Αναζήτηση για περισσότερες από 1077 εγγραφές

Return

από Equalizer
Σάβ 30 Αύγ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Μας έχετε τσιγαρισει το γκουαντσαλε στα χείλη
Φέρτε φορ
από sic-4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Η παρανοϊκή μεταγραφή Ζαφείρη τα επισκίασε όλα. Για την ακρίβεια, ο Ιβανούσετς είναι παιχταράς. Ο Κέννυ εμένα μου αρέσει πολύ. Ο Τέηλορ, ειδικά αν είναι για δεύτερος, είναι παίχτης με παραστάσεις. Ο Γιακουμάκης, που με ενοχλεί το χάρτινο παρελθόν του, θα κάνει τη διαφορά. Τους Ιταλούς θα τους ...
από Maklaz
Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:46
Jump to forum
Jump to topic

Ο άλλος πήρε και έκανε παράθεση όλο το μήνυμα, μην χάσει λέξη :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
από Maklaz
Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:52
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 07:51 Εφαγα πολυ χθες τ βραδυ κ ειδα περιεργα ονειρα με 2 παιχτες που ακουστηκαν εδω μεσα παλιοτερα κ προσφατα...Ποια ηταν η τελευταια φορα που ειχαμε παει 2 φορες αεροδρομιο?
Καλημερα σε ολους!!
Ωχ ωχ ωχ , είχαν και γλυκό τα όνειρα???
από sourmenetes
Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:04
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:01
makispaspartou έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:57 Δημήτρη πέρα από Λαριν και Μπακαμπου παίζει κι άλλος;
Δε γνωριζω τπτ για αυτους τους 2...για αλλους 2 εμαθα εγω κ οτι το ανελαβε προσωπικα ο Γιωργης γτ ειναι θολωμενος με ολο το τρυπημα που πηγε να γινει..
Στείλε μητσο
από embuji
Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:07
Jump to forum
Jump to topic

Ο χοντρος ξερει => Ο Κολκας ξερει => Παμε ενα brainstorming ποιους μιλησε ο κολκας στα φορ το καλοκαιρι;
από embuji
Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:08
Jump to forum
Jump to topic

giapas έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:07 Τρύπημα σε ποια περίπτωση πήγε να γίνει κι από ποιον ;
Νομιζω αναφερεται στα οσα εγιναν με ΑΣ και Νεα τουμπα.
από giapas
Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:12
Jump to forum
Jump to topic

Α νομίζα εννοουσες σε κάποια μεταγραφή μας ,λάθος καταλαβα.

Όσο για τον Κολκα είμαι σίγουρος οτι γενικά ξέρει αρκετά όμως είναι παλιά τατιανα και βγάζει προς τα έξω ότι "συμφέρει " την ομάδα
από Maklaz
Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:29
Jump to forum
Jump to topic

icue έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:25 Για κανενα φορ απο οσα ακουστηκαν δεν θα πηγαιναμε αεροδρομιο. Οχι οτι δεν ειναι καλοι παικτες.
Δεν νομίζω ότι ο Δημήτρης το λέει με την έννοια "Ζαφείρη"
από sourmenetes
Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:41
Jump to forum
Jump to topic

Κοντός ψαλμός...

Αναμένουμε.
Δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι.
από nunies4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:48
Jump to forum
Jump to topic

Εγω θα πρότεινα να πάρουμε ολοι μια παστουλα να γλυκάθουμε γιστι καλες οι φήμες κ τα θελω αλλα επειδη κοβω να μην έρχεται τπτ αλλο μην εχουμε εδω κατάρες κ αφορισμούς μετα.

Εγω ειμαι οκ και με το κατι αλλο. Πιο πολυ με τρομαζει το να μεινουμε με Τσαλοφ γιατι αυτη η εντονη κινητικοτητα για φορ ...
από nunies4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

Αν έρθει φορ δε θα έρθει για 1ο, αλλά σαν κάποιος που θα μοιράζεται τη θέση με Γιακουμάκη. Ο άλλος ήρθε με τις διαβεβαιώσεις ότι θα παίζει λόγω Μουντιάλ. Δε νομίζω να φέρουμε κάποιο όνομα που θα του πάρει την θέση, δεν ξέρω τι ονόματα μπορούμε να φέρουμε αν δεν θέλουμε να πληρώσουμε υπεραξία από ...
από paokovios1974
Κυρ 31 Αύγ 2025, 10:09
Jump to forum
Jump to topic

Ενταξει εμενα μου αρκει οτι παμε για δυνατο ντεμαραζ ηδη δηλωνω πολυ ευχαριστημενος απο την ομαδα που δημιουργηθηκε και μαζι με τα κερασακια ειμαστε σουπερ.
Θα τους πετσοσουμε ολους ανεξαιρετως
από trouman
Κυρ 31 Αύγ 2025, 10:35
Jump to forum
Jump to topic

Κάποιος Έλληνας;

Πάντως είναι η ποιοτικότερη μεταγραφική περίοδος, ό,τι και να βρει να πει το gpt...

Και θα φτιάξουμε ανάλογη ομάδα!
από MagdiTolba
Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:58
Jump to forum
Jump to topic

embuji έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:18

godfather και δε ξερω γω τι.
Φανταστικό βίντεο μπράβο!!!