Αναζήτηση για περισσότερες από 1534 εγγραφές

Return

από DamoN
Δευ 03 Νοέμ 2025, 17:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Γελάτε μαλακες αλλά έτσι όπως τους είδα με το στυλακι χάρη σας κάνουμε βλέπω σε λίγη ώρα εδώ μέσα να ξεκινήσει ο τρίτος παγκόσμιος …
από Kabamaru11
Δευ 03 Νοέμ 2025, 19:40
Jump to forum
Jump to topic

ο μουστακιας που στο θεμα παε-ας εχει καλη πληροφορηση γραφει ενα ενδιαφερον αρθρο στη σφηνα και οτι παμε για ναυαγιο

Μολις διαβασα το αρθρο,γελασα λιγακι,λες κ διαβαζα sportdog Ας περιμενουμε λιγο,αν επιβεβαιωθει ο μουστακιας,τοτε φοβαμαι πως πρεπει να παει κοσμος ειτε οργανωμενοι ειτε ...
από Equalizer
Τρί 04 Νοέμ 2025, 00:45
Jump to forum
Jump to topic

1. Η πρόβλεψη για τις ημερομηνίες των μελετών είναι γελοία, καταχρηστική και το κυριότερη ανεδαφικη. Αν δε αφορά και άδειες, είναι σουργελο. Θεωρώ δεδομένο ότι θα αφαιρεθεί.

2. Η πρόβλεψη για τη μείωση των ετών χρήσης αν επιδοτηθεί, είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της εξυπηρέτησης συμφερόντων. Αν δώσει λεφτά το ...
από renegade
Τρί 04 Νοέμ 2025, 01:10
Jump to forum
Jump to topic

Ναι αλλά η παε άργησε 3 χρόνια
Ναι αλλά ο Σαββίδης μας είχε παρατήσει και εμφανίστηκε μόλις ήρθε ο Μυστα
Ναι αλλά η παε δεν ζητάει ο από τον ερασιτέχνη να επισπεύσει τις καταστάσεις
Ναι αλλά ο Σαββίδης θέλει όντως να κάνει το γήπεδο?
Ναι αλλά ακόμα και να θέλει...μπορεί?
από DamoN
Τρί 04 Νοέμ 2025, 09:39
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα! Το καλοκαίρι που τα φωνάζαμε όμως τρώγαμε τα μπαν το ένα πίσω από το άλλο .
Εμείς δεν ήμασταν ΠΑΟΚ ήταν ο μπλιετ-4 και κάποιοι εδώ μέσα είχατε ευαισθησία για την ελευθερία του λόγου .
Στο αγωνιστικό πάλι αυτός που μας παράτησε δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τον Αλαφούζο και τον ραλιστα ενώ ο ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 04 Νοέμ 2025, 10:50
Jump to forum
Jump to topic

Ο σκοπός είναι να δοθεί το γήπεδο στον Μυστακίδη.
Οι τρόποι μεταβάλλονται με τις εξελίξεις και τις αντιδράσεις.
Ας υποθέσουμε ότι η ΠΑΕ συμφωνεί στα μισά.
Θα πάει ΔΣ η ΓΣ (την οποία θυμήθηκαν όλοι τώρα, ενω εμείς το
λέμε εδώ και μήνες) και εκεί πιθανόν θα απορριφθεί.
Ο Μυστα θα τους δώσει επτά στα ...
από Maklaz
Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:40
Jump to forum
Jump to topic

Κουβεντιδη βγες ρε μλκα (χαριτολογώντας το λέω) και πες

"Έχουμε μελετήσει προσεκτικά τους όρους του MoU, οι οποίοι έχουν ήδη τεθεί υπό εξέταση από το αρμόδιο επιτελείο, προκειμένου να καταλήξουμε σε μια πρόταση κοινά αποδεκτή. Ωστόσο, η ΠΑΕ επιφυλάσσεται ως προς την τοποθεσία ανέγερσης του νέου ...
από gergeo4
Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:43
Jump to forum
Jump to topic

πετρωτος-γρηγοριαδης ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
από eorptol1
Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:04
Jump to forum
Jump to topic

ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΚΑΛΦΑΤΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΓΩ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΩ ΜΠΑΝ ΘΑ ΥΠΕΝΘΗΜΙΖΩ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.......ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ..... :evil: :evil:
από DamoN
Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:47
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπαίνουν εδώ δεν τους νοιάζει είναι ΠΑΟΚ μόνο στο μπάσκετ
Εγώ φοβάμαι περισσότερο αυτούς που μας λένε βόδια μαλώνετε για 2 δισεκατομμυριούχους
από Χωρικός
Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:56
Jump to forum
Jump to topic

δεν θα βγει κανας μ.ακας τώρα να μας πει, εγώ ΠΑΟΚ είμαι δεν με νοιάζει ποιος θα κάνει το γήπεδο; ή πως είμαστε τυχεροί με δυο μεγιστάνες στον σύλλογο;
από giapas
Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως να είμαστε ειλικρινείς...δε περιμέναμε και κάτι καλύτερο, έτσι;
Φως φανάρι ήταν η φάση, από τον Ιούνιο που ξεκίνησε.

Έχω εμπιστοσύνη, όπως και να αποφασίσει ο Ιβαν να χειριστεί αυτά τα καριόλια που ξαφνικά νομίζουν ότι έχουν πιάσει το παππα απ τα φρύδια.
από giapas
Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου προσωπολατρη του μεγαλύτερου ευεργέτη του ΠΑΟΚ . Τιμή μου. Βγαίνει και σε εικονισμα να πάω να αγοράσω;
Δεν έχω πρόβλημα, στα παπαρια μου σιγά μη δώσω αναφορά σε αντικειμενικους ισαποστακηδες και θεωρητικους της φιλοσοφίας του κωλου.

Και σε τσαντίρι να μας πάει να παίζουμε ...
από Мир
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι υποστηρίζω την άλλη άποψη.
Ότι η περίοδος της παντοκρατορίας του Ιβάν Σαββίδη στον χώρο του ΠΑΟΚ, έπαψε και φθίνει καθημερινά.
Ο ευθύνη βαρύνει και τον ίδιο. Ηγέτης ναι, ευεργέτης ναι όμως η κλεψύδρα αδειάζει και όπως συμβαίνει με όλους τους κύκλους έτσι ήλθε ο καιρός να καταλάβει ότι και ...
από navigator11
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:47
Jump to forum
Jump to topic

250 κάνει η ΠΑΕ. Ας πάει αν υπάρχει ενδιαφερόμενος να τα δώσει . Ετσι γίνονται δουλειές. Τώρα με α και ου εταιρία με 200 εκ μετοχικό κεφάλαιο και τα γύρω γύρω δεν παίρνεις.

Ως τότε ο μεγάλος ΠΑΟΚ θα σηκώσει την κούπα τον Μάιο και θα κατεβάσετε τα παντζουρια να μην βλέπετε

Τα διαθέτει ο Μύσταξ ...