Η αναζήτηση βρήκε 112 εγγραφές
- Παρ 22 Αύγ 2025, 08:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
O προπονητής έχει ένα ρόστερ που δεν είναι καινούριο και του έχει περάσει αυτά που θέλει εδώ και πολύν καιρό. Όταν αυτό το ρόστερ αγωνίζεται λες και είναι 11 παίκτες που παίζουν για πρώτη φορά μαζί, τότε ναι, η ευθύνη είναι του προπονητή. Δεν είναι καινούριος προπονητής, ούτε μπορεί να ισχυριστεί ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ειλικρινά πήγα κάπως σφιγμένος στο γήπεδο, αλλά μετά το 2-0 χαλάρωσα και δεν ανησύχησα σε κανένα σημείο του αγώνα.
Μπράβο στον Λουτσέσκου και σε όλους τους παίκτες μας και φοβερός ο κόσμος.
Καταπληκτικοί οι Κωνσταντέλιας, Μεϊτέ (όταν αποφασίσει να σκεπάσει την μπάλα είναι απόλαυση), ο αναγεννημένος ...
Μπράβο στον Λουτσέσκου και σε όλους τους παίκτες μας και φοβερός ο κόσμος.
Καταπληκτικοί οι Κωνσταντέλιας, Μεϊτέ (όταν αποφασίσει να σκεπάσει την μπάλα είναι απόλαυση), ο αναγεννημένος ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
https://youtu.be/Qi9zHIiaA9c?si=CLu184hnagUoJiIE
Για το πως νιώθει που ήρθε στον ΠΑΟΚ:
«Φαίνεται ότι μου πάνε τα ασπρόμαυρα! Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα για χάρη μιας μεγάλης ομάδας που έχει πολύ υψηλούς στόχους, με -πρώτα ο Θεός - συμμετοχή σε ...
Για το πως νιώθει που ήρθε στον ΠΑΟΚ:
«Φαίνεται ότι μου πάνε τα ασπρόμαυρα! Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα για χάρη μιας μεγάλης ομάδας που έχει πολύ υψηλούς στόχους, με -πρώτα ο Θεός - συμμετοχή σε ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Σήμερα ντράπηκε και η ντροπή...
Όλα μηδέν, όλη η ομάδα στο απόλυτο μηδέν!
Αντί να βγεις στις δηλώσεις να ζητήσεις συγνώμη και να πεις ότι για τιμωρία θα γυρίσετε όλοι μαζί με τα πόδια, μας τάισες σανό! Εξευτελιστική εμφάνιση.Σε κάθε παιχνίδι εμφανίζονται χειρότεροι.Ουτε φυσικές δυνάμεις, ούτε ...
Όλα μηδέν, όλη η ομάδα στο απόλυτο μηδέν!
Αντί να βγεις στις δηλώσεις να ζητήσεις συγνώμη και να πεις ότι για τιμωρία θα γυρίσετε όλοι μαζί με τα πόδια, μας τάισες σανό! Εξευτελιστική εμφάνιση.Σε κάθε παιχνίδι εμφανίζονται χειρότεροι.Ουτε φυσικές δυνάμεις, ούτε ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Πάλι καλά που υπάρχει ο Τσαλοφ και βρήκαμε ποιον να κράζουμε...Βέβαια ορθώς κάποιοι είπαν κατα διαστήματα χάλια ο Ντελιας, χάλια ο Ζιφκοβιτς, χάλια ο Μειτε,χάλια,χάλια,χάλια... Ε όταν είναι όλη η ομάδα χάλια μην ντρέπεστε να πείτε ότι μοναδικός υπεύθυνος δεν μπορεί να είναι άλλος από τον προπονητή ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 19:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Δε ξέρω τι θεωρείται ο Μπαλντε αλλά το παλικάρι δεν είναι ούτε 10αρι ούτε εξτρεμ, δεύτερος επιθετικός ειναι.. Αυτό το ξεπεταγμα, μισή τριπλα κ ψάχνω γκολ, άλλος δικός μας δεν το χει..
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 23:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Εαν τον στείλουν ξανά στην β ομάδα μετά την προετοιμασία που κάνει θα μιλάμε για μέγα τραχανάδες.paokovios1974 έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 21:15 Τι είναι αυτός ο Μπαλντε ρε παιδιά.
Απίστευτη παικτουρα