Aye4
Μια χαρά σου απάντησε. Αν είναι να χαλιεστε τόσο που πρόεδρος και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν, ο μεγαλύτερος ευεργέτης στην ιστορία της ομάδας και όχι ένας άσχετος με τον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια, που θυμήθηκε να δείξει ενδιαφέρον κινούμενος υπόγεια, όταν η ομάδα πλέον δεν είναι στο χείλος του ...
Η αναζήτηση βρήκε 112 εγγραφές
- Τετ 13 Αύγ 2025, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 01:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
να πω κι εγω την μ@λ@κι@ μου που τοση ωρα ψαχνω. Ισμαηλ Μπενασερ, μιλαει γαλλικα, βιβλικοτατο ονομα, χαφακι θεση 6, φοραει το 4.. παίζει μιλαν 1 καλη κουβεντα θα ακουσε δε μπορει κατι μπορει να πει ο Σερτζιο ή και να τον προτεινει στον αντρε, έπαιξε μαρσείγ που απο οτι φαινεται κοιταμε αρκετα προς ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 14:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Να υπενθυμίσω εδώ ότι σε 10-11 μέρες δηλώνουμε λίστα για την Ευρώπη....
Βλέπεις να μας ενδιαφέρει η ευρώπη?
Κάθε χρόνο την παίζουμε κορώνα γράμματα
Πέρσι φάγαμε 6 γκολ από ομάδα που στον επόμενο γύρο με τους Τσέχους έκανε μιάμιση ευκαιρία
Φέτος εξασφαλίσαμε ομίλους αποκλειστικά εξαιτίας του ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
https://youtu.be/w2OAQkM4ecI?feature=shared
Βάλτε το σωστά να γουστάρουμε ξανά και ξανά...
Edit.. μπήκε μόνο του
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Και μια πρόταση, έτσι για την αποτύπωση της τρέλας της στιγμής, βάλτε τη μικρότερη ταχύτητα από τη στιγμή που βγαίνει στον κόσμο και απολαύστε ...
Βάλτε το σωστά να γουστάρουμε ξανά και ξανά...
Edit.. μπήκε μόνο του
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Και μια πρόταση, έτσι για την αποτύπωση της τρέλας της στιγμής, βάλτε τη μικρότερη ταχύτητα από τη στιγμή που βγαίνει στον κόσμο και απολαύστε ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Unpsofable78 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 22:37Ρε μας έχετε κάψει τελείως. Τι έδωσε δηλαδή; Δεν έχουν μείνει εγκεφαλικά κύτταρα πλέον ρε παιδιά. Βοηθήστε λίγο την τρέλα μου μέσα

Η ολη φαση θυμιζει λιγο απο Μοντυ Παιθονς με τον ...προφητη
- Τετ 27 Αύγ 2025, 14:35
- Jump to forum
- Jump to topic
εγω παντως ξερω,αλλα δεν σας τα λεω γιατι πατε και τα λετε!!!! 

- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Με όση αγάπη και εκτίμηση έχω σε πολλά παιδιά εδώ μέσα, κάποιες φορές και στην παπαρολογια πρέπει να μπαίνει όριο.
Δε λέω ότι γίνεται με δική τους ευθύνη, αλλά αυτό που ονομάζουμε "πιατσα" και "πηγες", είναι ένας χώρος βουτηγμένος στο ψέμα και στην ιδιοτέλεια. Δεν θα πετύχεις μάνατζερ για ...
Δε λέω ότι γίνεται με δική τους ευθύνη, αλλά αυτό που ονομάζουμε "πιατσα" και "πηγες", είναι ένας χώρος βουτηγμένος στο ψέμα και στην ιδιοτέλεια. Δεν θα πετύχεις μάνατζερ για ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίδες ηρεμία
Οτι και αν ισχύει καλό κακό στραβό κλπ θα φανεί αύριο
Δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον ειδικά για πωλήσεις. Όλα τα δυνατά ξένα πρωταθλήματα τελειώνουν τη Κυριακή τις μεταγραφές
Ηρεμία να δούμε που θα κάτσει η μπάλα
Με όλο το σεβασμό σε εσένα και όλους τους mods, προσωπικά δεν με ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 01:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Eνταξει ρε παιδια το παλικάρι είπε ότι άκουσε κάτι για ντόμινο.. μην τον πετροβολησουμε κιολας. Αν εβαζε γρίφο για μεσι θα τον ευχαριστουσαμε όλοι. Οκ ίσως λάθος που το μοιράστηκε με γρίφο, αλλά στην πράξη, την αγωνία του μοιράστηκε.
Δεν είναι και ουρανοκατεβατος, να πεις ότι μπήκε να βάλει ...
Δεν είναι και ουρανοκατεβατος, να πεις ότι μπήκε να βάλει ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντέλιας βγαίνει ένας κάθε 30-40 χρόνια. Είναι τέτοια η αύρα που εκπέμπει με το χαμόγελο του και τις επαφές που έχει με την μπάλα, που αρχίζω να πιστεύω πως ομάδες του δικού μας μεγέθους, δεν μπορούν να τον αντικαταστήσουν, όσα και να τους δώσεις.
Αν ονομάζονταν Ντέλιτς και έπαιζε στη Ντιναμό ...
Αν ονομάζονταν Ντέλιτς και έπαιζε στη Ντιναμό ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
@prist64 Παρασκευή σήμερα, αναμένουμε τα σπουδαία!
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιδιοκτήτης ειναι ο Γιώργης και οι ιδιοκτήτες κανουν ΚΑΙ μεταγραφές. μην σας το χαλαω συνεχιστε. Γιατι οταν εχουμε επιλογες σκαουτινγκ που μπορει να μη βγουν είναι απο πανέρια, αν ανακατευεται για κανα μεγαλυτερο ονομα ο Γιώργης ειναι κακο. μονα ζυγα δικα μας δν βγαινει
- Τετ 03 Σεπ 2025, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν καταλαβα τωρα. Δεν εχει προβλημα ο Μοπει να μην παιξει Ευρωπη και εχουμε εμεις; :lol:
οχι απλα η θεωρια (δικη μας θεωρια) ειναι οτι εμεις δεν θελαμε και πολυ να τον βαλουμε λιστα και αφου και αυτος αργησε το εκμεταλλευομαστε να τον παρουμε απλα τυπου με τα μισα λεφτα με την προφαση οτι ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε συμφωνώ με τις αντιδράσεις για τη μη απόκτηση Φόρ, τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Ούτε την ανάγκη απόκτησης του.
Νομίζω οτι το ρόστερ είναι υπερπλήρες.
Η ομάδα δύο συνεχόμενες σεζόν (2023-2024, 2024-2025) τερμάτησε με το καλύτερο ενεργητικό γκόλ στο Πρωτάθλημα και στην κανονική διάρκεια και στα Play ...
Νομίζω οτι το ρόστερ είναι υπερπλήρες.
Η ομάδα δύο συνεχόμενες σεζόν (2023-2024, 2024-2025) τερμάτησε με το καλύτερο ενεργητικό γκόλ στο Πρωτάθλημα και στην κανονική διάρκεια και στα Play ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ροστερ ειναι υπερπλήρες με 1 κανονικο φορ ,κ ενα πιτσιρικά που απλα στα μάτια σας ειναι τζημας. Για το τσαλοφ στον ΠΑΟΚ δεν θα πω κατι γιατι δεν ειναι φορ.
Δεν εχω λόγια πλέον
Αυτή είναι μια άποψή φίλε, μη θυμώνεις.
Δεν ελέγχουμε εμείς τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, άλλοι αποφασίζουν, εμείς απλά ...