Αναζήτηση για περισσότερες από 1496 εγγραφές
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Εγώ ζω τον ΠΑΟΚ απο το 1972 τέτοιο τρύπημα δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου σε οποιοδήποτε χώρο και έχω ζήσει πολλά να είσαι σίγουρος γι'αυτό οι πρακτικές είναι άθλιες του ΑΣ ο Μυστακίδης θα κριθεί στην πορεία αν και έκανε κακή αρχή
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε παιδιά , τι απαντάτε σε κάποιους που μπαίνουν και λειτουργούν και γράφουν σαν στημένοι, προκαλούν με ίσα λένε και γενικά φωνάζει το πράγμα. Κάντε μια προσπάθεια και μην ασχολείστε μαζί τους. Καμία απάντηση, όταν το πράγμα φωνάζει ότι ο άλλος ψάχνει σαματά ή Σαμάτα, ξέρω γω.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα ίδια λάθη κάνουν και οι σύνδεσμοι, αλλά δε μπορώ να πω ότι ίδιο για τον ΑΣ. Εκεί ρίχνω δόλο γιατί έχει κάνει πολλά πραξικοπήματα το παρεάκι από το Λάκωμα.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ζω τον ΠΑΟΚ απο το 1972 τέτοιο τρύπημα δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου σε οποιοδήποτε χώρο και έχω ζήσει πολλά να είσαι σίγουρος γι'αυτό οι πρακτικές είναι άθλιες του ΑΣ ο Μυστακίδης θα κριθεί στην πορεία αν και έκανε κακή αρχή
καλά είχαμε το πραξικόπημα στο μπάσκετ και το πραξικόπημα κατά ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή είναι παλληκάρισια παοκτσηδικη στάση ας τά ακούνε κάποιοι
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιλάνε πολλοί για το timing της ανακοίνωσης.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι το timing είναι το ιδανικό, καθώς δίνει στίγμα και μπορεί να προλάβει ή να περιορίσει περίεργες καταστάσεις σήμερα στο γήπεδο εάν τα πράγματα πάνε στραβά
Εγώ πάλι πιστεύω ότι το timing είναι το ιδανικό, καθώς δίνει στίγμα και μπορεί να προλάβει ή να περιορίσει περίεργες καταστάσεις σήμερα στο γήπεδο εάν τα πράγματα πάνε στραβά
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 10:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ανακοίνωση γιατί βγήκε πριν τον αγώνα;
Γιατί ρε συ είναι προς την κατεύθυνση συσπείρωσης και όχι διχόνοιας, βρες μου έναν λογικό που μπορεί να πει το αντίθετο ή να πει ότι οι συγκεκριμένοι λένε ψέματα και θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ.
Είναι για την εκτόνωση της ομάδας και να αναδείξουν αυτό που ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι μια απλή ανακοίνωση. Είναι η στιγμή που οι μάσκες πέφτουν και η αλήθεια εμφανίζεται με έναν τρόπο που κανένας δημοσιογράφος και κανένας παράγοντας δεν θα έκανε.
Είναι η στιγμή που επιβεβαιώνεται και καταδικάζεται όλη η μεθόδευση που συζητάμε τόσο καιρό εμείς, "οι προσωπολάτρες".
Η ...
Είναι η στιγμή που επιβεβαιώνεται και καταδικάζεται όλη η μεθόδευση που συζητάμε τόσο καιρό εμείς, "οι προσωπολάτρες".
Η ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιτελους καποιος εβαλε το παρεακι του Λακωματος στην θεση του.
Θεωρω οτι αυτη η ανακοινωση θα ειναι η απαρχη σοβαρων εξελιξεων.
Θεωρω οτι αυτη η ανακοινωση θα ειναι η απαρχη σοβαρων εξελιξεων.
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Σωστη η ανακοινωση,τοσο σε περιεχομενο οσο και σε υφος,ΑΚΟΜΑ κ το χρονικο της.Ειναι ανακοινωση συσπειρωσης,να φανουν αληθειες,ακομα και σε περιπτωση κακου αποτελεσματος σημερα,να μη τα βαλει ο κοσμος κατα της ΠΑΕ (περι αγωνιστικου εχει ευθυνες προφανως).Ο κοσμος ειναι στα κοκκινα αυτη την στιγμη ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
διάβασα την ανακοίνωση.
Διαφωνώ με την προσέγγιση της ''λάθος ημέρας''.
Ίσα-ίσα, σήμερα, αν πάει να ξεκινήσει οτιδήποτε που θα βλάψει την ομάδα, θα γνωρίζει και ο τελευταίος φίλαθλος που θα βρεθεί στο γήπεδο,
ποιοι και γιατί πολεμούν τον ΠΑΟΚ.
Πολύ σωστό timing, ας τολμήσουν σήμερα οι μητσοτακικοί ...
Διαφωνώ με την προσέγγιση της ''λάθος ημέρας''.
Ίσα-ίσα, σήμερα, αν πάει να ξεκινήσει οτιδήποτε που θα βλάψει την ομάδα, θα γνωρίζει και ο τελευταίος φίλαθλος που θα βρεθεί στο γήπεδο,
ποιοι και γιατί πολεμούν τον ΠΑΟΚ.
Πολύ σωστό timing, ας τολμήσουν σήμερα οι μητσοτακικοί ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιτέλους!! Επιτέλους!
Και την καλύτερη στιγμή!!
Έξω τα λαμόγια από τον ΠΑΟΚ!!
Και την καλύτερη στιγμή!!
Έξω τα λαμόγια από τον ΠΑΟΚ!!
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 12:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποια θ4?
Να βγει να πει τι? Αφού έτοιμη γραμμένη την είχε την ανακοίνωση μετά το πραξικόπημα
Το νου σας εκεί κάτω χαμηλά εσείς σήμερα στο πέταλο, πλέον είστε σέντρα…
Όσον αφορά το σχόλιο της κατά τ άλλα καταπληκτικής ανακοίνωσης περί Ιβαν
Γιατί εδώ και μέρες τα λέμε κάποιοι εδώ μέσα και τρώμε ...
Να βγει να πει τι? Αφού έτοιμη γραμμένη την είχε την ανακοίνωση μετά το πραξικόπημα
Το νου σας εκεί κάτω χαμηλά εσείς σήμερα στο πέταλο, πλέον είστε σέντρα…
Όσον αφορά το σχόλιο της κατά τ άλλα καταπληκτικής ανακοίνωσης περί Ιβαν
Γιατί εδώ και μέρες τα λέμε κάποιοι εδώ μέσα και τρώμε ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαβάζοντας την ανακοίνωση(που περισσότερο παράθεση γεγονότων είναι) περιμένω από ΑΣ ,Θ4 και λοιπούς να βγουν με αποδείξεις και να πουν ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι.
Αν αυτό δεν γίνει σημαίνει ότι ισχύουν αυτά που γράφονται και αυτοί είναι και επίσημα απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Όχι απέναντι στον Ιβάν η ...
Αν αυτό δεν γίνει σημαίνει ότι ισχύουν αυτά που γράφονται και αυτοί είναι και επίσημα απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Όχι απέναντι στον Ιβάν η ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Το λάθος στο τάιμινγκ της ανακοίνωσης είναι ότι έπρεπε να βγει κάποιες βδομάδες πιο πριν, όταν και αυτά αποφασίστηκαν.
Πέραν όμως από την κουστωδία του ΑΣ, στο τρύπημα συμμετείχαν και συγκεκριμένα κεφάλια του οργανωμένου κινήματος, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν επίσης την τύχη του Κατσαρή μαζί με το ...
Πέραν όμως από την κουστωδία του ΑΣ, στο τρύπημα συμμετείχαν και συγκεκριμένα κεφάλια του οργανωμένου κινήματος, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν επίσης την τύχη του Κατσαρή μαζί με το ...