Η αναζήτηση βρήκε 804 εγγραφές

Return

από Mitsospaoki4
Σάβ 06 Σεπ 2025, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Μιας και απ' ότι φαίνεται ολοκληρώνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός, δεν θεωρώ πως ήταν ένα τρομερά επιτυχημένο μεταγραφικό καλοκαίρι για την ομάδα μας, ούτε ότι εντυπωσιάστηκα κλπ .

Χρονολογικά να τα δούμε ξεκινήσαμε με τις επιλογές Κένι και Τέιλορ. 2 ελεύθεροι με καλά βιογραφικά όπου ο 2ος αποτελεί ...
από Miles
Σάβ 06 Σεπ 2025, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Τι έγινε ρε παιδιά εμείς είμαστε οι κακοπροαίρετοι βάλτε μας ποινές καντε μας ΜΠΑΝ

Εσείς αγαπάτε πιο πολύ τον ΠΑΟΚ

Τι έγινε χθες τα 12 εκατομμύρια τα είδατε στο γήπεδο;;;; γιατί εγώ δεν τα είδα

Με τόσα λεφτά παίρνεις χαφ επιπέδου Βιτυνια και Χαβερτς
Που λεει ο λόγος δηλαδή

Για να μην πούμε ...
από Psaras
Τρί 02 Σεπ 2025, 08:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Αν δεν εμφανιστεί αντίπαλο δέος (ο Ιβάν ή κάποιος τρίτος ενδιαφερόμενος), δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς την είσοδο του Τέλη στην ΚΑΕ.
Και το λέω αυτό έχοντας σε τεράστια εκτίμηση τον Χάτζο και θεωρώντας ότι πρέπει να μείνει στην ΚΑΕ πάση θυσία, έστω και ως μέλος του νέου ΔΣ.
από Psaras
Τρί 02 Σεπ 2025, 09:08
Jump to forum
Jump to topic

Αν η ΚΑΕ είναι το όχημα για την ΠΑΕ, θα πάει άκλαφτος.
Αν η ΚΑΕ είναι το όχημα για να μπει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, μπορεί να (ή θα) γίνει Τέλαρος. Απλά τα πράγματα.

Ο ΠΑΟΚτσής ή τουλάχιστον οι ΠΑΟΚτσήδες της δικής μου λογικής/παραφροσύνης ακόμα και τρεις Ευρωλίγκες να σηκώσει ο Τέλης, δεν ...
από Tolaros
Τρί 02 Σεπ 2025, 10:21
Jump to forum
Jump to topic

Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεται σα συγκριτικό μέγεθος ο Ιβάν εδώ μέσα στη συγκεκριμένη είδηση.
Επίσης είναι δυνατόν αν το ενδιαφέρον ισχύει να μην πουλήσει ο Χατζόπουλος? Και τι θα γίνει μετά αν η ομάδα βγαίνει 10η και μας ρίχνει σφαλιάρες ο κάθε σκώληκας, με τι μούτρα θα μιλάει ο Χατζόπουλος μετά ...
από Odi
Τρί 02 Σεπ 2025, 10:34
Jump to forum
Jump to topic

Εμείς είμαστε οπαδοί και το μόνο που μας νοιάζει είναι το καλό του ΠΑΟΚ.

Ο Μυστακίδης μπαίνοντας στην ΚΑΕ προφανώς στοχεύει στο να υπάρξει λαϊκό έρεισμα υπέρ του.

Ποιο είναι το κακό σενάριο; Να πάρει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ κανένα τίτλο και να δημιουργηθούν στρατόπεδα (που ήδη υπάρχουν);

I take that.
από Psaras
Τρί 02 Σεπ 2025, 10:54
Jump to forum
Jump to topic

Μην πάμε στο άκρο άωτον. Η είδηση του ενδιαφέροντος του Τέλη για την ΚΑΕ είναι κοσμοϊστορική για τον σύλλογο. Όπως κοσμοϊστορική ήταν και η έλευση του Ιβάν στην ΠΑΕ...βέβαια με πολύ περισσότερα αγκάθια στον δρόμο (τεραστία χρέη).

Η ΠΑΕ είναι του Ιβάν και μόνο ο Ιβάν έχει το μαχαίρι και το καρπούζι ...
από zissos
Τρί 02 Σεπ 2025, 15:20
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ να ρωτήσω κάτι;

Τι σχέση έχει το αν πάρει την ΚΑΕ ο Μυστακίδης με το θέμα του γηπέδου και την ΠΑΕ;

Αντε να το θέλει για να φέρει τον κόσμο προς το μέρος του, να σπάσει αυτό το (λογικό) 100-0 του ιβαν.

Από εκεί και πέρα τί άλλο μπορεί να υπάρχει ως σχέση ανάμεσα στα δύο ζητήματα;

Εγώ φυσικά ...
από Michael Scott
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:38
Jump to forum
Jump to topic

Παραθέτω αυτούσιο ποστ στο FB του PAOK Basketball Retro, που για όσους δεν τον ξερουν, ειναι ενα αρρωστακι με τον μπασκετικό ΠΑΟΚ που αρκετές φορες εχει inside info. Επικεντρωθείτε στις 3 τελευταίες παραγράφους.

25 χρόνια ζούμε με το όνειρο να ξαναδούμε τον ΠΑΟΚ μας μεγάλο. Να ξαναδούμε εκείνον ...
από Mīngus
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:46
Jump to forum
Jump to topic

Στη γειτονιά στενάζουν...

Εικόνα
από astral
Τρί 02 Σεπ 2025, 20:45
Jump to forum
Jump to topic

Equalizer έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:33 Στο Τουίτερ γιατί μπαίνετε ρε παίδες;

Είστε με τα καλά σας;

Έχει χρόνια που είναι τσίρκο εκεί μέσα, κάτι ντεμεκ ινστρουχτορες της κακιάς ώρας και κάτι υβριστές σε ένα μαζικό τσιρκο
Δεν έχω δει τέτοιο οχετό ούτε από τελειωμένα κομματοσκυλα. Καποιοι τύποι είναι για δέσιμο.
από Psaras
Τρί 02 Σεπ 2025, 20:52
Jump to forum
Jump to topic

Η ανακοίνωση μου δίνει την εντύπωση πως, αν δεν υπάρξει κάτι θεαματικό, είναι θέμα ημερών να αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς η ΚΑΕ.
Οι τυπικοί έλεγχοι, λογικά θα είναι γρήγοροι, γιατί ο Χατζο έχει τα οικονομικά όλα πεντακάθαρα.
Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε ως οπαδοί δυο ομαδάρες. Θα ...
από Caballo Viejo
Τρί 02 Σεπ 2025, 23:10
Jump to forum
Jump to topic

Ως παλιός της ομάδας μας, που έζησε από κοντά όλα τα ευρωπαϊκά τρόπαια του μεγάλου ΠΑΟΚ, με αρχή από το 91 στη Γενεύη, είμαι πολύ συγκινημένος με την προοπτική της αναγέννησης του τμήματος μπάσκετ με τον Τέλη Μυστακίδη. Αξίζει μεγάλος σεβασμός και ευγνωμοσύνη στον Πρόεδρο Θανάση Χατζόπουλο, που ...
από kataramenos5
Τετ 03 Σεπ 2025, 11:57
Jump to forum
Jump to topic

ΥΓ Μια φορά ακόμα να ακούσω λιμάνι θα πάω να φουντάρω να δω , έχει χρυσάφι ο βυθός;

Καλα λενε οταν σου λειψει κατι τοτε καταλαβαινεις την αξια του.
Ειχαμε την ησυχια μας εδω μεσα ,ενα ποστ καθε 2 βδομαδες χαλαρα και Σαλονικιωτικα
10 νοματαιοι εδω μεσα ξεραμε τις αποψεις του αλλου δεν ...
από Psaras
Τετ 03 Σεπ 2025, 16:54
Jump to forum
Jump to topic

Μέχρι να παράξει ουσιαστικό έργο ο Τέλης στην ΚΑΕ, ώστε να εξισωθεί στα μάτια του κόσμου με τον Ιβάν, η Νέα Τούμπα θα έχει ήδη κατασκευαστεί.
Η Νέα Τούμπα, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, πρέπει να κατασκευαστεί από τον Ιβάν. Τέλος.
Αντίστοιχα, είναι αυτονόητο ότι η αναβάθμιση ή ανακατασκευή του ...