Η αναζήτηση βρήκε 487 εγγραφές

Return

από black death
Τετ 06 Αύγ 2025, 03:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

beyes4 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 02:33 Ποιος Κασιερα;Ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα.
Κουβεντιδη εσυ;
από omerta76
Τετ 06 Αύγ 2025, 09:31
Jump to forum
Jump to topic

Όσο μας πιέζουν άλλο τόσο και πιέζονται...
Ας τους μείνει εκεί να παίρνει τα 2,8 να κάθεται και να εξακολουθήσουν τα αποδυτήρια τους να είναι μπουρδέλο όπως φημολογείται ότι έγιναν μόλις μαθεύτηκε ο πραγματικός μισθός του.

Ποιός θα λυγίσει πρώτος είναι η φάση. Βέβαια αν για εμάς περάσει η ...
από JohnDag
Τετ 06 Αύγ 2025, 09:43
Jump to forum
Jump to topic

Το μόνο λάθος είναι που άφησαν την περίπτωση τσεντίρα επειδή δεν έκανε κλικ στους οπαδούς

Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Δηλαδή ήθελε τον παίκτη ο προπονητής, είχε την έγκριση του scouting team και δεν τον πήραν γιατί αντιδρούσε ο κόσμος;

Και πως αντιδρούσε; Παίρνοντας 19Κ διαρκείας και κάνοντας ...
από nunies4
Τετ 06 Αύγ 2025, 11:16
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι πολυ κρισιμο να ολοκληρωθει η μετακινηση του Γιακουμακη περα απο το οτι ειναι καλος ποδοσφαιριστης και για τις λιστες.
Για να καταλαβουμε την σημασια εδω και 2 μερες στα ρεπορταζ του γαυρου παιζει εντονα οτι ο Μεντιλιμπαρ εχει ζητησει Ελληνα φορ για να μπει στις λιστες (ακουγεται για Κουλουρη ...
από giaxxo
Τετ 06 Αύγ 2025, 12:35
Jump to forum
Jump to topic

Αλήθεια πιστευουν μερικοί οτι μέσω των σόσιαλ δεν έφυγε ο Κωσταντέλιας και δεν ήρθε ο Κεντίρα λες και η ΠΑΕ είναι με διοιίκιση πρωτοδικείου η οικογενειακό παντοπωλείο στο χωριό...Αν πατούσε πόδι ο παίκτης κανένας Σαββιδης και κανένας κόσμος δεν τον κρατούσε ούτε δεμένο.Κι επειδη βολέυει το αφήγημα ...
από Psagmenos4
Τετ 06 Αύγ 2025, 12:51
Jump to forum
Jump to topic

Aν δεν είναι σε στάδιο ανταλλαγής εγγράφων ΠΑΟΚ και Αζουλ , δύσκολα προλαβαίνουμε, αν σκεφτούμε ότι εκεί τώρα είναι 4:50 τα χαράματα, το λιγότερο σε 3 ώρες θα αρχίσουν ξανά οι διεργασίες, δηλαδή 4 η ώρα Ελλάδος,η λίστα δηλώνεται μέχρι και τις 8 ώρα Ελλάδος.
από pagotatzis
Τετ 06 Αύγ 2025, 12:53
Jump to forum
Jump to topic

Πολλή αισιοδοξία εδώ και μέρες από όλα τα σάιτ
για Γιακουμάκη !

Πιστεύω θα χαλάσει !
από joshua
Τετ 06 Αύγ 2025, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Όσο δεν συμμετέχεις στο μεταγραφικο πανηγύρι οι τιμές που πουλάς θα μοιάζουν μικρές.
από DimitrisS
Τετ 06 Αύγ 2025, 14:57
Jump to forum
Jump to topic

On topic + συζητηση για Ζαφειρη = Off topic νομιζω, με τα λιγα μαθηματικα που ξερω.
από embuji
Τετ 06 Αύγ 2025, 15:03
Jump to forum
Jump to topic

On topic.
Ο Ζαφειρης πιστεύετε ταιριάζει στον ΠΑΟΚ ;

Kαπου και εμενα πηρε το ματι μου να λενε για Ζαφειρη και ΠΑΟΚ χωρις ομως καποια ουσια.

Ποιος μπαγλαμας το ξεκινησε αυτο το με τον Ζαφειρη; Κατω απο 10 χαρτια δεν θα απαντησουν καν σε email οι αλλοι. Επισης θα παιξει τσαμπιοσλι με Σλαβια. Οτι ...
από john4serres
Τετ 06 Αύγ 2025, 16:16
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 16:15 🇬🇷✅ Deal almost done!

Giakoumakis returns to Greece and is set to join PAOK after his stint in Mexico 🔁 ✈️

Αυτο εγραψε το τρανσφερ πριν 10 ωρες στη σελιδα στο φουμπου..
Φελλοί είναι εκεί, ανεβάζουν και φήμες.
από renegade
Τετ 06 Αύγ 2025, 18:22
Jump to forum
Jump to topic

O σίφουεντες πάντως παρά τα ψυχολογικά του και το ότι δεν έκανε προπονήσεις είχε τα καλύτερα στατιστικά από όλα τα χάφ
από Athens
Τετ 06 Αύγ 2025, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Είναι ντροπή ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη να δείχνει τέτοια μίζερη διαπραγμάτευση
Η ομάδα ξεκινάει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις με σοβαρές ελλείψεις στο ρόστερ
Σε ενδεχόμενο αποκλεισμό θα ζήσουμε μαυρες μέρες αφού θα πρέπει να μειωθούν κι άλλο τα έξοδα χωρίς την Ευρώπη
από JohnDag
Τετ 06 Αύγ 2025, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 Εγώ θα συνεχίσω να κάνω υπομονή μέχρι το τέλος της μεταγραφικής ώστε να δω τι θα ρθει.

Δεν είμαι αισιόδοξος πλέον εδώ που φτάσαμε, η λογική και η προϊστορία λέει ότι θα πάμε σε πασαλείμματα με δανεικούς μιας χρήσης και κάνα ξεχασμένο ελεύθερο.

Θεωρώ απίθανο πλέον να επενδυθούν χρήματα ...
από JohnDag
Τετ 06 Αύγ 2025, 19:43
Jump to forum
Jump to topic

Μακάρι να ρθει παιδιά, εγώ τον παίκτη τον θέλω σαν τρελός.

Το έχω ξαναπεί, θεωρώ ότι κουμπώνει κουτί στο σύστημα μας και στο Λουτσέσκουμπολ.

Απλά, μου φαίνεται πολύ δύσκολη περίπτωση που λογικά αν γίνει θα γίνει προς το τέλος. Και δεν ξέρω αν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τότε.