Αναζήτηση για περισσότερες από 1077 εγγραφές
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Πάντως εγώ πλέον Πουέρτα δεν θέλω ούτε απ'έξω. Παίκτης με τόση μουρμούρα για να έρθει Ελλάδα, φαντάσου μουρμούρα που θα ρίχνει όταν καταλάβει ότι έρχεται για τέταρτος μέχρι τον Γενάρη και για πέμπτος από εκεί και πέρα.
Hot take, δε νομίζω ότι ο Πουέρτα θα ερχόταν για 4-5ος και επίσης δε νομίζω ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
10 μερες ευκαιρια να ξεσκονισουν την αγορα να βρουν κανεναν 18χρονο ή 19χρονο με προοπτικη να παιξει καμια χρονια στον ΠΑΟΚ β και μετα στην αντρικη. Στυλ Μπαλντε!joshua έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:49 Ρε αν πάρουμε και φορ μέχρι τη Τρίτη τι θα κάνουμε μετά άλλες 10 μερες;
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιθανή αντικατάσταση του Τσάλωφ με τον Τσίμι Άβιλα περιλαμβάνει σημαντικα ρίσκα. Δε νομίζω ότι ο οργανισμός του μέσου οπαδού μπορεί να αντέξει τόσο απότομη αύξηση ποδοσφαιρικής αλητείας.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Πωωωω μας μαμησε ο black...O Άβιλα είναι αρρώστια φωτιές μας αναψε...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 17:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Και Πρίγιοβιτς !danirifle έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 17:40 μετά τους πασχαλάκη και τζιώλη, άλλοι 2 συμπαθέστατοι αλέξανδροι έρχονται στον ΠΑΟΚ μας
![]()
![]()

- Σάβ 30 Αύγ 2025, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ θετικό το ότι το ΑΙ δεν ανέφερε πουθενα τον Τσιγγάρα και τον Κάργα αναλύοντας τους Ιταλούς.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπατιρης
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά το πας...gika έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:01 Για αυτούς περιμέναμε 31 Αυγούστου;
Δηλαδή η μόνη αγορά φέτος είναι ο τερμας των Σερρών, και μετά έχουμε δανεικό σέντερ μπακ, 2 ελεύθερα πλάγια μπακ, δανεικό χαφ, δανεικό δεκάρι, δανεικό φορ;
Αστεία πράγματα.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Παμεεεε γμ την τρέλα μου μέσα. 
Φέρτε και μία φορακλα να γελάμε ακόμη περισσότερο με αυτά που γράφουν κάποιοι.
ΥΓ:Μπιανκο παικτουρα

Φέρτε και μία φορακλα να γελάμε ακόμη περισσότερο με αυτά που γράφουν κάποιοι.

ΥΓ:Μπιανκο παικτουρα
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο αιώνιος έφηβος.. 17 χρόνια στο forum στην ηλικία της πρώτης εγγραφής.gika έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:01 Για αυτούς περιμέναμε 31 Αυγούστου;
Δηλαδή η μόνη αγορά φέτος είναι ο τερμας των Σερρών, και μετά έχουμε δανεικό σέντερ μπακ, 2 ελεύθερα πλάγια μπακ, δανεικό χαφ, δανεικό δεκάρι, δανεικό φορ;
Αστεία πράγματα.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο προβληματισμός μου για τους Ιταλούς είναι ότι μοιάζουν περισσότερο για κινήσεις βάθους και όχι για 11αδατες επιλογές.
Ο Μπιάνκο βέβαια είναι παίκτης με προοπτική και στα χαφ το rotation είναι πιο εκτεταμένο, οπότε μέσω των ευκαιριών μπορεί να αναρριχηθεί ευκολότερα στην ιεραρχία του Λουτσέσκου ...
Ο Μπιάνκο βέβαια είναι παίκτης με προοπτική και στα χαφ το rotation είναι πιο εκτεταμένο, οπότε μέσω των ευκαιριών μπορεί να αναρριχηθεί ευκολότερα στην ιεραρχία του Λουτσέσκου ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 19:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γεγονός ότι με το που μας απέρριψε ο Πουέρτα (ή τέλος πάντως μόλις είδαμε ότι δεν προχωράει), κλείσαμε άλλον παίκτη και δεν χρειάζεται να περάσουμε τα τελευταία 24ωρα των μεταγραφών με τη ψυχή στο στόμα δείχνει ότι πράγματι κάτι αλλάζει.
Για μένα αυτό είναι ίσως το πιο θετικό από όλη την ...
Για μένα αυτό είναι ίσως το πιο θετικό από όλη την ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 19:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί τόση γκρίνια από κάποιους; Γιατί ο Βολιάκο να είναι χειρότερος από τον Βέζο, τον Γεντβάι και τον γερο - Βίντα, που λογαριάζονται ως τέταρτοι στόπερ στον ανταγωνισμό;
o δικος μας 4ος ειναι ο Λοβρεν..μη λεμε κ.οτι θελουμε..
Με την τεράστια εμπειρία του και ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 20:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειμαστε σιγουροι οτι πηραν παικτη που παιζει στην θεση του Ζαφειρη; Και οχι γενικα και αοριστα μεσο.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως γινεται να.μην ερθει ποτε??Τι λετε μωρε??
Μνημείο κάθε ποστάρισμά του. Επικά έπη.
Τον Μάιο ή όποτε ολοκληρωθεί τέλος πάντων του 2027 το επόμενο πρωτάθλημα, με βάση όσα έγραψε στο συγκεκριμένο πόστ, ο ΠΑΟΚ θα παλέψει μέχρι τέλους μήπως κερδίσει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο στο πλέον ...