Η αναζήτηση βρήκε 56 εγγραφές

Return

από abc_o_ karpouzas
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Πίνακας 1: Ποσοστό συμμετοχής της BELTERRA
INVESTMENTS σε επιχειρήσεις
Εταιρία Ποσοστό συμμετοχής
1 MELBERY (πριν την εξαγορά) 30,00%
2 ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. […]%
3 ΒΙΛΛΑ ΓΑΛΗΝΗ Α.Ε. […]%
4 ΚΤΗΜΑ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. […]%
5 ΓΚΟΛΦ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. […]%
6 ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε. […]%
7 ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε ...
από trouman
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:27
Jump to forum
Jump to topic

Αφήστε ρε επιτέλους τις ίσες αποστάσεις μερικοί κα μιλήσετε ευθέως. Έλεος, λες και είστε παιδάκια. Έχετε άλλη άποψη. No problem.

Αλλά τι κρύβεστε πίσω από τις λέξεις. Πιο υποτιμητικό είναι για εσάς και για εμάς που με κάποιους είμαστε τόσα χρόνια μαζί εδώ μέσα.
από embuji
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:28
Jump to forum
Jump to topic

Νομιζω καλυτερα να μου εβγαζε καποιος μαχαιρι παρα να μου στειλει αυτο το email.
από eorptol1
Τρί 12 Αύγ 2025, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Και για να εξηγηθώ δεν ξέρω γιατί οι επικεφαλλης της θ4 στηρίζουν αυτήν την φαρσοκωμωδία. Δεν ξέρω αν έχουν συμφέροντα ή το πιθανότερο θεωρούν οτι βοηθούν τον ΠΑΟΚ. Αυτό που ξέρω είναι ότι το σύνολο του λαού του ΠΑΟΚ αποφάσισε και πρέπει επιτέλους να τον σεβαστουν. Όσο για το που θα γίνει το ...
από Мир
Τρί 12 Αύγ 2025, 12:37
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.

Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.

Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
από DIAMANTIS99
Τρί 12 Αύγ 2025, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι.

Οταν η ομαδα του ΠΑΟΚ ηταν να πεσει στην 4η εθνικη , Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ βρεθηκε να πληρωσει και οχι ο Τελης (τοτε ουτε σουιτα ειχε)

Οταν καποιος επρεπε να καθαρισει το βρωμερο ποδοσφαιρο μας ,Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ βρεθηκε και όχι ο Τελης

Οταν απο συμπαθες ...
από Мир
Τρί 12 Αύγ 2025, 16:14
Jump to forum
Jump to topic

Πιστευεις Ειλικρινα πως ο Τελης θελει να συνδραμει τον ΠΑΟΚ και τον Σαββιδη ???? ΤΩΡΑ???? ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ?? ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ??

Ναι το πιστεύω.

Τι εννοείς μέχρι χθές? Είχε τη σουίτα για χρόνια. Που ήταν πριν αναλάβει ο Ιβάν Σαββίδης? Ε, που να ξέρω, μπορεί να μην είχε χρόνο να ασχοληθεί ...
από Ιάσονας
Τρί 12 Αύγ 2025, 16:19
Jump to forum
Jump to topic

Μερικοι εκτος απ το να τρεχετε πισω απο ποστ και να βριζετε και ειρωνευεστε αποψη επι του θεματος εχετε; η οτι πει ο Ιβαν και η ΠΑΕ;

1)Πιστευετε οτι το μνημονιο της ΠΑΕ επρεπε να υπογραφει εκεινη την ημερα που παραδοθηκε;
2)Πρεπει να ζηταει εγγυησεις ο ΑΣ η οχι;;; Απ τα λεγομενα αρκετων φαινετε ...
από Jean Valjean
Τρί 12 Αύγ 2025, 18:59
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.

Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.

Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
από Мир
Τρί 12 Αύγ 2025, 19:04
Jump to forum
Jump to topic

Ο ένας είναι φούρναρης, ο άλλος ανεπάγγελτος ή τρίτη της παρέας ισόβια δικηγορος που επέβαλε ο Κατσάρης, κάτι σαν δημόσια υπάλληλος σε αθλητικό σωματείο.
από loukas karadimos
Τετ 13 Αύγ 2025, 06:51
Jump to forum
Jump to topic

το πιο λογικο θα ηταν να ηγηθει ο ΑΣ μιας προσπαθειας για ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ στη χρηματοδοτηση του γηπεδου απο την Πολιτεια. το οτι ο στημενος ΑΣ εχει αλλαξει την ατζεντα δεν αλλαζει την ιεραρχια των αναγκων που εχουμε ως συλλογος.

Αυτό ακριβώς. Τίποτε άλλο.

Με ποιους κυβερνητικούς ...
από Equalizer
Παρ 27 Ιουν 2025, 01:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Αδέρφια ΠΑΟΚτσήδες!

Νέα εποχή για το Paokmania Forum!

Μετά από 18 χρόνια καθημερινής παρουσίας, στήριξης και αδιάκοπης μάχης στο πλευρό του ΠΑΟΚ, το Paokmania συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία. Και η ιστορία αυτή, εξελίσσεται! Το forum μας – η καρδιά της επικοινωνίας και της συζήτησης για ...
από DamoN
Τετ 13 Αύγ 2025, 08:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Εμένα αυτό που μπορεί να με κάνει κανονικό τρελό είναι ότι ο Ρασβαν κατηγορηθηκε στην περίπτωση του Τζιμα , γενικά έγινε το έλα να δεις ότι δεν γουστάρει μικρούς που εννοείται πως δεν ισχύει απλά δεν γουστάρει ανέτοιμους ή μέτριους (σοκ)
Ακόμα και στο υποθετικό σενάριο που φυσικά δεν ισχύει ότι ο ...
από Unpsofable78
Τετ 13 Αύγ 2025, 20:05
Jump to forum
Jump to topic

Aye4

Μια χαρά σου απάντησε. Αν είναι να χαλιεστε τόσο που πρόεδρος και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν, ο μεγαλύτερος ευεργέτης στην ιστορία της ομάδας και όχι ένας άσχετος με τον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια, που θυμήθηκε να δείξει ενδιαφέρον κινούμενος υπόγεια, όταν η ομάδα πλέον δεν είναι στο χείλος του ...
από epitropos
Σάβ 16 Αύγ 2025, 01:06
Jump to forum
Jump to topic

να πω κι εγω την μ@λ@κι@ μου που τοση ωρα ψαχνω. Ισμαηλ Μπενασερ, μιλαει γαλλικα, βιβλικοτατο ονομα, χαφακι θεση 6, φοραει το 4.. παίζει μιλαν 1 καλη κουβεντα θα ακουσε δε μπορει κατι μπορει να πει ο Σερτζιο ή και να τον προτεινει στον αντρε, έπαιξε μαρσείγ που απο οτι φαινεται κοιταμε αρκετα προς ...