Αναζήτηση για περισσότερες από 1451 εγγραφές

Return

από Dimitrisou
Παρ 28 Νοέμ 2025, 15:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

O Μυθου με τον Μπερδο παιζανε την τριτη στην Πολωνια..λογικα ηρθανε ελλαδα τεταρτη..ετσι απλα το αναφερω..
από Dimitrisou
Παρ 28 Νοέμ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

Εννοειτε εχει ευθυνες ο Λουτσε κανεις δεν τα κανει ολα τελεια..αλλα στο κομματι των μικρων ενταξει τσαμπιονς λιγκ νεων παιζανε δεν παιζανε σε φιλικο..δεν μπορεις να παρεις 4 παικτες και μαλιστα τους καλυτερους και να αφησεις την ομαδα ετσι..ασε που μπερδος ,χατσιδης και μπαλντε ειναι ολοι εξτρεμ ...
από Мир
Παρ 28 Νοέμ 2025, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

Διαφωνώ. Οι πάντες ψάχνουν box to box χαφ, δηλαδή παίχτες να κάνουν τα πάντα, αυτές πια είναι οι προδιαγραφές για τα χαφ, η πιο πολυσχιδής θέση. Εμείς έχουμε τον Γάλλο που κάνει 7-8/10 πράγματα που απαιτεί η θέση, με κύριο μειονέκτημα την ταχύτητα και την ένταση, που αν τα είχε θα ήταν για premier ...
από dragon
Παρ 28 Νοέμ 2025, 16:07
Jump to forum
Jump to topic

Dimitrisou έγραψε: Παρ 28 Νοέμ 2025, 15:09 O Μυθου με τον Μπερδο παιζανε την τριτη στην Πολωνια..λογικα ηρθανε ελλαδα τεταρτη..ετσι απλα το αναφερω..
Κ χτες το πρωί να έπαιζαν αν δεν βολεύει το αφήγημα δεν θα εχει σημασία να αναφερθεί
Βέβαια αν τους έβαζε θα το ήξεραν όλοι γιατι τοτε θα τους εβαζε για να τους καψει
από DamoN
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 09:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Ετσι είναι όταν κρίνουμε μεταγραφές από αξία στο τρανσφερ ή ακόμα από γκολ - ασίστ και βιντεάκια στο γιουτιουμπ .
Ειδικά ο συγκεκριμένος επειδή κατεχει την τέχνη της εξαπάτησης εύκολα μπερδεύει .
Δείτε τα βιντεάκια από Τσσκα και θα καταλάβετε τι εννοώ .
Παθών και εγώ .
Βέβαια εγώ το πήγα ένα βήμα ...
από leomatos88
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Σε όλα τα γήπεδα αυτής της αχαρακτήριστης χώρας σε βλέπουν στον ύπνο τους. Ξυπνάνε μεσάνυχτα κι αναρωτιούνται αν είναι ο σκούφος μαγικός, άμα υπάρχει ο Κόμης Δράκουλας, πόσο πονάει όταν ο ΠΑΟΚ γ@μάε!...
από Psagmenos4
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 23:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: 6. Dejan Lovren

Όταν πήγε δεξιά μαζί με Μιχαηλίδη είδαμε επιτέλους τς στοπερ να κόβουν καμία φάση . Δυστυχώς ο Κεντζιορα ειναι αλλού και δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει εστω ως δεξί μπακ, εφόσον έρθει κανονικό σεντερ μπακ τον χειμώνα. .
Επίσης τον Βολιακο από το λίγο που τον έχουμε δει τον είδα καλύτερο από τον ...
από scarsick
Πέμ 04 Δεκ 2025, 15:13
Jump to forum
Jump to topic

Ευτυχώς υπάρχεις και εσύ, να τους ξεφτιλίζεις σε κάθε συνέντευξη τύπου.
από navigator11
Πέμ 04 Δεκ 2025, 18:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Και να είναι 150% έτοιμος μέχρι μεθαύριο, εγώ απέναντι σε αυτά τα κομπλεξικά μπαστάρδια δε θα ρίσκαρα να τον έβαζα να αγωνιστεί. Το θεωρώ απόλυτα λελογισμένο, μην πω επιβεβλημένο, ρίσκο.
από navigator11
Πέμ 04 Δεκ 2025, 18:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ιδίως τότε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Πας καλά ρε; Σε τελειωμένο παιχνίδι οι απόγονοι της Φραπάάάάρ(εως) είναι ικανοί για 20 λεπτά να προσπαθούσαν αποκλειστικά να τον στείλουν στα επείγοντα.
από marsantos
Δευ 08 Δεκ 2025, 11:33
Jump to forum
Jump to topic

...
Εκεί στο τελος, χαραμισες1 αλλαγη κ δεν την εκανες(Μπιάνκο),μαζι με Καμαρα-Κων/λια.
Κάνε 3 αλλαγές, αντί για 2 που έκανες.

...

Καλημέρα theo
Είναι λίγο φοβιτσιάρης ο Ρασβάν.
Αν είχε γίνει το 4-1 θα γινόταν αυτό που λες.
Εκείνο το ματς στην Τρίπολη, με την αλλαγή του Κεντζιόρα στο 0-2, του ...
από navigator11
Τρί 09 Δεκ 2025, 18:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Δεν έχω την παραμικρή ελπίδα πλέον. Ας παίξει ο Μύθου ή ο Πέλκας ή κάποιος από τους μεσοεπιθετικους

Ο Πέλκας δεν είναι ως τώρα για σερί εμφανίσεις. Ας βγάλει ένα παιχνίδι ολόκληρο δίχως πρόβλημα και βλέπουμε.

Κατανοητό το κράξιμο και ο χλευασμός σε βάρος του μέχρι ενός σημείου αλλά τη ...
από marsantos
Πέμ 11 Δεκ 2025, 00:19
Jump to forum
Jump to topic

Άκουσα και σήμερα τις δηλώσεις του Ρασβάναρου.
Θέλω να πω κάτι που εδώ και καιρό μου έρχεται όταν ακούω ή διαβάζω δηλώσεις του.
Δεν περίμενα ποτέ πως θα έχουμε στον πάγκο μας έναν τέτοιο άνθρωπο - προπονητή. Έναν άνθρωπο με τέτοιο ήθος, ταπεινότητα, προσήλωση και πάθος για το καλό του συλλόγου.
Να ...
από navigator11
Πέμ 11 Δεκ 2025, 00:49
Jump to forum
Jump to topic

Και σκέψου, αδερφέ, ότι, όπως έχουν υποστηρίξει κατά καιρούς διάφορα "πετσιά" συνοπαδοί σε σοσιαλ κλπ, είχε/έχει να διαχειριστεί μια ομάδα παρατημένη. Πέρα από τον "πόλεμο", που είχε να αντιμετωπίσει από τους διοικούντες και το υπαλληλικό σκυλολόι τους. Φαντάσου πόσο πολύ έχει ταυτιστεί με τον ...
από eorptol1
Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:53
Jump to forum
Jump to topic

την αποψη μας λεμε και σε οποιον αρεσει

λουτσε αυτα τα χαλια εσυ τα εφτιαξες με την ξεροκεφαλια σου.εισαι τραγικος εσυ και οι εμμονες σου

Αυτή είναι η "άποψη" που "σε όποιον αρέσει"; Ότι ο Λουτσέσκου είναι "ξεροκέφαλος", "τραγικός και "εμμονικός" και έφτιαξε "αυτά τα χάλια";
Εγώ αυτή ...