Η αναζήτηση βρήκε 484 εγγραφές

Return

από Dimitris_L4
Πέμ 16 Οκτ 2025, 18:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Ο Ιβαν φαινεται τελικα ποσο πολυ θελει Ο ΙΔΙΟΣ να φτιαξει το γηπεδο κ επισης με τις επιθετικες κινησεις που κανει δειχνει να εχει κ το μαρουλι να το κανει...Ο ΑΣ αυριο βρισκεται σε ενα κρισιμο σταυροδρομι...ή να κανει ηρωικη εξοδο δινοντας ο ενας τον αλλον μεχρι να μαθουμε τι εχουν υπογραψει Ή να ...
από Dimitris_L4
Πέμ 16 Οκτ 2025, 23:20
Jump to forum
Jump to topic

Καλα ολα αυτα???οι υπολοιποι συνδεσμοι τι φαση??τους αρεσει ολο αυτο??θα μιλησουν??θα παρουν θεση μετα τα οσα διαδραματιζονται??
Ιβαν πες ναι σε ολα...Ναι σε οτι γουσταρουν κωλοτρυπιδες του ΑΣ...να βρεθειτε οποτε σου πουν...κ τη μερα της συναντησης 3.000 κοσμος εξω απο τα γραφεια...ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ...
από Dimitris_L4
Παρ 17 Οκτ 2025, 15:29
Jump to forum
Jump to topic

paokkerkir έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 15:15 Ναι ο Ιβαν δεν θα έχει 200m λογικά, το λιμάνι και όλες οι επενδύσεις γίνονται με διακοποδάνειο από την Αγροτική
Δεν τα εμαθες...πηρε δανεικα για να παρει 2ο σακακι κ με τα ψιλα πηρε κ Ζαφειρη...
από Dimitris_L4
Παρ 17 Οκτ 2025, 17:43
Jump to forum
Jump to topic

Ελπίζω ο Α.Σ. να μην ενδώσει σε όλη αυτή την παρατεταμενη πίεση και να συνεχίσει να προστατεύει την ομάδα και το γήπεδο της ζητώντας τις απαραίτητες εγγυήσεις.
Αυτό είναι το πιο σημαντικό που μέσα σε αυτό το λουτρό λοιδορίας ξεχνάμε .

Ο Α.Σ. έκανε λάθος? - έκανε
Η ΠΑΕ μας κορόιδευε για το ...
από Dimitris_L4
Σάβ 18 Οκτ 2025, 09:38
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι τρομερο πως ο Ιβαν που ηταν ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ στα σχοινια για το γηπεδο λογω της αργοποριας του κλπ κλπ , με μια κινηση για αμεση συναντηση ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ τους κηφηνες του ΑΣ...Δηλαδη που να αποφασισει να χοντρυνει κ αλλο το παιχνιδι..τι οργια θα βγουν στη φορα...
από Dimitris_L4
Δευ 20 Οκτ 2025, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Δε θα ηθελα να ειμαι στη θεση σας κηφηνες...μετα απο τετοιο διπλο, να συνεδριασεις ΚΑΙ ΚΑΛΑ για να πειτε ΠΑΛΙ μαλακιες...ο χρονος σας τελειωνει...
από Dimitris_L4
Δευ 20 Οκτ 2025, 20:30
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω τι λετε
Οποιος έχει τα κεφάλαια και τα αρχίδια να αναλάβει εξολοκλήρου την κατασκευή της ΝΕΑΣ ΤΟΥΜΠΑΣ.
Τό γήπεδο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ θα το φτιάξει αυτός που έχει τα αρχίδια να τους γράψει όλους στα αρχίδια του.
Όπως και να λέγεται. Αυτό είναι το πεπρωμένο αυτής της ομάδας
Σαββίδης ή Μυστακίδης ...
από Dimitris_L4
Τρί 21 Οκτ 2025, 12:56
Jump to forum
Jump to topic

Από την αρχή της ιστορίας, πολλά πράγματα δεν μου κολλάνε.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είτε στον ΑΣ είναι όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί σε επίπεδο για όσκαρ, είτε η ενημέρωση που έχουμε από ορισμένες πλευρές είναι τουλάχιστον ελλιπής (για να μην πω κάτι άλλο).

Τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγινε πριν ...
από Dimitris_L4
Τρί 21 Οκτ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Το θεμα ειναι οτι η ομαδα βγηκε απο μια πολυ δυσκολη κατασταση με δυο σουπερ νικες με τους αμεσους διεκδικητες κ εμεις ασχολουμαστε με τα λεσια του ΑΣ...ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ..
από Dimitris_L4
Τετ 22 Οκτ 2025, 09:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ημερα χαρας για την ανασταση ΚΑΙ του μπασκετικου ΠΑΟΚ μας...Σα χθες θυμαμαι οταν ημουν μικρουλης κ εκλαιγα με το Κορατς στη Στεφανελ!!!
Μακαρι Τελη να μας δωσεις τις χαρες που μας εδωσε κ ο Ιβαν στο ποδοσφαιρο...
Θα χωριστουμε δηλαδη ρε παιδια κ σε ποδοσφαιρικους κ μπασκετικους??
από Dimitris_L4
Τετ 22 Οκτ 2025, 13:13
Jump to forum
Jump to topic

Ανακοινωση για να βγαλουν τον κωλο τους απεξω νομιζοντας οτι κρατουν ισορροπιες...Απο τη μια λενε οτι ΔΕΝ ειναι ανεξαρτητος ο ΑΣ (γτ ρε μλκς δε λετε απο,ποιον ειναι εξαρτημενος) κ απο τν αλλη βρωμια σε Τσαλο κ Χατζο...Μπορει καποιος να μ θυμισει για ποιο λογο αυτοι ειναι εναντιων αυτων των 2 ...
από Dimitris_L4
Τετ 22 Οκτ 2025, 13:53
Jump to forum
Jump to topic

Μπορει καποιος να μου πει αν ξερει τι εκαναν οι Χατζοπουλος κ Τσαλοπουλος στα παιδια απο τα Ανατολικα?
από Dimitris_L4
Τετ 22 Οκτ 2025, 14:33
Jump to forum
Jump to topic

Οταν δεν μιλάνε οι σύνδεσμοι τα παίρνουν, οταν βγαινει ανακοινωση Σκουπιδια ,
Αν κμως γράψουν υπερ της άποψης μερικών εδω μεσα , Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ μίλησε μπλα μπλα.
Ευτυχως δεν σας παίρνει κανενας σοβαρά κ απλα μένουν σαν απλα ποστ

Φιλε επειδη εισαι υπερ τν οργανωμενων κ καλα κανεις, μπορεις να ...
από Dimitris_L4
Τετ 22 Οκτ 2025, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

alexgarcia6 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 15:42 Απο ειρωνια αλλο τιποτα οπως παντα
Φιλε επειδη ο αλλος υπερμαχος τν οργανωμενων δε μου απαντησε, μηπως εχεις την καλοσυνη να μου απαντησεις εσυ τι εκαναν οι κυριοι Χατζοπουλος κ Τσαλοπουλος στους οργανωμενους?