Έπαιξε πολλές φορές ακόμα ο Ζαφείρης και δεν ρολαρε???
Αναζήτηση για περισσότερες από 1694 εγγραφές
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 00:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-3 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 01:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-3 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
3 λεπτα highlights μονο ρε γαμω τη Cosmote μου; Απο κατω gayros-ΑΕΛ 1-1 6 λεπτα.. Ηθελα να δω την ομαδα τι και πως
Καλά εδώ κάνανε 3 λεπτά το ματς με την Λιλ που έγινε παιχνιδι γκραν γκινιόλ, εδώ θα κολλήσουν; Θυμίζει τα ανύπαρκτα στιγμιότυπα της ομαδάρας μας δεκαετιά 70-80 με τις στενάχωρημενες ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Θα γίνει στις 4 Μαρτίου,μαζί με το Παο-Οφη
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Μη βιάζεσαι.
Πρώτα η Πέμπτη.
- Δευ 26 Ιαν 2026, 14:02
- Jump to forum
- Jump to topic
@theo-drama
Theo μια μικρή διόρθωση.
Η αεκ κατέκτησε 3 σερί τη δεκαετία του 90 και ένα με το γκολ του Καραγκιοζοπουλο τη δεκαετία του 80
Theo μια μικρή διόρθωση.
Η αεκ κατέκτησε 3 σερί τη δεκαετία του 90 και ένα με το γκολ του Καραγκιοζοπουλο τη δεκαετία του 80
- Τρί 03 Φεβ 2026, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε εμπόδιο σε καλό.
Η ομάδα έχει μάθει να παίζει χωρίς τον Κωνσταντέλια. Έχει μάθει να παίζει χωρίς Γιακουμάκη.
Δεν ανησυχώ, είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουν όλα κι ότι θα παίξουν καλά, θα παιξουν το παιχνιδι μας, όποιοι κι αν μπουν μέσα.
Αγαπώ αυτήν την ομάδα, σέβομαι αυτήν την ομάδα, έχω ...
Η ομάδα έχει μάθει να παίζει χωρίς τον Κωνσταντέλια. Έχει μάθει να παίζει χωρίς Γιακουμάκη.
Δεν ανησυχώ, είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουν όλα κι ότι θα παίξουν καλά, θα παιξουν το παιχνιδι μας, όποιοι κι αν μπουν μέσα.
Αγαπώ αυτήν την ομάδα, σέβομαι αυτήν την ομάδα, έχω ...
- Παρ 13 Φεβ 2026, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
βάλε τον Ζαφείρη μαν του μαν στον πινέδα και το παιχνίδι θα κλειδώσει .
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 15/03 - 18:00 NOVASPORTS PRIME
Gpap καλησπέρα.
Ο μικρός πάντως σε θέματα επιστροφών, μαρκαρισματων, πίεσης, εντάσεων το παιδί δείχνει να σκυλιαζει. Και υπάρχουν αρκετές φορές σε καθε παιχνίδι που βγάζει φοβερό πείσμα στις σωμα με σώμα μονομαχίες.
Με το θράσος που έχει, με το να μη φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες και με τα καλά του ...
Ο μικρός πάντως σε θέματα επιστροφών, μαρκαρισματων, πίεσης, εντάσεων το παιδί δείχνει να σκυλιαζει. Και υπάρχουν αρκετές φορές σε καθε παιχνίδι που βγάζει φοβερό πείσμα στις σωμα με σώμα μονομαχίες.
Με το θράσος που έχει, με το να μη φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες και με τα καλά του ...
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 15/03 - 18:00 NOVASPORTS PRIME
το ζήτημα..για την επιτυχία μιας ομάδας ή οχι...δεν είναι η ..όποια...αξια των παικτών για αρχή...
το βασικότερο που δίνει ουσία στην αξία αυτών των παικτών ειναι να είναι σε θέση να ... υπηρετήσουν...στο τακτικό πλάνο που δουλεύει αυτή η ομάδα....
αυτή η συγκεκριμένη ...ΠΑΟΚ...ομάδα με αυτόν τον ...
το βασικότερο που δίνει ουσία στην αξία αυτών των παικτών ειναι να είναι σε θέση να ... υπηρετήσουν...στο τακτικό πλάνο που δουλεύει αυτή η ομάδα....
αυτή η συγκεκριμένη ...ΠΑΟΚ...ομάδα με αυτόν τον ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
sn0ufel4 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 12:25 Ο @marsantos είναι καλά τσέκαρε κανείς?
Τι σκατοκληρωση είναι αυτή?
τι εννοεις...
λιβαδια αελ μαρκο και ο οαρης της καρδιας μας.........
αν αυτα ειναι δυσκολα αφου περασουμε ....να καταθεσουμε τσ οπλα...γιατι μετα θα βρουμε τα βουνα....
ρεεεεεεεεεε
δουλευόμαστε μου φαίνεται ...
- Δευ 15 Δεκ 2025, 12:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΜΑΡΚΟ 17/12 20:00, COSMOTESPORTS
θα φαω κρυο και ενα απο τα ελαχιστα απογευματα μου στην πολη αλλα θα ειμαι εκει.
Τεταρτη Κυριακη, ΠΑΟΚ μια ζωη
Τεταρτη Κυριακη, ΠΑΟΚ μια ζωη
- Τετ 07 Ιαν 2026, 16:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Απαίτηση να γίνει ο αγώνας με ξένο Elite διαιτητή.
Πρόκριση την Τετάρτη σε κάνει νο1 φαβορί για το κύπελλο.
Ελπίζω να μην το αφήσουν στην τύχη εκεί στην ΠΑΕ.
Πρόκριση την Τετάρτη σε κάνει νο1 φαβορί για το κύπελλο.
Ελπίζω να μην το αφήσουν στην τύχη εκεί στην ΠΑΕ.
- Τετ 07 Ιαν 2026, 16:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο σιδηρόπουστας σε οποιονδήποτε αγώνα του ΠΑΟΚ θα πρέπει να "κυνηγιέται" τόσο, ώστε να μην του επιτρέπεται να παρίσταται ούτε ως παρακολουθών από την κερκίδα ως ... αγνός φίλαθλος. Όόόόόξωω φούστη
- Πέμ 08 Ιαν 2026, 12:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Σιδηρόπουλος ίσως είναι η καλύτερη επιλογή εάν τελικά θα σφυρίξουν Έλληνες τα ματς. Με τη λογική ότι προέρχεται από τιμωρία για σφάλμα εις βάρος του ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να είναι διπλά και τριπλά προσεκτικός για να αποδείξει ότι δεν έκανε στη Λειβαδιά το λάθος εις βάρος του ΠΑΟΚ από "δόλο". Η τιμωρία ...
- Δευ 12 Ιαν 2026, 12:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 14/1-18:30,cosmotesportshd
Επειδή πάμε να παίξουμε καλύτερο τόπι από αυτούς η οδηγία (πρέπει να) είναι: Να σταματάει ο Τσακαλίδης το παιχνίδι με φάουλ + καθυστερήσεις όποτε ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε φουλ ρυθμό.
Έκαστος εφ ω ετάχθη. Ο κόρακας θα κόβει τον ρυθμό του ΠΑΟΚ, θα δίνει όλα τα σπόρια που είναι εκτός βαρ στον γάβρο, η ...