Αναζήτηση για περισσότερες από 1451 εγγραφές
- Παρ 28 Νοέμ 2025, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
O Μυθου με τον Μπερδο παιζανε την τριτη στην Πολωνια..λογικα ηρθανε ελλαδα τεταρτη..ετσι απλα το αναφερω..
- Παρ 28 Νοέμ 2025, 15:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εννοειτε εχει ευθυνες ο Λουτσε κανεις δεν τα κανει ολα τελεια..αλλα στο κομματι των μικρων ενταξει τσαμπιονς λιγκ νεων παιζανε δεν παιζανε σε φιλικο..δεν μπορεις να παρεις 4 παικτες και μαλιστα τους καλυτερους και να αφησεις την ομαδα ετσι..ασε που μπερδος ,χατσιδης και μπαλντε ειναι ολοι εξτρεμ ...
- Παρ 28 Νοέμ 2025, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαφωνώ. Οι πάντες ψάχνουν box to box χαφ, δηλαδή παίχτες να κάνουν τα πάντα, αυτές πια είναι οι προδιαγραφές για τα χαφ, η πιο πολυσχιδής θέση. Εμείς έχουμε τον Γάλλο που κάνει 7-8/10 πράγματα που απαιτεί η θέση, με κύριο μειονέκτημα την ταχύτητα και την ένταση, που αν τα είχε θα ήταν για premier ...
- Παρ 28 Νοέμ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Κ χτες το πρωί να έπαιζαν αν δεν βολεύει το αφήγημα δεν θα εχει σημασία να αναφερθείDimitrisou έγραψε: Παρ 28 Νοέμ 2025, 15:09 O Μυθου με τον Μπερδο παιζανε την τριτη στην Πολωνια..λογικα ηρθανε ελλαδα τεταρτη..ετσι απλα το αναφερω..
Βέβαια αν τους έβαζε θα το ήξεραν όλοι γιατι τοτε θα τους εβαζε για να τους καψει
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 09:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Ετσι είναι όταν κρίνουμε μεταγραφές από αξία στο τρανσφερ ή ακόμα από γκολ - ασίστ και βιντεάκια στο γιουτιουμπ .
Ειδικά ο συγκεκριμένος επειδή κατεχει την τέχνη της εξαπάτησης εύκολα μπερδεύει .
Δείτε τα βιντεάκια από Τσσκα και θα καταλάβετε τι εννοώ .
Παθών και εγώ .
Βέβαια εγώ το πήγα ένα βήμα ...
Ειδικά ο συγκεκριμένος επειδή κατεχει την τέχνη της εξαπάτησης εύκολα μπερδεύει .
Δείτε τα βιντεάκια από Τσσκα και θα καταλάβετε τι εννοώ .
Παθών και εγώ .
Βέβαια εγώ το πήγα ένα βήμα ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε όλα τα γήπεδα αυτής της αχαρακτήριστης χώρας σε βλέπουν στον ύπνο τους. Ξυπνάνε μεσάνυχτα κι αναρωτιούνται αν είναι ο σκούφος μαγικός, άμα υπάρχει ο Κόμης Δράκουλας, πόσο πονάει όταν ο ΠΑΟΚ γ@μάε!...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
Όταν πήγε δεξιά μαζί με Μιχαηλίδη είδαμε επιτέλους τς στοπερ να κόβουν καμία φάση . Δυστυχώς ο Κεντζιορα ειναι αλλού και δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει εστω ως δεξί μπακ, εφόσον έρθει κανονικό σεντερ μπακ τον χειμώνα. .
Επίσης τον Βολιακο από το λίγο που τον έχουμε δει τον είδα καλύτερο από τον ...
Επίσης τον Βολιακο από το λίγο που τον έχουμε δει τον είδα καλύτερο από τον ...
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευτυχώς υπάρχεις και εσύ, να τους ξεφτιλίζεις σε κάθε συνέντευξη τύπου.
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Και να είναι 150% έτοιμος μέχρι μεθαύριο, εγώ απέναντι σε αυτά τα κομπλεξικά μπαστάρδια δε θα ρίσκαρα να τον έβαζα να αγωνιστεί. Το θεωρώ απόλυτα λελογισμένο, μην πω επιβεβλημένο, ρίσκο.
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 18:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ιδίως τότε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Πας καλά ρε; Σε τελειωμένο παιχνίδι οι απόγονοι της Φραπάάάάρ(εως) είναι ικανοί για 20 λεπτά να προσπαθούσαν αποκλειστικά να τον στείλουν στα επείγοντα.
- Δευ 08 Δεκ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Εκεί στο τελος, χαραμισες1 αλλαγη κ δεν την εκανες(Μπιάνκο),μαζι με Καμαρα-Κων/λια.
Κάνε 3 αλλαγές, αντί για 2 που έκανες.
...
Καλημέρα theo
Είναι λίγο φοβιτσιάρης ο Ρασβάν.
Αν είχε γίνει το 4-1 θα γινόταν αυτό που λες.
Εκείνο το ματς στην Τρίπολη, με την αλλαγή του Κεντζιόρα στο 0-2, του ...
- Τρί 09 Δεκ 2025, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Δεν έχω την παραμικρή ελπίδα πλέον. Ας παίξει ο Μύθου ή ο Πέλκας ή κάποιος από τους μεσοεπιθετικους
Ο Πέλκας δεν είναι ως τώρα για σερί εμφανίσεις. Ας βγάλει ένα παιχνίδι ολόκληρο δίχως πρόβλημα και βλέπουμε.
Κατανοητό το κράξιμο και ο χλευασμός σε βάρος του μέχρι ενός σημείου αλλά τη ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Άκουσα και σήμερα τις δηλώσεις του Ρασβάναρου.
Θέλω να πω κάτι που εδώ και καιρό μου έρχεται όταν ακούω ή διαβάζω δηλώσεις του.
Δεν περίμενα ποτέ πως θα έχουμε στον πάγκο μας έναν τέτοιο άνθρωπο - προπονητή. Έναν άνθρωπο με τέτοιο ήθος, ταπεινότητα, προσήλωση και πάθος για το καλό του συλλόγου.
Να ...
Θέλω να πω κάτι που εδώ και καιρό μου έρχεται όταν ακούω ή διαβάζω δηλώσεις του.
Δεν περίμενα ποτέ πως θα έχουμε στον πάγκο μας έναν τέτοιο άνθρωπο - προπονητή. Έναν άνθρωπο με τέτοιο ήθος, ταπεινότητα, προσήλωση και πάθος για το καλό του συλλόγου.
Να ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 00:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Και σκέψου, αδερφέ, ότι, όπως έχουν υποστηρίξει κατά καιρούς διάφορα "πετσιά" συνοπαδοί σε σοσιαλ κλπ, είχε/έχει να διαχειριστεί μια ομάδα παρατημένη. Πέρα από τον "πόλεμο", που είχε να αντιμετωπίσει από τους διοικούντες και το υπαλληλικό σκυλολόι τους. Φαντάσου πόσο πολύ έχει ταυτιστεί με τον ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
την αποψη μας λεμε και σε οποιον αρεσει
λουτσε αυτα τα χαλια εσυ τα εφτιαξες με την ξεροκεφαλια σου.εισαι τραγικος εσυ και οι εμμονες σου
Αυτή είναι η "άποψη" που "σε όποιον αρέσει"; Ότι ο Λουτσέσκου είναι "ξεροκέφαλος", "τραγικός και "εμμονικός" και έφτιαξε "αυτά τα χάλια";
Εγώ αυτή ...