Η αναζήτηση βρήκε 804 εγγραφές

Return

από KalamarGiannis
Τετ 03 Σεπ 2025, 21:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Και για να τελειώνουμε θα το πω ξεκάθαρα. Δε θέλω αυτός ο ανθρώπος που προκαλεσε όσα δεν έχει προκαλέσει ο Βουλινος και ο Φασούλας στον ΠΑΟΚ και δε λέει έστω και τώρα την αλήθεια για το τι πραγματικά θέλει, να είναι στην ομάδα μου. Στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο, στο μπριτζ και στο μπάντμιντον. Γιατί ...
από Psaras
Πέμ 04 Σεπ 2025, 08:38
Jump to forum
Jump to topic

Ok , δηλαδή ο ιβαν τυχαία έκανε επανεμφάνιση στο γήπεδο και τη χώρα γενικά όταν εμφανίστηκε ο Μυστακίδης. Έτυχε.

Στη Ρωσία εμφανίζονταν; Ή θα εμφανιστεί και εκεί εξαιτίας του Μυστακίδη;

Συντηρούμε ένα Ιβάν vs Τέλης, ένα τρυπάκι στο οποίο μας έβαλε η αγαρμποσύνη του ΑΣ και τα ιδιοτελή ...
από Psaras
Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:31
Jump to forum
Jump to topic

The Equalizer Στις άλλες προεκτάσεις (αν υπάρχουν ή εξακολοθούν να υπάρχουν), χρειάζονται πρόθυμοι Εφιάλτες και καλοθελητές. Φοβόμαστε μήπως το πόπολο ξεχάσει τη συνεισφορά του Ιβάν και, σαν κοπάδι, ταχθεί υπέρ του νέου, μόνο και μόνο επειδή το μπάσκετ αύξησε το μπάτζετ του;

Εγώ προσωπικά δεν ...
από joshua
Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:37
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να θέλει να συστηθεί στον κόσμο μέσω της απόκτησης της ΚΑΕ να κερδίσει την εμπιστοσύνη που τωρα ειναι αμφίβολη και στο μέλλον αν ο Ιβαν αδυνατεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας και τις υποσχέσεις του να θελήσει να πάρει τη ΠΑΕ. Αυτο δεν έλεγαν οι περισσότεροι ...
από Equalizer
Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:41
Jump to forum
Jump to topic

Κανείς δεν είπε οτι αυτό το σενάριο είναι κακό

Δεν είναι πολύ δυσνόητο το τι έχει συμβεί ως τώρα και προκαλεί το μένος και την αμφισβήτηση πολλών από εμάς.

Ούτε και το πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ΚΑΕ ώς "ισότιμος με την ΠΑΕ πυλώνας του ΑΣ" και αρα να βρεθεί νέα κερκόπορτα για αποφάσεις ...
από Guitarman
Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

Τι εννοείς ρε συ @odi δεν βλεπεις σύνδεση? Τα γεγονότα έχουν ή δεν έχουν με αυτή τη σειρα:

1) Ανακοίνωση ΑΣ-Τελη ότι θα χτίσει γήπεδο ( κ το ίδιο βράδυ στις 11:30 ανακοίνωση της ΝΔ ότι δεν έχει κάποια εμπλοκή στο θέμα! :shock:) - Τρώει τα μούτρα του

2) Σιωπή επί σχεδόν 2 μήνες με τον ΑΣ να ...
από PAOKevolution
Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Παλικάρι μου ΑΜΠΑΛΑΕΑ, απαντάω στο ερώτημά σου, εντός σε αυτό που κάνεις παράθεση. Όσο και να ουρλιάζω, όσο και να ουρλιάζεις και όσο και να ουρλιάζουν όλοι εδώ μέσα, δεν καθορίζουμε εμείς τη μοίρα των διαπραγματεύσεων.
Εγώ δεν κλείνω τα μάτια σε όσα έχουν γίνει από ΑΣ - Τέλη, αλλά δεν μπορώ να ...
από Guitarman
Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

Ας περιμένουμε να δούμε αν θα προχωρήσει ο Μυστακίδης με την αγορά της ΚΑΕ όταν απομακρυνθούν από τον ΑΣ οι άνθρωποι που του υποσχέθηκαν και προσπαθούν 2-3 μήνες τώρα να του δώσουν το γήπεδο ποδοσφαίρου για 49 χρονια κάτω από το τραπέζι.
Καλός η κακός κάποιοι μπακάληδες θα απομακρυνθούν σύντομα ...
από renegade
Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:11
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την ενασχόληση του μυστακίδη με την καε ακόμα και αν γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο θα χρησιμοποιηθεί ως όχημα για το γήπεδο και εν τέλει για την απόκτηση της ΠΑΕ.
Είναι αστείο όμως να προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει σύνδεση του ενδιαφέροντως για την καε με ...
από Blackgr4
Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:45
Jump to forum
Jump to topic

1) Το μέγεθος της αντίληψης μας, σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις οποιουδήποτε δισεκατομμυριούχου, πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε επένδυση, είναι αντίστοιχο ενός κουνουπιού. Κλαίω με ορισμένους που νομίζετε πως τους καταλαβαίνετε και καταφέρατε ως ντετέκτιβ να λύσετε το μυστήριο αγοράς της ΚΑΕ ...
από KalamarGiannis
Σάβ 06 Σεπ 2025, 10:37
Jump to forum
Jump to topic

έτσι, ας πάμε στην ουσία πλέον.Έστω ότι κλείσαν τα χρέη και μπήκε το πρώτο χρήμα, μερικά εκατομμύρια για αρχή.
Που είναι το κρίσιμο σημείο τώρα;
δεν αρκεί το χρήμα για να πας ΠΟΛΥ ψηλά. Θες ανθρώπους και Management. Τεχνοκρατική οργάνωση. Να καλυφθούν πόστα, να υπάρχει γραφείο τύπου, λογιστήριο ...
από Dimitrisou
Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Το να ειρωνεύεστε καποιοι τον συγκεκριμένο άνθρωπο και να μιλάτε για παιχνίδια ειναι το λιγότερο γελοιο...το τι είναι και το αν πονάει την ομάδα νομίζω έχουν φανεί αυτά τα χρόνια..αν δεν ήταν αυτός να βγει μπροστά όταν όλοι οι άλλοι κρυβόταν τώρα μάλλον με την Αρετσού θα παίζαμε ντέρμπι ..
από joshua
Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:44
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μας πάρει Άγγλος Γάλλος Πορτογάλος αρκεί να μάθουμε ποιος ειναι και ας νικήσει ο έχων την μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια. Να μάθουμε όμως ε;
από Guitarman
Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:14
Jump to forum
Jump to topic

Εάν αληθεύει το ενδιαφέρον Αμερικανών είναι εξαιρετικά νέα. Πολύ πιθανό να έχουν καλύτερες διασυνδέσεις με ΝΒΑ και άρα να έχουμε καλύτερες πιθανότητες να βρεθούμε στα μεγάλα σαλόνια του νέου NBA europe. Επίσης οι Αμερικανοί φημίζονται ότι το μοναδικό ενδιαφέρον τους είναι να έχουν ένα προϊόν που ...
από george188
Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:19
Jump to forum
Jump to topic

Ο Χατζόπουλος δεν είναι χθεσινός ούτε στημένος. Λες και δεν ξερει οτι θα είναι υπολογος στο κόσμο, λες και δεν ξέρει τι επικρατεί. Πρώτα είναι οπαδός, τον μηδενισμό μας μεσα