Η αναζήτηση βρήκε 472 εγγραφές
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ducksch Γιακουμάκης Μύθου νομίζω μαρεσει
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ναι ρε φίλε μετάφραση θέλουμε. Δεν είμαστε η Μαρία της γειτονιάς και ο Χοσέ Αρμάντο .
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τη λογική αυτη τι θεση βγηκαμε πέρσι? Πόσους βαθμους πισω?
Ας ερθει κ με διαστημοπλοιο , ας δωσει για τα προπονητικά της εθνικής ας κανει οτι θελει.
Αν δεν εχει σκοπό όμως να παει ενα κλικ πιο πανω απο το τωρινο γαυρο κ ίσως να καταφέρουμε καποια στιγμή να.παιξουμε chl τότε δηλώσεις κ ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην κοροϊδεύεις καθόλου, γίνονται αυτά. Ρώτα τον ΚάρυМир έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:46Θα στείλουν τον Ζορό να μας κλέβει τις εισπράξεις.pagotatzis έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:43 Βγήκαν κάτι άρθρα ότι ο ΠΑΟΚ πληρώνει όλο το ποσό του Γιακουμάκη
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
ανοιγει η παρενθεση
στη Χαβρη, στην Ligue 1 ο Σαμάτα
κλεινει η παρένθεση
στη Χαβρη, στην Ligue 1 ο Σαμάτα
κλεινει η παρένθεση
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Γιακουμάκη δεν τον έχω παρακολουθήσει για να έχω άποψη. Συγκρίνοντας μόνο τα νούμερα και την ανοδική του πορεία, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του Μαροκινού που ήταν να έρθει, νιώθω πως πρέπει να πάμε αεροδρόμιο..
Αυτά για τον φορ.
Πάμε στα σημαντικά (για εμένα).
Κάνω τον σταυρό μου , για τα ...
Αυτά για τον φορ.
Πάμε στα σημαντικά (για εμένα).
Κάνω τον σταυρό μου , για τα ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 09:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Να είμαστε σοβαροί. Ο Γιόβιτς είναι 27 στα 28, έπαιξε Μίλαν πέρυσι όχι βασικός, είναι διεθνής με την εθνική Σερβίας και αν και σε πτώση ιδίως για το κορυφαίο επίπεδο στην Ελλάδα πιστεύω θα γράψει άνετα και νούμερα αλλά θα είναι και μια πολύ καλή μεταγραφή.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
επισης τελειωνει και το παραμυθι δεν ερχονται τετοιοι παικτες Ελλαδα πριν το τελος των μεταγραφων. Μια χαρα ερχονται. Αν δωσεις τα λεφτα.nunies4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 09:07 Να οριστε...η αεχ παιρνει Γιοβιτς και ετσι θα εχουμε μια αμεση συγκριση ποιος κινηθηκε με ποδοσφαιρικη λογικη και ποιος οχι
- Δευ 04 Αύγ 2025, 09:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ακούγεται και πολύ ωραίο βέβαια στην αρχή του καλοκαιριού ο κουβεντιδης σε σχόλιο για γιοβιτς να γράφει να αγαπάτε την επαφή με την πραγματικότητα και κάνα μήνα μετά να κλείνει σε άμεσο ανταγωνιστής σου
- Δευ 04 Αύγ 2025, 09:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Οκ τα 2,5 - 3 εκ για Γιόβιτς είναι πολλά ενώ τα 3,5 εκ αγορά και 1,5 εκ σε Κεντίρα είναι νορμάλ.
Παιδιά ο Γιόβιτς είναι ενεργό μέλος των πλάβι. Μια χαρά κίνητρο έχει, αν δεν είχε θα βρισκόταν τώρα στα εμιράτα.
Φτάσαμε να προτιμάμε των Γιακουμάκη στα 30 plus από τον Γιόβιτς στα 28.
Παιδιά ο Γιόβιτς είναι ενεργό μέλος των πλάβι. Μια χαρά κίνητρο έχει, αν δεν είχε θα βρισκόταν τώρα στα εμιράτα.
Φτάσαμε να προτιμάμε των Γιακουμάκη στα 30 plus από τον Γιόβιτς στα 28.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν χωνεύεται έτσι εύκολα ότι καταλήγει ο Γιοβιτς στους χάρτινους.
Δυστυχώς και φέτος θα περιμένουμε να κάνει μαγικά ο προπονητής, όταν οι άλλοι (πιθανότατα) θα έχουν πάλι ανώτερα μπάτζετ.
Υγ: Μετά την μεγάλη δήλωση Κουβεντίδη πως την προηγούμενη εβδομάδα θα είχαμε 1-2 νέους παίχτες , τώρα τελικά ...
Δυστυχώς και φέτος θα περιμένουμε να κάνει μαγικά ο προπονητής, όταν οι άλλοι (πιθανότατα) θα έχουν πάλι ανώτερα μπάτζετ.
Υγ: Μετά την μεγάλη δήλωση Κουβεντίδη πως την προηγούμενη εβδομάδα θα είχαμε 1-2 νέους παίχτες , τώρα τελικά ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μία από τις προτάσεις στα φορ, μαντέψτε ποιου, ήταν ο Αμπέλ Ρουίθ.
Δεν ξέρω αν ήταν ο νούμερο ένα ή ο νούμερο δύο, ξέρω ότι ήταν δεδομένα μία καλή επιλογή, παίκτης που κάνει τσεκ σε πολλά κουτάκια από τα ζητούμενα του Λουτσέσκου και ένα όνομα που σίγουρα θα προκαλούσε ενθουσιασμό στους οπαδούς ...
Δεν ξέρω αν ήταν ο νούμερο ένα ή ο νούμερο δύο, ξέρω ότι ήταν δεδομένα μία καλή επιλογή, παίκτης που κάνει τσεκ σε πολλά κουτάκια από τα ζητούμενα του Λουτσέσκου και ένα όνομα που σίγουρα θα προκαλούσε ενθουσιασμό στους οπαδούς ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικά Κουβεντιδη, εμείς την πραγματικότητα την αγαπάμε.
Εσείς μάλλον είστε εκτός αυτής
Εσείς μάλλον είστε εκτός αυτής
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν πουλήσουμε κάνα μαντι να δεις.navigator11 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:07 Θα πουλήσουμε τον Μεϊτέ στη βαζέλα.
Να πάρει λίγη ζωούλα και το φόρουμ.![]()
Ξαφνικά από 18 κοντρόλ θα την κολλάει
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Γαλανόπουλος,Τσιγγάρας και λοιποί έκπληξη θα είναι...