Η ομαδα με τους ιδιους παιχταραδες στον κορμο της
ειναι απροπονητη επι 1,5 χρονο και εχει την εικονα καφενειου..
Απλα ειναι τα πραγματα και κανουν μπαμ..
Ποιος φταιει γι'αυτο ?? ο προισταμενος του τμηματος φυσικα..
Σιγουρα για την εικονα δεν φταιει ο εργοδοτης..
Ο εργοδοτης ευθυνεται κατα πολυ ομως ...
Η αναζήτηση βρήκε 159 εγγραφές
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μέσος 25χρονος ΠΑΟΚΤΣΗΣ μετά την χθεσινή νίκη στο μπάσκετ και την σημερινή χαλαρή νίκη επι της κάποιας .... Λιλ!

- Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 3-3 MVP, Σχόλια και Παραλειπόμενα
Δεν ξέρω τι έκανε στην φάση του 2-2 το τραγί αλλά παίχτης καμαρα δεν υπάρχει είναι Απαράδεκτος σήμερα δεν κερδίσαμε λόγω αυτού του απίθανου και του άλλου απίθανου Κεντζιορα και δεν μπορεί να μου τον βάζει αλλαγή πριν τον Μπιανκο
Μπαίνει το Ιταλακι μέσα και αλλάζει όλο το κέντρο δηλαδή ο Λουτσε δεν ...
Μπαίνει το Ιταλακι μέσα και αλλάζει όλο το κέντρο δηλαδή ο Λουτσε δεν ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 3-3 MVP, Σχόλια και Παραλειπόμενα
Πάμε άλλη μία:
Με Τσάλοφ, Μύθου, η χρονιά θα βγει και ΔΕΝ θα μας στοιχίσει τίποτα.
Αν δεν φέρουν στόπερ ΤΑΝΚΣ , ότι χαθεί θα είναι εξαιτίας της άμυνας μας, αφού βέβαια διαπιστώσουμε αν ο Ζαφείρης είναι καλός στο αμυντικό τρανζίσιον, που λογικά θα είναι.
Δυο πράγματα έπρεπε να αλλάξουν. Το αμυντικό ...
Με Τσάλοφ, Μύθου, η χρονιά θα βγει και ΔΕΝ θα μας στοιχίσει τίποτα.
Αν δεν φέρουν στόπερ ΤΑΝΚΣ , ότι χαθεί θα είναι εξαιτίας της άμυνας μας, αφού βέβαια διαπιστώσουμε αν ο Ζαφείρης είναι καλός στο αμυντικό τρανζίσιον, που λογικά θα είναι.
Δυο πράγματα έπρεπε να αλλάξουν. Το αμυντικό ...
- Παρ 27 Φεβ 2026, 01:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θελτα-ΠΑΟΚ 1-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
...
Να επιστρέψει τουλάχιστον η τετράδα ντελιας μειτε ταισον Ζιβκοβιτς αυτήν την βδομάδα,τίποτα άλλο.Ολα τα άλλα έρχονται
Μπα, κουράγιο ..
Σε καμιά 15αρια μέρες θα δούμε ΠΑΟΚ.
Και την άλλη βδομάδα θα βλέπουμε αυτό το κάτι άλλο.
Και μην έχουμε ψευδαισθησεις ότι ο Ντέλιας μετά από 5 βδομάδες ή ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
https://youtu.be/Qi9zHIiaA9c?si=CLu184hnagUoJiIE
Για το πως νιώθει που ήρθε στον ΠΑΟΚ:
«Φαίνεται ότι μου πάνε τα ασπρόμαυρα! Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα για χάρη μιας μεγάλης ομάδας που έχει πολύ υψηλούς στόχους, με -πρώτα ο Θεός - συμμετοχή σε ...
Για το πως νιώθει που ήρθε στον ΠΑΟΚ:
«Φαίνεται ότι μου πάνε τα ασπρόμαυρα! Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα για χάρη μιας μεγάλης ομάδας που έχει πολύ υψηλούς στόχους, με -πρώτα ο Θεός - συμμετοχή σε ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Σήμερα ντράπηκε και η ντροπή...
Όλα μηδέν, όλη η ομάδα στο απόλυτο μηδέν!
Αντί να βγεις στις δηλώσεις να ζητήσεις συγνώμη και να πεις ότι για τιμωρία θα γυρίσετε όλοι μαζί με τα πόδια, μας τάισες σανό! Εξευτελιστική εμφάνιση.Σε κάθε παιχνίδι εμφανίζονται χειρότεροι.Ουτε φυσικές δυνάμεις, ούτε ...
Όλα μηδέν, όλη η ομάδα στο απόλυτο μηδέν!
Αντί να βγεις στις δηλώσεις να ζητήσεις συγνώμη και να πεις ότι για τιμωρία θα γυρίσετε όλοι μαζί με τα πόδια, μας τάισες σανό! Εξευτελιστική εμφάνιση.Σε κάθε παιχνίδι εμφανίζονται χειρότεροι.Ουτε φυσικές δυνάμεις, ούτε ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Πάλι καλά που υπάρχει ο Τσαλοφ και βρήκαμε ποιον να κράζουμε...Βέβαια ορθώς κάποιοι είπαν κατα διαστήματα χάλια ο Ντελιας, χάλια ο Ζιφκοβιτς, χάλια ο Μειτε,χάλια,χάλια,χάλια... Ε όταν είναι όλη η ομάδα χάλια μην ντρέπεστε να πείτε ότι μοναδικός υπεύθυνος δεν μπορεί να είναι άλλος από τον προπονητή ...
- Δευ 06 Οκτ 2025, 02:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Παρά την νίκη η ομάδα ήταν για 60 λεπτά αλού φαν παρκ και κύριος υπεύθυνος είσαι εσύ.Κάτσε με τους παίκτες σου και βρείτε τι φταίει
Ετοιμασου για πεσιματα απο αυτους που ειχαν να μιλησουν 1.5 χρονο
ΞΥΔΙΙΙΙ πρέπει να σε πείραξε πολύ η νίκη θά τό ξεπεράσεις
Η νικη? Καθολου, την ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 02:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Είναι κακός σε ροή αγώνα, απρόσεκτος και τσαπατσούλης. Η διοίκηση όφειλε να το έχει δει και να εκμεταλλευτεί τα νούμερα που έγραψε πέρυσι πουλώντας τον. Το να παίρνει φέτος αγωνιστικό χρόνο από τον Μπιάνκο είναι έγκλημα. Τον ευχαριστούμε για τα γκολ του και ειδικά αυτό στην Αυστρία αλλά η ομάδα ...
- Δευ 23 Φεβ 2026, 02:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνώμη αλα τι είναι προτιμότερο
Να χάσεις ένα παιχνίδι ή να χάσεις των Τάισον για ένα μήνα?
Και μετά θα γράφει ο μαρσάντος για την γκαντεμιά που μας δέρνει.
Δεν πάει έτσι όμως
Να χάσεις ένα παιχνίδι ή να χάσεις των Τάισον για ένα μήνα?
Και μετά θα γράφει ο μαρσάντος για την γκαντεμιά που μας δέρνει.
Δεν πάει έτσι όμως
- Δευ 23 Φεβ 2026, 07:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Για ποιο λόγο βρε marsantos μου για ποιο γαμημένο λόγο στο 60; Οι καμπάνες της Αγίας Βαρβάρας χτυπούσαν από το πρώτο ημίχρονο. Βλέπεις στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε όλες τις διατάξεις μεσοεπιθετικά για να κλείσει χώρους και ήταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
Έχεις την τύχη να πας στα αποδυτήρια με 0-1. Για ποιο ...
Έχεις την τύχη να πας στα αποδυτήρια με 0-1. Για ποιο ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 19:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι από αυτούς που θέλουν να καθίσεις εδώ 10 χρόνια ακόμα.
Επειδή όμως σε λατρεύω, εύχομαι αυτή την εβδομάδα δημόσια να δηλώσεις ότι είναι η τελευταία σου σεζόν.
Επειδή όμως σε λατρεύω, εύχομαι αυτή την εβδομάδα δημόσια να δηλώσεις ότι είναι η τελευταία σου σεζόν.
- Κυρ 26 Απρ 2026, 00:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρεζιλι των σκυλιών γίναμε. Χάσαμε το κύπελλο από τον ΟΦΗ. Κι εδώ μέσα διαβάζουμε οτι ειναι καλύτερο να κάνουμε τουμπεκί. Να πούμε νταξ μωρέ δεν έγινε και τπτ. Κοβεσι και πρασινα άλογα. Ξεφτίλα που θα μείνει στην ιστορία ήταν το σημερινό. Πηρε ο ΟΦΗ κύπελλο απ τον ΠΑΟΚ. Όχι από κάναν αρουλη η καμία ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 00:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντε πάλι με το ‘24.
Ρε σείς, το ‘24 η ομάδα το άξιζε το πρωτάθλημα. 100%.
Αν δεν το έπαιρνε θα ήταν ποδοσφαιρική αδικία, ήταν η καλύτερη ομάδα συνολικά στην χρονιά σε διάρκεια.
Πάμε παρακάτω, δεν χρειάζεται να υποβιβάζουμε τις επιτυχίες μας για να στηρίξουμε την επιχειρηματολογία μας.
Ο Ραζβαν ...
Ρε σείς, το ‘24 η ομάδα το άξιζε το πρωτάθλημα. 100%.
Αν δεν το έπαιρνε θα ήταν ποδοσφαιρική αδικία, ήταν η καλύτερη ομάδα συνολικά στην χρονιά σε διάρκεια.
Πάμε παρακάτω, δεν χρειάζεται να υποβιβάζουμε τις επιτυχίες μας για να στηρίξουμε την επιχειρηματολογία μας.
Ο Ραζβαν ...