Αναζήτηση για περισσότερες από 1077 εγγραφές

Return

από icue
Κυρ 31 Αύγ 2025, 18:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Ε οταν βαζεις στην ιδια προταση εναν παικτη που εχει αποσυρθει απο την μπαλα πριν δυο χρονια με εναν 28χρονο και εναν 30χρονο θα κανουμε και εμεις πνευμα. Μια παρεα ειμαστε ολοι.
από Equalizer
Κυρ 31 Αύγ 2025, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Μακάρι ούτε τον ένα, ούτε τον άλλο

Αν ο Μπακαγιόκο ήταν παλαίμαχος, ο Οριγκι δεν υπήρξε καν ποτέ επαγγελματίας παίκτης. Καβάλησε το κύμα της χρυσής φουρνιάς του Βελγίου και έκανε καριέρα.

Ο Ντέσερς ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς έχει και αξιζει αναφοράς, πολλώ δε μάλλον τόσων εκατομμυρίων
από embuji
Κυρ 31 Αύγ 2025, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

Απο οριγκι προτιμω τον κανεναν. Αληθεια.
από joshua
Κυρ 31 Αύγ 2025, 20:01
Jump to forum
Jump to topic

Ενταξει παιδια δεν εχει υπαρξει μεταγραφικη περιοδος που να μην εχουμε μεινει με ενα ΑΝ οποτε αν επρεπε να δωσω πιθανοτητες και εγω θα ελεγα πλεον πως δυσκολα...
από joshua
Κυρ 31 Αύγ 2025, 21:06
Jump to forum
Jump to topic

Για τετοιου ειδους παιχνιδια και οχι μονο χρειαζεσαι και ενα φορ με διαφορετικα χαρακτηριστικα απο Γιακουμακη, ενα φορ μπουκαδορο να μπορει να παιξει και διπλα στον Κρητικο.
από joshua
Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

Προς Θεού πάρτε ένα φορ με την άνεση να παίζει με πρόσωπο να κανει καμία μπουκα. Μπήκε ο Ταισον και ο Πελκας και είδαμε λίγη ανακατωσουρα. Επιπλέον δεν μπορω άλλο να βλέπω Τσαλοφ. Το παιδί μπαίνει μέσα λες και είναι έτοιμος να βάλει τα κλάματα...
από Unpsofable78
Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ιβανούσετς είναι πιο πίσω από όλους αυτή την στιγμή σε φυσική κατάσταση και φόρμα. Πριν έρθει σε μας τα περισσότερα ματς τα είχε αριστερό εξτρεμ. Είναι εξτρεμοδεκα. Το ξέραμε αυτό πριν έρθει. Υπάρχει και ο Ταισον που όλοι ξέρουμε τι μπορεί να δώσει. Μπορούν να παίξουν εκεί, Ντελιας, Πελκας και ...
από Σουριναμέζος
Κυρ 31 Αύγ 2025, 23:47
Jump to forum
Jump to topic

Ας μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα σε μια περίοδο που
- Ο Ζίλε δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση
- Ο Τάισον τώρα επανέρχεται από τον μικροτραυματισμό
- Ο Ιβανούσετς δεν έχει βρει ακόμα χημεία
από embuji
Δευ 01 Σεπ 2025, 06:18
Jump to forum
Jump to topic

Καλημερα. Παω στην δουλεια χωρις ονομα φορ, θα γυρισω με ονομα φορ :mrgreen: :mrgreen:
από Χωρικός
Δευ 01 Σεπ 2025, 09:07
Jump to forum
Jump to topic

Eίναι καινούργια μόδα στις μεθόδους αρχ...πρηξίματος αυτή; Δεν κάναμε λεει μεταγραφές , τους πήραμε ελεύθερους!1!!! Δεν κάναμε μεταγραφή , τους πήραμε 1+3 !!! Κακώς τους απαντάτε... Ο Λόβρεν λεει φάνηκε λίγος εχθές!! χαχαχα πώς ςακριβως προεκυψε δεν μας είπαν.
Τεσπα..ον τοπικ , μιας και περιμένουμε ...
από nunies4
Δευ 01 Σεπ 2025, 09:21
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο που μου μεταφερθηκε χθες ειναι οτι ημασταν σε συζητησεις με τον Μπρερετον Ντιαζ της Σαουθαμπτον (εκλεισε χθες δανεικος στην Ντερμπι).
Μου μεταφερθηκε οτι και η ομαδα και το γραφειο του (wesserman) ηταν συμφωνοι αλλα υπηρχε η εκρεμμοτητα με τον παικτη.
Προφανως (αν η πληροφορια ηταν σωστη) δεν ...
από nunies4
Δευ 01 Σεπ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδια ο blackzone μιλαει για καψουρα...
Ποιος ανωμαλος ειχε καψουρα τον Μπακαμπου και τον Μπρειθγουειτ;;; Τι λετε;
Σε λιγο θα μας πειτε οτι βλεπατε και τσοντες με 60ανω...Διαστροφικοι... :lol:
από navigator11
Δευ 01 Σεπ 2025, 12:14
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι έχω τόσο θετικό προαίσθημα και διάθεση εν όψει της σεζόν αυτής, που ουδόλως με ενδιαφέρει ποιός είναι ο εκλεκτός. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι λόγω της διακοπής θα αργήσουμε να δούμε την ομάδα.
από JohnDag
Δευ 01 Σεπ 2025, 12:14
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 12:13 Δε με ψηνει ο Δανος αυτος..
Ούτε εμένα αλλά εδώ που φτάσαμε και με τον Τσάλοφ ως δεύτερο βολεύομαι με τον οποιονδήποτε προσωπικά..