Αναζήτηση για περισσότερες από 1496 εγγραφές

Return

από Guitarman
Πέμ 09 Οκτ 2025, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δεν ειναι δυνατων ο αλλος να φτανει λεει "για την ταμπακιερα θα μας πεις τιποτα" οταν επιδεικτικα αγνωουνε οτι γινεται και πετανε αετο. Οταν ευθεως τους ρωτανε ξανα και ξανα να σχολιασουν και κανουν οτι δε καταλαβαινουν.

Το σχεδιο 5ΕΤΙΑΣ που ανακοινωσε ΕΠΙΣΗΜΑ η ΠΑΕ εβαλα.
Και μετα οι ...
από Kabamaru11
Παρ 10 Οκτ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Κριμα για τον Αντωνη,τον θεωρω καλο παιδι,ο αλλος ποτε δεν μου αρεσε και τον θεωρω γλοιωδη υποκειμενο.Ελπιζω να μας διαβαζει.
από george188
Πέμ 16 Οκτ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

Σε επομενο τονο θα διαβασουμε για τσετσενο (το ειπε πανω κατω) οπως διαβαζαμε τοσα χρονια απο σκουληκια, χανουμια και γαυρους. Μου γυριζουν τα αντερα με τα ρατσιστικα ποσο μαλλον οταν απευθυνονται σε ανθρωπο της οικογενειας του ΠΑΟΚ
από leomatos88
Πέμ 16 Οκτ 2025, 18:35
Jump to forum
Jump to topic

Μου έχει ανέβει κυριολεκτικά το αίμα πάνω από το κεφάλι. Αδυνατώ να διανοηθώ ότι αυτά τα τυπάκια μπορεί να πιστεύουν ότι θα βρεθεί φόρμουλα να κάνουν αυτό που έχουν κατά νου και θα συνεχίσουν να παρασιτούν χωρίς να τρέχει μια. Αν πραγματικά το θεωρούν επιτεύξιμο, ειλικρινά τους ζηλεύω.

Είναι ...
από giapas
Πέμ 16 Οκτ 2025, 19:51
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως είναι τεράστια , ασύλληπτη επιτυχία του εκάστοτε τζιλιοπουλου να γράφει μια μαλακία για Ιγκνατιεβιτς και μετά για 10 σελίδες στο φόρουμ να σκίζουν όλοι τα ρούχα τους και να αναφέρονται σε αυτόν. Τρομερό efficiency. Του κάνετε εύκολο το ρόλο του.

Ρε γράψτε τους στα παπάρια σας .
από astral
Παρ 17 Οκτ 2025, 15:55
Jump to forum
Jump to topic

οποιος προσφερει τςι εγγυησεις εκεινος θα παρει το γηπεδο...
ο Τελης εχει 200 μυρια για εγγυηση, ο Ιβαν εχει τοσα? αν εχει ας το παρει ο Ιβαν

Δινω 250 και το παιρνω εγω,πουλαω απο δευτερα τις λιριτσες μου και εχω ζεστο κασερι. :lol:

Το παίρνεις 200 από τον Ivan και το πουλάς 300 στον Τέλη ...
από Cylon-4
Παρ 17 Οκτ 2025, 17:35
Jump to forum
Jump to topic

Να πληροφορησει καποιος το καινουριο φυντανι, οτι οι καρτες φιλαθλου βγαινουν με πρωτοβουλια του εκαστοτε ερασιτεχνη.
Σε μας βεβαια τα μεσημερια κοιμουνται και δεν προλαβαινουν.
από Mitsospaoki4
Παρ 17 Οκτ 2025, 18:03
Jump to forum
Jump to topic

IBAN έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 17:34 Εικόνα
κάτσε μια μερουλα έξω.

Άντε γιατί το παραχέσαμε.
από trouman
Παρ 17 Οκτ 2025, 20:00
Jump to forum
Jump to topic

Εμείς δε θα κουράσουμε να λέμε έξω τα λαμόγια από τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση των Δυτικών, όσο και να μην τη σχολιάζουν, είναι εκεί και θα παραμείνει "παράσημο" της "αξίας" τους.

Ο πολύς κόσμος έχει ξεκάθαρη εικόνα. Η Τούμπα επίσης, και κι αν προσπαθούν να τη διαβρώσουν έχει γνώση και τοποθετήθηκε ...
από pavlos06
Δευ 20 Οκτ 2025, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν έχει γίνει συντονισμένη επίσκεψη από συνδέσμους με αποτέλεσμα 10 άτομα να νομίζουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι το τσιφλίκι τους.
Μακάρι να υπήρχε ομοφωνία ως προς αυτό το πολύ σημαντικό θέμα , με άνοιγμα των εγγραφών καθώς επιτέλους μάθαμε, με τον δύσκολο όμως τρόπο , την ...
από Taseos
Δευ 20 Οκτ 2025, 20:22
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε διάβασα τα 8 σου ποστ. Στο ένα απειλούσες με εξελίξεις στο άλλο μας έλεγες ότι στην Ισπανία θα πέφταμε γενικά την καλημέρα μου να έχεις. Αλλά πατωνετε; Κάνα σχόλιο για την ομάδα του μεγάλου ΠΑΟΚ που γαμευσε τα 2/3 του ΠΟΚ ήδη, θα κάνεις; Ανησυχώ
από paokfreedom
Δευ 20 Οκτ 2025, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

Τελικα ειναι σιγουρο οτι σημερα ηταν η συνεδριαση του ΑΣ; Εκτος απο το SDNA δεν το αναφερει κανενα αλλο site αυτο.
από PAOKevolution
Τρί 21 Οκτ 2025, 07:43
Jump to forum
Jump to topic

Φοβάμαι. Ή που έχουν υπογράψει κάτι δεσμευτικό εν αγνοία όλου του ΔΣ. Ή που προσπαθούν να τους πείσουν όλους περί Τέλη και δε μπορούν. Ή που είναι τραγικά άσχετοι τύποι που νόμιζαν ο Ιβάν είναι παλέτας και θα τον παίξουν στα δάχτυλά τους.
Ο ΠΑΟΚ μας είναι σε πολύ λάθος χέρια. Αυτά τα τομάρια θα ...
από Sera4
Τρί 21 Οκτ 2025, 07:55
Jump to forum
Jump to topic

Έχει ακόμα ζουμί η υπόθεση, ο εξευτελισμός τους δεν έχει φτάσει ακόμα στο peak, δώστε τους λίγο χρόνο και θα τα κάνουν όλα μόνοι τους. Πλέον δε σώζονται με τίποτα.