Αυτοί που επιμένουν στο 31.12 θέλω να δω πότε θα καταλάβουν πως αντί για πίεση στον Ιβάν θα τους γυρίσει μπούμερανγκ..
Θέλω να τους δω την 1.1 να βγαίνουν κ να ανακοινώνουν, πως παρήλθε η ημ/νια, δεν μας παρέδωσε κάτι ο Ιβάν, η μπουλντόζα που ανεβαίνει τη Λαμπράκη τώρα είναι του κ. Τέλη κ πάει να ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1496 εγγραφές
- Τρί 21 Οκτ 2025, 08:25
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 21 Οκτ 2025, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ο Ησαιάδης βγάζει τόση έπαρση που προφανώς έχει πλάτες ισχυρών οργανωμένων.
Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η συμπεριφορά σε συνδυασμό με το να μην ανοίγει ρουθούνι.
Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η συμπεριφορά σε συνδυασμό με το να μην ανοίγει ρουθούνι.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 10:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Καθόλου σιωπηλή.Iznogoud4 έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 10:17 Πέρα από την ντροπή που γίνεται αυτό στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ, μεγαλύτερη ντροπή είναι που στα 50 χρόνια Θ4 έχουμε σιωπηλή συναίνεση γιατί ο ΠΑΟΚ ανήκει στον λαό του και κλειστά ΔΣ δεν πάνε πακέτο.
"Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα" φυσικά, ή ότι μας πει ο Πετμεζάς τελοσπαντων.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το ξεφτιλίκι δεν ξεπλένεται για τους ΡΟΥΦΣ του Ass Sigma ούτε αν οικοδομήσει ο Μύσταξ το νέο Μαρακανά στην Τούμπα. Εμετική υποκρισία, κρυφτούλι, εξόφθαλμα και απροκάλυπτα πλέον ψέματα.. Δε σώζεται με τίποτα αυτό το πράγμα. Είναι ξεκάθαρο πλέον στα μάτια μου ότι αυτά τα ανθρωπάκια πλέον ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 15:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε αυτην την φαση, ή βγειτε και πειτε στα ισα οτι το εργο πλεον μαλλον εχει ηδη δωθει στον Μυστακιδη ή δωστε το "impossible task" στον Σαββιδη να μην το κανει για να πειτε δε μπορει και να το δωσετε εκει που θελετε. Ειναι αστειο αυτο που γινεται πλεον. Πραγματικα εχετε φερει μεχρι και εμενα που ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντιλαμβάνομαι πλήρως τα αδέρφια που εκφράζουν ανησυχίες λόγω της 3 έτους σιγής του Ιβάν για το γήπεδο.
Ωστοσο όταν χρειάστηκε, παρουσίασε το μνημόνιο προς το ΑΣ με πάρα πολλές λεπτομέρειες λίγες μέρες μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του Τέλη.
Αυτό σημαίνει ότι γινόταν φουλ η προεργασία.. Είχε ...
Ωστοσο όταν χρειάστηκε, παρουσίασε το μνημόνιο προς το ΑΣ με πάρα πολλές λεπτομέρειες λίγες μέρες μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του Τέλη.
Αυτό σημαίνει ότι γινόταν φουλ η προεργασία.. Είχε ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα φύγει ο ΠΑΟΚ απο την Τούμπα????
Σώπα ρε μάγκα. Και ποιός είσαι εσύ?
Κάντε καμια κίνηση, και θα φύγετε με ελικόπτερα απο τη Χώρα. Όλοι μαζί.
Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει στο Λαό του όπως γράφτηκε σε εκείνο το πανό..
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ο Λαός του.
Οι ΑΣίτες δεν ανήκετε στο Λαό του ΠΑΟΚ.
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ και ...
Σώπα ρε μάγκα. Και ποιός είσαι εσύ?
Κάντε καμια κίνηση, και θα φύγετε με ελικόπτερα απο τη Χώρα. Όλοι μαζί.
Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει στο Λαό του όπως γράφτηκε σε εκείνο το πανό..
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ο Λαός του.
Οι ΑΣίτες δεν ανήκετε στο Λαό του ΠΑΟΚ.
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ και ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Τούς ξεφτιλιζει ειδικά στα λεγόμενα χασεκιδη Γιαννακοπούλου πού είναι άκρως αντίθετα και λέει κάποιος λέει ψέματα,ο χασεκιδης επικαλείται την ηχογραφήση ενώ η Γιαννακοπούλου λέει τα τελείως αντίθετα και αναφέρει ότι τον χασεκιδη τον έχει σε μεγάλης εκτίμηση .... επίσης και τα λεγόμενα βενη περί ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 14:18
- Jump to forum
- Jump to topic
όμορφα , μη τη πέφτετε στο γκαρσια. Την αποψή του εξέφρασε.
Λίγοι μείνανε , δε θέλω να τη κάνει κι αυτός.
Ήδη μου λείπει ο σπεσιαλ.
Λίγοι μείνανε , δε θέλω να τη κάνει κι αυτός.
Ήδη μου λείπει ο σπεσιαλ.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαχαιριά στην καρδιά η ανακοίνωση
Δεν έχω λόγια
Που θα με κρατήσουν μέλος αυτού του φόρουμ
Καλησπέρα απ το ασπρόμαυρο Λιλ…
Δεν έχω λόγια
Που θα με κρατήσουν μέλος αυτού του φόρουμ
Καλησπέρα απ το ασπρόμαυρο Λιλ…
- Τετ 22 Οκτ 2025, 16:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά, με όλο το θάρρος, τα μηνύματα σας δε διαβάζονται εύκολα. Συντακτικό χαώδες, κόμματα δε βάζετε, λέξεις λάθος από αυτόματη διόρθωση. Όσο γράφετε έτσι, νόημα δε θα βγαίνει. Δε θα συμφωνήσετε ποτέ αν δεν καταλαβαίνετε τι γράφει ο άλλος. Ελπίζω μόνο να μη τα γράφετε οδηγώντας.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν γνωριζω αν εκαναν η τι εκαναν στους οργανωμενους
γνωριζω οτι ζητησαν δημοσια απο τα μελη του ΔΣ του ΑΣ να παραιτηθουν
Αρα μενω στο οτι δν ξερεις γτ ΑΝ γινεται επειδη ζητησαν να παραιτηθουν τα μελη τοτε μια χαρα μεροκαματο πηραν τα παιδια..σε καλη μερια...λυπαμαι που δουλευω σα μ@λ@κ ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πω κάτι κι ας φανώ αφελής.
Αν στο τέλος της εβδομάδας η ΚΑΕ ανήκει στον Μυστακίδη και ο Ιβάν αναλάβει να κάνει την Νέα Τούμπα μέχρι το 2030, κι αυτή την φορά όχι στα λόγια, αλλά με 60 εκατομμύρια ευρώ να διακυβεύονται, τα αγράμματα μιάσματα του ΑΣ θα έχουν καταφέρει κάτι εκπληκτικό για τα 100 ...
Αν στο τέλος της εβδομάδας η ΚΑΕ ανήκει στον Μυστακίδη και ο Ιβάν αναλάβει να κάνει την Νέα Τούμπα μέχρι το 2030, κι αυτή την φορά όχι στα λόγια, αλλά με 60 εκατομμύρια ευρώ να διακυβεύονται, τα αγράμματα μιάσματα του ΑΣ θα έχουν καταφέρει κάτι εκπληκτικό για τα 100 ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Τασεο τι λες για τα ερωτήματα που έγραψα πιο πάνω;
Δεν έχει θέμα ο Σαββιδης να βγάλει εγγυητικές Ελλάδα. Η θέση του Ελλάδα επενδυτικά είναι άνω τους ενός δις ευρώ( γελάω όταν διαβάζω ότι ο σαββιδησ Εχει 1,6 δις γενικά) Σαφέστατα και αν πάνε στη λύση της εγγυητικής και του escrow account τότε ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 18:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω να πω κάτι ψιλό οφ τοπικ. Διαβάζω στο twitter τα γνωστά πλέον ακαουντ τα οποία καθημερινά εκφραζονται χυδαία για τον Σαββιδη και είμαι σίγουρος πως είναι 1-2-3 άτομα με 5-6 λογαριασμούς ο καθένας. Εγω προσωπικά στον κύκλο μου έχω πάνω από 100 ΠΑΟΚτσηδες, ούτε 1 δεν έχει αυτές τις απόψεις στο ...