους που ξερει εκεινος και θα μπορουσα να μαντεψω, αλλα να συζητησω εκτος φορουμ. Παρολα αυτα ομως γνωριζοντας οτι κατι τετοιο δεν θα μπορουσε να περασει ευκολα ,επιλεγει να δωσει την ευκαιρια στον Ιβαν ...
από Λεμεσος4
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:43
Jump to forum
Jump to topic

Να κάνω μια πρόταση στους μοντς ,σίγουρα θα υπάρχει κάποιος καταρτισμένος με οικονομικές γνώσεις σε Ευρώπη σε μεγάλες δουλειές να μας εξηγήσει 10 πράγματα σε εμάς που είμαστε απλοί εργάτες κ δεν ξέρουμε τα οικονομικά σε τέτοιες μπίζνες.απλες ερωτήσεις όπως : υπάρχει όντως θέμα με κεφαλαία από την ...
από Χωρικός
Δευ 11 Αύγ 2025, 23:00
Jump to forum
Jump to topic

Τελευταία φορά που επιχείρησα , καλή τη πίστη να ακούσω αθλητικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης, ήταν πριν από κάτι χρόνια, άντεξα με το ζόρι τέσσερα λεπτά. Θυμάμαι ακριβώς είχα περάσει τα διόδια των Μαλγάρων και ούρλιαζε ενας περίεργος ημιψεκασμένος τύπος Κυριακή πρωί και ήταν κάτι σαν...πολιτικός αναλυτής ...
από sic-4
Δευ 11 Αύγ 2025, 23:06
Jump to forum
Jump to topic

εφοσον η παε δεν μπορει να συνεργαστει σοβαρα παρα μονο να πεταει λασπη ο κουβεντιδης με ειρωνιες το καλυτερο θα ηταν ο ΑΣ να προκυρηξει ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με κλειστους φακελους ναι αναλυση για χρηματοδοτηση χρονοδιαγραμμα εγγυησεις σχεδια τα παντα ολα οπως γινονται σε ολα τα εργα

ετσι κανει και ...