Αν ήμουν σκουλίκι αυτούς τους όρους θα έβαζα.Guitarman έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:20Το μνημόνιο πώς σου φάνηκε?fossa έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 21:03 Άντε πάλι μπανάρετε κάποιον χωρίς φοβερό λόγο.
Δηλαδή αυτό το φόρουμ γιατί υπάρχει για να τα λέμε μεταξύ μας πόσο κακός είναι ο ΑΣ;
Ωραία είναι τραγικός ας γράψουμε άλλες 200 σελίδες όλοι παρόμοια πράγματα.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1534 εγγραφές
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 00:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Κλείδωνει μέχρι να καθαριστει
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Ο Σαββίδης σημερα εκλεισε συμφωνια με 195 εκατ για εργα στο λιμάνι. "Λιγα τα ψωμιά του".Μάλιστα θα γίνει το εργο με κεφαλαια του ΟΛΘ και ΑΝ χρειάστει με τραπεζικο δανεισμό. Μπατιρης δεν έχει για το γηπεδο μία .
Και κοιτα να δεις τι κανει φέτος προπονητικό, θέλει να αρχίσει το γηπεδο ,ανοιγματα στις ...
Και κοιτα να δεις τι κανει φέτος προπονητικό, θέλει να αρχίσει το γηπεδο ,ανοιγματα στις ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 19:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Σημερα μου μεταφέρθηκε απο καποιον που επιμένει οτι ξερει, οτι η ΠΑΕ παρέδωσε σημερς στον ερασιτέχνη το μνημόνιο διορθωμένο κ σύντομα θα εχουμε επίσημη ενημερωση.
Σωστός ο φίλος.
Ελπίζω να αληθεύουν και οι άλλες φήμες που έχουν ακουστεί, οτι θα υπάρξει και συμφωνία αυτή την φορά και ο λόγος ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΝ ισχύει η συμφωνία και ΑΝ τελικά πάρει το μπάσκετ ο Μυστακίδης παρόλο που ΔΕΝ θα πάρει το γήπεδο του ποδοσφαίρου, είναι να απορείς με πολλά πράγματα. Πάααααρα πολλά. Τόσα που δεν έχω καν τον χρόνο να τα γράψω.
Αναμένουμε τις τελικές ανακοινώσεις και τότε θα δούμε (και θα αξιολογήσουμε φυσικά) τις ...
Αναμένουμε τις τελικές ανακοινώσεις και τότε θα δούμε (και θα αξιολογήσουμε φυσικά) τις ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο τα διημερα που καθοριζουν το μελλον ενος συλλογου
Παμε μπροστα
Παμε μπροστα
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ το μόνο που εχω να πω είναι οτι η περίοδος αυτή μας (με) αρρώστησε
Και πως ΕΝ ΤΕΛΕΙ όλα καταλήγουν στο οτι φταίμε ΕΜΕΙΣ. Και για τους ελεεινούς παράγοντες, και για τα σκουλήκια που αφήνουμε να κυκλοφορούν ανάμεσά μας και να επηρεάζουν καταστάσεις και ψυχολογία.
Δεν θα επεκταθω παραπάνω τώρα ...
Και πως ΕΝ ΤΕΛΕΙ όλα καταλήγουν στο οτι φταίμε ΕΜΕΙΣ. Και για τους ελεεινούς παράγοντες, και για τα σκουλήκια που αφήνουμε να κυκλοφορούν ανάμεσά μας και να επηρεάζουν καταστάσεις και ψυχολογία.
Δεν θα επεκταθω παραπάνω τώρα ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Το επιβεβαίωσαν.Dimitris_L4 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:07 Εντυπωση βεβαια μου κανει που το εγραψαν μονο οι 24..περιμενω κ τα φιλοτελικα μεσα να τ επιβεβαιωσουν για να αρχισω να χαιρομαι...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Το προτεινόμενο από την ΠΑΕ μνημόνιο συναντίληψης, που ήταν προϊόν συνεχούς διαβούλευσης και συνεργασίας, έγινε ομόφωνα αποδεκτό , με ψήφους 15-0 από το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΠΑΟΚ, ανοίγοντας πλέον τον δρόμο για την κατασκευή της Νέας Τούμπας από τον Ιβάν Σαββίδη.
https://www.paokfc.gr/nea ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
να είσαι τωρα οργιανος και να βλέπεις οτι οι...δίπλα...έχουν προβλήματα με δισεκατομμυριούχους....

- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Το προτεινόμενο από την ΠΑΕ μνημόνιο συναντίληψης, που ήταν προϊόν συνεχούς διαβούλευσης και συνεργασίας, έγινε ομόφωνα αποδεκτό , με ψήφους 15-0 από το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΠΑΟΚ, ανοίγοντας πλέον τον δρόμο για την κατασκευή της Νέας Τούμπας από τον Ιβάν Σαββίδη.
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά εντυπωσιακή εξέλιξη που αν συνδυαστεί με την ολοκλήρωση της μεταβίβασης της ΚΑΕ θα μιλάμε για κοσμογονικες εξελίξεις ,από τις πιο ιστορικές στη σύγχρονη ιστορία του συλλογου.

- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ιστορία είναι της Ρωσίας είναι γεμάτοι από αργά αργά βήματα μέχρι εξαντλήσεως. Το να περιμένεις να κουραστεί η αρκούδα είναι μια κλεψύδρα που μετρά αντίστροφα για πάρτη σου. Εξαρχής είπαμε την ευκαιρία για νέο γήπεδο με τα υπέρ και τα κατά του την παίρνει πάντα ο ιδιοκτήτης. Πόσο μάλλον όταν αυτός ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως προειπα ομόφωνα εγκρίθηκε κ κανεις δεν ψήφισε καταCylon-4 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:33Κατα πλειοψηφια εγκριθηκε......WestBlock4 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:23 Εντυπωση μου κανει οτι αν ισχύει ετσι οπως μου τα ειπαν οτι το.μνημονιο που εδωσε η ΠΑΕ στον ΑΣ Εγκρίθηκε ομοφωνα...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα αλάνια του forum που φωτίζουν το σωστό μονοπάτι σε αυτήν την περιπέτεια.
Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ (γηπεδικό και σοσιαλομιντιακό) που για άλλη μια φορά δεν άφησε τα λαμόγια να πειράξουν την ομάδα.
Ένα "ευχαριστούμε" στο Μυστακίδη που διάβασε σωστά έστω και ...
Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ (γηπεδικό και σοσιαλομιντιακό) που για άλλη μια φορά δεν άφησε τα λαμόγια να πειράξουν την ομάδα.
Ένα "ευχαριστούμε" στο Μυστακίδη που διάβασε σωστά έστω και ...